Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

Pukuotuk, man 1 ir 3 4u.gif
tik aišku, turi turėti super figūriukę, tiek vienai, tiek kitai suknelei, būti be nereikalingų lašinukų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 29, 14:19)
nusiziurejau as suknuciu , dabar negaliu apsispresti tik kuria  doh.gif
http://cgi.ebay.com/...=item20ae734402

http://cgi.ebay.com/...=item20ae3102b6

sita man labiausiai  wub.gif  tik va kazin kaip sitas pardavejas gal kas zino?
http://cgi.ebay.com/...=item48392548bd

sveikute, pirmosios siulyciau neimti g.gif lygai tokia uzsisake mano drauge ir teko labai nusivilti.. doh.gif bet zinoma tau spresti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikiene Puikiene @ 2010 01 30, 13:40)
sveikute, pirmosios siulyciau neimti g.gif  lygai tokia uzsisake mano drauge ir teko labai nusivilti.. doh.gif  bet zinoma tau spresti ax.gif

blink.gif o kas buvo negerai gal gali papasakoti ?
Papildyta:
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 29, 23:49)
Pukuotuk, man 1 ir 3  4u.gif
tik aišku, turi turėti super figūriukę, tiek vienai, tiek kitai suknelei, būti be nereikalingų lašinukų  hihihi.gif

Tai va stegiuosi kad ju nebutu rasta blush2.gif
Atsakyti
gavau savo antros dienos suknelę wub.gif tiek kokybė pačio pasiuvimo tiek medžiaga labai geros kokybės, kadangi rinkausi iš jų dydžių teks truputi pamažinti, esu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2010 01 30, 15:21)
gavau savo antros dienos suknelę  wub.gif tiek kokybė pačio pasiuvimo tiek medžiaga labai geros kokybės, kadangi rinkausi iš jų dydžių teks truputi pamažinti, esu labai patenkinta  wub.gif

O tai kaip šaunu bigsmile.gif o gal galėtumėt bent suknelę nufotkinti, parodyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikiene Puikiene @ 2010 01 30, 11:40)
sveikute, pirmosios siulyciau neimti g.gif  lygai tokia uzsisake mano drauge ir teko labai nusivilti.. doh.gif  bet zinoma tau spresti ax.gif

dar reikia pažiūrėt ar iš to pačio pardavėjo 4u.gif jei iš kito tai gal verta rizikuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 30, 14:42)
O tai kaip šaunu  bigsmile.gif o gal galėtumėt bent suknelę nufotkinti, parodyti?  blush2.gif

nelyginta, kaspino nemoku gražiai uužrišti ir dar reiks siaurinti, bet maždaug vaizdas toks blush2.gif
cool.gif neberodau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega_: 30 sausio 2010 - 15:31
Na man tai spalva nelabai, bet svarbu, kad nuotakai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 30, 15:24)
Na man tai spalva nelabai, bet svarbu, kad nuotakai gražu smile.gif

o aš ir neklausiu ar kam gražu tongue.gif prašė įdėti fotke įdėjau bet matau geriau išimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2010 01 30, 13:19)
nelyginta, kaspino nemoku gražiai uužrišti ir dar reiks siaurinti, bet maždaug vaizdas toks  blush2.gif
cool.gif neberodau

Kokia faina. bigsmile.gif labai grazi.. wub.gif wub.gif Ir spavyte super!! thumbup.gif Juk tu busi nuotaka,privalai isiskirti is kitu. thumbup.gif nu tikrai labai labai grazi. wub.gif wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Vega_ @ 2010 01 30, 13:28)
o aš ir neklausiu ar kam gražu  tongue.gif

drinks_cheers.gif

P.s prie ko cia spalva,jeigu kalbama apie kokybe? g.gif Juolab,kad spalvyte tikrai gera,silta vasaros diena kitokios ir neisivaizduoju. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina.J: 30 sausio 2010 - 15:37
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 30, 15:35)
Kokia faina. bigsmile.gif labai grazi..  wub.gif  wub.gif Ir spavyte super!! thumbup.gif Juk tu busi nuotaka,privalai isiskirti is kitu. thumbup.gif nu tikrai labai labai grazi. wub.gif  wub.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

dėkui Kristina friends.gif 4u.gif wub.gif plius gi ne pirma diena ją vilkėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu Vega tikrai puikus pirkinys wub.gif ot ir norėk žmogui gerą padaryt, tai ne tik kad nepadėkos kad pasidalinai o dar ir pakomentuos doh.gif

Šita tema skirta pokalbiams apie tai verta ar neverta pirkti iš ebay, o ne tam kad komentuoti patinka ar nepatinka.
Atsakyti