Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios ...

QUOTE(Boni @ 2010 07 15, 13:26)
Na man teko susidurti su žmogum,kuris dirbo laidojimo agentūroj Lietuvos vidury.Tai sako,ant tiek geras biznis,kad nerealiai.Dabar jis pradinį kapitalą kaupia Airijoj ir jau įsigijo sklypą prie pagrindinių to miesto kapinių ir rimtai griebia jautį už ragų...Aišku,kai pasižiūri laidas,kurioje aiškios paštynės dėl mirusių tai nžn ar taip jau viskas lengvai...O mokesčiai kaip ir visur.Duobkasiu galit imti patentininkus,kurių darbint nereikia.Giedotojai irgi gali būti tokie patys,dirbi tu ir na kokia buhalterė ar kas...O čia kas pajamos už paslaugas-išlaidos,patirtos pajamoms uždirbti =pelnas - 15%.Lygu tavo grynuoliai thumbup.gif Kuo jų daugiau tuo didesni sveikinimai iš SM bendraminčių  drinks_cheers.gif

Vat MB mano, kad siek tiek isprotejau. Tai pat kilo abejoniu butent del konkurentu, kad ko neiskrestu. Musu kraste kazkaip priimti giedotujus susirasti patiems.
Atsakyti
O čia komisas tai kaip? Superkat iš žmonių naudotus daiktus ir perparduodat? Tiesiog įdomu ar pajamos tik iš kainų skirtumo ir kada sumokat tam kuris nori parduoti savo prekę iš karto ar po to kai parduodat? O kaip jei neparduodat? Anksčiau būdavo komisai, kad tipo jei nori parduoti kokią sofą, tai tas kas nori parduoti moka mokestį patalpų savininkui už tai, kad tavo sofa stovi komise ir ją pirkėjai atėję gali pamatyti. Mokestis priklauso nuo dienų skaičiaus kiek laiko tavo prekė stovės. Jei nenupirko nuostolis tik pardavėjui, bet ne patalpų savininkui. Būtų malonu jei smulkiau pasidalintumėt patirtim g.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif
Ginta.kaip gaila,kad tenka uzsidaryti unsure.gif Man toks grazus tavo versliukas.bet gal gi ne viskas prarasta,surasi kitas patalpas,kur nuoma pigesne butu.Is tikruju galiu irgi pasakyti,kad patalpu nuomu kainos visgi kosmines ir mums pradedantiesiems jos galima sakyti dar neikandamos,arba tai turi buti visai uzkampis,arba kosmines investicijos reiklingos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 07 15, 14:55)
O čia komisas tai kaip? Superkat iš žmonių naudotus daiktus ir perparduodat? Tiesiog įdomu ar pajamos tik iš kainų skirtumo ir kada sumokat tam kuris nori parduoti savo prekę iš karto ar po to kai parduodat? O kaip jei neparduodat? Anksčiau būdavo komisai, kad tipo jei nori parduoti kokią sofą, tai tas kas nori parduoti moka mokestį patalpų savininkui už tai, kad tavo sofa stovi komise ir ją pirkėjai atėję gali pamatyti. Mokestis priklauso nuo dienų skaičiaus kiek laiko tavo prekė stovės. Jei nenupirko nuostolis tik pardavėjui, bet ne patalpų savininkui. Būtų malonu jei smulkiau pasidalintumėt patirtim g.gif

Kad preke butu komise ir pirkejai ja matytu, imamas 10 proc mokestis nuo daikto vertes, nesvarbu,ar ji bus parduota ar ne. preke laikoma 2 menesius. Kai parduodu, pranesu pirkejui atsiimti pinigelius. Man lieka 30 proc.antkainis.Pvz.,atnesite preke, uz kuria norite gaauti 10 lt., tai 1 lt turesite sumoketi is karto.Jei preke nupirks, gausite 10 lt., o man liks 3lt,nes pardavinesiu uz 13 lt.
To 10 proc.ka gaunu is priduodanciu prekes neuztenka net nuomai, nes bet ko nepriimu,stengiuos, kad prekes butu kuo pigesnes.
Atsakyti
QUOTE(saaudra @ 2010 07 15, 14:23)
Patalpos,kuriose matau perspektyvu, neiperkamos-nuoma nuo 2000lt,todel stabdysiu imones veikla, nezinau tik ar viska issiparduot, ar dar palaikyt, tiek darbo,minciu ir ideju sudeta,bet iseina,kad pigiau sedeti namie...
Visa laika jauciausi labai vienisa, nei pasitart su kuo nebuvo, todel jei surasciau bendraminciu, manau tikrai nenuleisciau ranku

Is kokio jus miesto?

Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2010 07 15, 15:00)
Sveikos,merginos 4u.gif
Ginta.kaip gaila,kad tenka uzsidaryti unsure.gif Man toks grazus tavo versliukas.bet gal gi ne viskas prarasta,surasi kitas patalpas,kur nuoma pigesne butu.Is tikruju galiu irgi pasakyti,kad patalpu nuomu kainos visgi kosmines ir mums pradedantiesiems jos galima sakyti dar neikandamos,arba tai turi buti visai uzkampis,arba kosmines investicijos reiklingos doh.gif

Nieko tokio bus tų idėjų ir darbų dar. Pasilikau dabar prekybą prie kapinių. Tiesa pasakius biški atsikvėpiau kiosko atsisakius, pajamų mažai, o būti ten vistiek reikia, taip pat vakare grįžus sužiūrėti, palaistyti, patręšti visas gėles, savaitgalį prie kapinių pardavinėti. Nei vaikai normaliai prižiūrėti buvo ir dėmesio jiems minimumas buvo skirta.
Atsakyti
QUOTE(saaudra @ 2010 07 15, 16:04)
Kad preke butu komise ir pirkejai ja matytu, imamas 10 proc mokestis nuo daikto vertes, nesvarbu,ar ji bus parduota ar ne. preke laikoma 2 menesius. Kai parduodu, pranesu pirkejui atsiimti pinigelius. Man lieka 30 proc.antkainis.Pvz.,atnesite preke, uz kuria norite gaauti 10 lt., tai 1 lt turesite sumoketi is karto.Jei preke nupirks, gausite 10 lt., o man liks 3lt,nes pardavinesiu uz 13 lt.
To 10 proc.ka gaunu is priduodanciu prekes neuztenka net nuomai, nes bet ko nepriimu,stengiuos, kad prekes butu kuo pigesnes.

Ačiū, dabar aišku. Bet kažkaip keista, atrodo tokie laikai, kad žmonės turėtų pirkti pigesnes naudotas prekes. Galvojau, kad dabar komisų aukso amžius turėtų prasidėti. Gal jums laikas neužsidaryti, o kaip tik plėstis, t.y, ieškoti kas padėtų fiziškai - daugiau darbo jėgos ar pigesnių patalpų. Gal prapuolėt tarp daug smulkių prekių ir nebespėjat pati. Bet kokiu atveju sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti