Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

QUOTE(Vega_ @ 2010 01 30, 16:28)
o aš ir neklausiu ar kam gražu  tongue.gif prašė įdėti fotke įdėjau bet matau geriau išimti  doh.gif

Ei, Vega, aš pražiopsojau unsure.gif Parodykit dar kartelį, jei nenorit čia, gal į AŽ eitų blush2.gif
Atsakyti
Nu gi gavau aš Vegos suknutės nuotrauką, ir galiu tik pagirti, gražiai atrodote ir ji jums tinka flirt.gif didis.gif o iki kiek ją trumpinsit?
Atsakyti
Labai ir as noreciau pamatyti ax.gif uzsisakiau ir as is ebay. dabar laukiu, tikiuosi nenusivilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 30, 17:33)
Nu gi gavau aš Vegos suknutės nuotrauką, ir galiu tik pagirti, gražiai atrodote ir ji jums tinka  flirt.gif  didis.gif o iki kiek ją trumpinsit?

greičiausiai jos netrumpinsiu MB sako, kad taip gražiau, na žiūrėsim čia dar, bet man nugaroje reik susiaurinti nes viršus per platus, nors tarkim kur padarytas krūtinės pakietinimas ir išfasonuota tai idealiai tinka ax.gif čia gal dėl to, man per ilga ji, kad aš ėmiau 2 colius ilgesne, na bet čia jau nebėda schmoll.gif geriau mažinti ar trumpinti nei gauti per mažą ar per trumpą ax.gif

bajeris buvo, kad paketėlis labai mažiukas, kaip mažas duonos kepaliukas, vynioju po truputi jau medžiaga matosi, pačiupinėju, o ten pamušalas, kažkodėl iš pradžių pagalvojau, nejau atsiuntė man pamušalinę suknę doh.gif lotuliukas.gif kai visą ištraukiau tada pamačiau, kad čia blogoji pusė, nors siulės visos paslėptos kaip gerosios pusės lotuliukas.gif

ai dar prei suknės yra prisegamos plonytės šleikutės ir papildomai užsisakiau šalį ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Raseliuke @ 2010 01 30, 17:35)
Labai ir as noreciau pamatyti  ax.gif  uzsisakiau ir as is ebay. dabar laukiu, tikiuosi nenusivilti  smile.gif

na šitą aš užsisakiau ne iš ebay, bet iš Kinijos ax.gif o vestuvinę iš ebay unsure.gif aš ir laukiu vestuvinės, tikiuosi nenusivilsiu

va čia
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2010 01 30, 17:46)

na šitą aš užsisakiau ne iš ebay, bet iš Kinijos  ax.gif o vestuvinę iš ebay  unsure.gif aš ir laukiu vestuvinės, tikiuosi nenusivilsiu

nu zinokit labai grazu thumbup.gif man ir spalva ir modelis thumbup.gif labai jums tinka.
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2010 01 30, 16:28)
o aš ir neklausiu ar kam gražu  tongue.gif prašė įdėti fotke įdėjau bet matau geriau išimti  doh.gif

Daug kas daug ko šitam forume neklausia. Aš parašiau savo nuomonę ir tiek. Ir nemanau, kad dėl to, kad kažkas kažkam užkliuvo, reikia išimti.

Įdomiai sureagavot.

Nenorėjau nei įžeist, nei ką...
Papildyta:
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 30, 16:35)
P.s prie ko cia spalva,jeigu kalbama apie kokybe? g.gif Juolab,kad spalvyte tikrai gera,silta vasaros diena kitokios ir neisivaizduoju. tongue.gif

Parodė suknelę, parašiau nuomone.
Prie ko spalva? Prie mano nuomonės.
Papildyta:
QUOTE(Tomike @ 2010 01 30, 16:39)
Šita tema skirta pokalbiams apie tai  verta ar neverta pirkti iš ebay, o ne tam kad komentuoti patinka ar nepatinka.

Nu ir ko čia puolat dabar?
Jei būčiau parašius, kad patinka, tai nieko nesakytumėt. Parašiau, kad nepatinka kažkas, tai jau puolat.
Neieškokit priekabių. Atrodo, kad norit pyktis.

Tema vadinasi "Ką manote apie sukneles iš Ebay svetainės"
Tai ir parašiau, ką manau apie šią suknelę iš Ebay svetainės.
Kas negerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (ne)eiline: 30 sausio 2010 - 17:55
QUOTE(Raseliuke @ 2010 01 30, 17:48)
nu zinokit labai grazu  thumbup.gif  man ir spalva ir modelis  thumbup.gif  labai jums tinka.

dėkui 4u.gif dabar su nerimu reik laukti vestuvinės doh.gif grynas nervų tampymas ax.gif
Papildyta:
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 30, 17:53)
Tema vadinasi "Ką manote apie sukneles iš Ebay svetainės"
Tai ir parašiau, ką manau apie šią suknelę iš Ebay svetainės.
Kas negerai?

suknelė ne iš ebay tongue.gif neklaidink žmonių cool.gif
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 30, 15:53)

Niekas cia pyktis nenori ir juolab tersti eterio.. mirksiukas.gif Prie foto nebuvo komentaro "Ka manote apie mano suknele" Todel patinka ar nepatinka,niekam neidomu.Suknele buvo ideta,kad mergytes pamatytu sukneles kokybe. wink.gif Vegos vietoje as taipat buciau isemusi.. Kazkam bando padeti ir apsispresti pirkti ar nepirkti internetu.. Jei butumete parasiusi kanors apie kokybe,suprasciau o del spalvos tai cia jau atskira tema yra. mirksiukas.gif
Papildyta:
P.s. nepatingejau ir atradau tema jums ir jusu nuomonei hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina.J: 30 sausio 2010 - 18:20
Kristina, matai vienos čia ateina tik šiaip pakomentuoti, o kitos pasirinkti info ar verta užsisakyti ar ne, todėl siūlyčiau nekreipti dėmesio į komentarus man patinka ar nepatinka mirksiukas.gif 4u.gif jei norėtumėm sužinoti nuomone ar komentatoriams patinka modelis spalva ar dar kas dėtumėm į kitas temas, o čia rašom, rodom kokias gavom suknes pirktas internetu iš ebay ar kitų panašių tinklalapių ir ar esam patenkintos bigsmile.gif aptariam kas kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2010 01 30, 19:00)
suknelė ne iš ebay  tongue.gif neklaidink žmonių cool.gif

o šito nežinojau smile.gif
Nenorėjau aš Jūsų ižeist ar supykdyt ir nemanau, kad dėl mano komentaro reikėjo išimt tą suknelę.
Papildyta:
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 30, 19:20)
Niekas cia pyktis nenori ir juolab tersti eterio.. mirksiukas.gif Prie foto nebuvo komentaro "Ka manote apie mano suknele" Todel patinka ar nepatinka,niekam neidomu.Suknele buvo ideta,kad mergytes pamatytu sukneles kokybe. Vegos vietoje as taipat buciau isemusi.. Kazkam bando padeti ir apsispresti pirkti ar nepirkti internetu.. Jei butumete parasiusi kanors apie kokybe,suprasciau o del spalvos tai cia jau atskira tema yra.
Papildyta:
P.s. nepatingejau ir atradau tema jums ir jusu nuomonei hihihi.gif

Na nepasirodė, kad pyktis nenorit.
Na suknelės kokybės iš nuotraukos irgi nematyti, tai nelabai ką ir galiu parašyt apie kokybę. Ar jūs matot? Siūlių nesimato. Tik medžiaga. blink.gif

Ačiū už temą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vega_ @ 2010 01 30, 19:22)
Kristina, matai vienos čia ateina tik šiaip pakomentuoti, o kitos pasirinkti info ar verta užsisakyti ar ne, todėl siūlyčiau nekreipti dėmesio į komentarus man patinka ar nepatinka  mirksiukas.gif  4u.gif jei norėtumėm sužinoti nuomone ar komentatoriams patinka modelis spalva ar dar kas dėtumėm į kitas temas, o čia rašom, rodom kokias gavom suknes pirktas internetu iš ebay ar kitų panašių tinklalapių ir ar esam patenkintos bigsmile.gif aptariam kas kaip

Šiaip aš irgi atėjau pasirinkti info, nes planuoju poirkti, bet nesvarbu.

Kažkodėl toms, kurios pasako "uoj kaip gražu" niekas nieko nesako. O kai aš pasakiau, kad man kažkas nepatinka, tai jau tada "nuomonėm čia nevieta".
Na nesvarbu.
Papildyta:
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 30, 16:35)
Kokia faina. bigsmile.gif labai grazi..  wub.gif  wub.gif Ir spavyte super!! thumbup.gif Juk tu busi nuotaka,privalai isiskirti is kitu. thumbup.gif nu tikrai labai labai grazi. wub.gif  wub.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif

O čia apie kokybę? blink.gif Jei jau mano komentarui, kad man kažkas nepatinka čia - nevieta.
Tai Jūsų - taippat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (ne)eiline: 30 sausio 2010 - 18:52
QUOTE(Raseliuke @ 2010 01 30, 16:35)
Labai ir as noreciau pamatyti  ax.gif  uzsisakiau ir as is ebay. dabar laukiu, tikiuosi nenusivilti  smile.gif

ka uzsisakei Raseliuke? bigsmile.gif vestuvine ar siaip kokia?..
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2010 01 30, 19:00)
ka uzsisakei Raseliuke?  bigsmile.gif  vestuvine ar siaip kokia?..

susekei mane lotuliukas.gif aha, vestuvine, bet niekam nieko nesakau. kad zinai, neprisisnekeciau blush2.gif
Atsakyti