QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 22, 14:41)
o pvz kokios rūšys perspektyvios?

kur realizuot? aš va tarkim turiu salygas gyvūnų veisimui (vienkiemis su 5 ha žemės, voljerais, ūkiniais pastatais, tvenkiniais), bet nesugalvoju ką ten reiktų augint, kiek reikia investuot ir kiek realiai žmonių reikia priežiūrai (nes šiaip esu 1

, mb nepadės savo reikaluos įkritęs, 1 vaikas paauglys kažkiek galėtų). bet neįsivaizduoju kokie gyvūnai apismokėtų veist
Siulyciau auginti silauoges. Uogos be galo skanios - bet laiko savo kaina.
QUOTE(artemide23 @ 2010 05 28, 15:08)
Nagi kaip sekasi esamoms verslininkems? Gal kas dar pasiryzo pradeti ka nors savo?
Kol sedziu namuose, sukasi visokiausiu minciu. Pagrindine - kurti UAB'a, arba su verslo liudijumu uzsiimti patalpu nuoma (pokyliu sales ir pirties)
Zodziu, nieko dar neturim, tiek kelesdesimt t. pinigeliu....
Planuojam pirkti apleista sodyba paie 1 ha ploto uz nedidele suma pinigu (jau ir viena nuziurejom) statyti nedidele rastine pirt ~ 80 kv.m. ir pradeti judeti i prieki. Taip pat labai noriu auginti silauoges. Pradziai kelis krumelius, paskui gal keliasdesimt
Va tokie mano planai, tik nzn kaip igyvenditi?

Nors baigiau verslo ekonomika, su verslu neturiu patirties

teko tik 2 m. dirbti pas pazystama kaimo turizmo sodyboj. Tai truputi isivaizduoju kaip viskas vyksta....
----
As dar tokia ideja turiu. MB mociute serga cukriniu deabetu. Manau tikrai butu paklausa spec. prekiu skirtu diabetininkams. PVZ. tortai ne su cukrum, o su fruktoze ir tik su tais produktais kuruos jie galetu vartoti. Ar kiti saldumynai.
Mes kai svenciam gimtadieni, ar siap kokia proga, viska darau su fruktoze, kad ir ji galetu valgyti

aisku, tai brangiau iseina, bet juk galima retsykiais..