Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

QUOTE(Amise @ 2009 04 17, 12:39)
gal kompiuterį užprogramavo hihihi.gif

gal, bet ir atsakymai i tema ok.gif
Atsakyti
viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2009 04 17, 12:45)
gal, bet ir atsakymai i tema  ok.gif

laikom kumscius ir laukiam sukneles 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2009 04 17, 12:37)
tad as paprasiau kad siuntejas pazymetu jog tai dovana ir kad kaip imanoma sumazintu jos verte (ten dokumentuose kurie pridedami siuntimo kompanijai), tikiuosi pavyks.  blush2.gif

Labai teisingas sprendimas, visad taip darau siųsdamasi iš ne ES šalių smile.gif Dar padeda prierašas, kad daiktas dėvėtas/naudotas biggrin.gif
Atsakyti
Katik pati pasimatau savo suknele,esu labai labai patenkinta, neturiu priekaistu kokybei, nei audiniams, nei pasiuvimui.
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 21:16)
Katik pati pasimatau savo suknele,esu labai labai patenkinta, neturiu priekaistu kokybei, nei audiniams, nei pasiuvimui.

o kokia tavoji? gal foto turi?
Atsakyti
cia buvo anksiau ikelta kukli zuvytes formos suknele su sleifu, bet ja matavausi ne as.
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 04 21, 21:27)
cia buvo anksiau ikelta kukli zuvytes formos suknele su sleifu, bet ja matavausi ne as.

atsiusk jurategi@yahoo.com
Atsakyti
as irgi jau gavau suknele is Ebay.Zodziu esu patenkinta wub.gif pasiuvimu,medziagyte,man asmeniskai super thumbup.gif .Ir dydis kaip tik,tik truputi ilgoka,tai siuveja sake patrumpins,zodziu tikrai nenusivyliau. biggrin.gif
Ir dar dovanu buvo prideta,perlu verinukas,ant kaklo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREEJA: 24 balandžio 2009 - 06:57
QUOTE(FREEJA @ 2009 04 24, 08:56)
as irgi jau gavau suknele is Ebay.Zodziu esu patenkinta wub.gif  pasiuvimu,medziagyte,man asmeniskai super thumbup.gif .Ir dydis kaip tik,tik truputi ilgoka,tai siuveja sake patrumpins,zodziu tikrai nenusivyliau. biggrin.gif

Gal gali parodyt nuotrauka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 04 24, 07:56)
as irgi jau gavau suknele is Ebay.Zodziu esu patenkinta wub.gif  pasiuvimu,medziagyte,man asmeniskai super thumbup.gif .Ir dydis kaip tik,tik truputi ilgoka,tai siuveja sake patrumpins,zodziu tikrai nenusivyliau. biggrin.gif

gal gali foto atsiusti? Labai noriu pamatyti.
Pas mane irgi dovanele buvo - velionas, bet nelabai koks... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 04 24, 08:44)
gal gali foto atsiusti? Labai noriu pamatyti.
Pas mane irgi dovanele buvo - velionas, bet nelabai koks... smile.gif

kai nufotkinsiu, ikelsiu.
Atsakyti