Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

uiiiii as tai labiausiai jaudinuosi del medziagytes, nes pas mane ji ne lygi o siuvineta... na nezinau ar ten pati medziaga tokia ar ten ant jos ka nors dar siuvines... kazkodel net nesiaiskinau bet kai prisiskaiciau kad labiausiai nukencia detales, labai del to nerimauju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 04 24, 07:56)
as irgi jau gavau suknele is Ebay.Zodziu esu patenkinta wub.gif  pasiuvimu,medziagyte,man asmeniskai super thumbup.gif .Ir dydis kaip tik,tik truputi ilgoka,tai siuveja sake patrumpins,zodziu tikrai nenusivyliau. biggrin.gif
Ir dar dovanu buvo prideta,perlu verinukas,ant kaklo biggrin.gif

labai smagu girdėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 04 24, 08:54)
kai nufotkinsiu, ikelsiu.

Lauksim! smile.gif
Atsakyti
as irgi laukiu smile.gif
Atsakyti
va tokia mano suknele,buvai nustebus,kad gali sitaip atitikti,nes kiek esu girdejus atsiliepimu,kad niekas netinka,zodziu man tai super wub.gif wub.gif tik tas kaspinukas po krutine per aukstai prisiutas,o daugiau viskas ciki. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 04 25, 13:01)
va tokia mano suknele,

waw bigsmile.gif kiek kainavo? ax.gif
Atsakyti
bet cia ant modelio suknele is ebay nuotrauka?ar as klystu? smile.gif
Atsakyti
Aha, o kur originalas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantamsagorija: 26 balandžio 2009 - 08:09
taip, cia ant modelio,ikeliau parodyt kokia,o ant manes, ikelsiu,kai nueisiu pas siuveja,kad patrumpintu,tada apsvilksiu ir nufotkinsiu,nes vienai apsirenkt be sansu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gundausi ir as vel su Ebejumi, nes emie gaila darytis to 1500 litu nuomai uz padeveta suknele.... ech, kuo arciau vestuves, tuo labiau keiciasi nuomones biggrin.gif kiek skaiciau forume nera labai nusivylusiu merginu, tai ko gero, reiks ir man pasiryzti. tiesa, klausimas: o jei saketes per neta, ar jusu antra puse mate sukneles ar pavyko kaip nors nuslepti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 04 27, 09:27)
Sveikos 4u.gif  gundausi ir as vel su Ebejumi, nes emie gaila darytis to 1500 litu nuomai uz padeveta suknele.... ech, kuo arciau vestuves, tuo labiau keiciasi nuomones biggrin.gif kiek skaiciau forume nera labai nusivylusiu merginu, tai ko gero, reiks ir man pasiryzti. tiesa, klausimas: o jei saketes per neta, ar jusu antra puse mate sukneles ar pavyko kaip nors nuslepti? 4u.gif

nemate,nerodziau ir kaip gavau,tik pasakiau,kad jau turiu. biggrin.gif
tai va,man irgi ta nuomos kaina atrode apsurdiska,galvoju, pabandysiu, juk nieko nera nepataisoma,sakiau, jei kas netiks eisiu pas siuveja,bet gavosi viskas super tik per ilga,bet cia tikrai manu,ne beda. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREEJA: 27 balandžio 2009 - 08:33
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 04 27, 09:27)
Sveikos 4u.gif  gundausi ir as vel su Ebejumi, nes emie gaila darytis to 1500 litu nuomai uz padeveta suknele.... ech, kuo arciau vestuves, tuo labiau keiciasi nuomones biggrin.gif kiek skaiciau forume nera labai nusivylusiu merginu, tai ko gero, reiks ir man pasiryzti. tiesa, klausimas: o jei saketes per neta, ar jusu antra puse mate sukneles ar pavyko kaip nors nuslepti? 4u.gif

Maniskis irgi nemate pacios sukneles, tik supakuota mate..

o nuomos kainos tai tikrai zymiai per aukstos, manau rizikuoti tikrai verta, o jei kas negerai - pasitaisysi. Tik atkreip demesi i kitu atsiliepimus apie pardaveja smile.gif

Sekmes! O kokia issirinkai? ar dar ti dairaisi?
Atsakyti