QUOTE(Vega_ @ 2010 01 30, 19:00)
suknelė ne iš ebay

neklaidink žmonių
o šito nežinojau
Nenorėjau aš Jūsų ižeist ar supykdyt ir nemanau, kad dėl mano komentaro reikėjo išimt tą suknelę.
Papildyta:
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 30, 19:20)
Niekas cia pyktis nenori ir juolab tersti eterio..

Prie foto nebuvo komentaro "Ka manote apie mano suknele" Todel patinka ar nepatinka,niekam neidomu.Suknele buvo ideta,kad mergytes pamatytu sukneles kokybe. Vegos vietoje as taipat buciau isemusi.. Kazkam bando padeti ir apsispresti pirkti ar nepirkti internetu.. Jei butumete parasiusi kanors apie kokybe,suprasciau o del spalvos tai cia jau atskira tema yra.
Papildyta:
P.s. nepatingejau ir atradau
tema jums ir jusu nuomonei
Na nepasirodė, kad pyktis nenorit.
Na suknelės kokybės iš nuotraukos irgi nematyti, tai nelabai ką ir galiu parašyt apie kokybę. Ar jūs matot? Siūlių nesimato. Tik medžiaga.
Ačiū už temą
Papildyta:
QUOTE(Vega_ @ 2010 01 30, 19:22)
Kristina, matai vienos čia ateina tik šiaip pakomentuoti, o kitos pasirinkti info ar verta užsisakyti ar ne, todėl siūlyčiau nekreipti dėmesio į komentarus man patinka ar nepatinka

jei norėtumėm sužinoti nuomone ar komentatoriams patinka modelis spalva ar dar kas dėtumėm į kitas temas, o čia rašom, rodom kokias gavom suknes pirktas internetu iš ebay ar kitų panašių tinklalapių ir ar esam patenkintos

aptariam kas kaip
Šiaip aš irgi atėjau pasirinkti info, nes planuoju poirkti, bet nesvarbu.
Kažkodėl toms, kurios pasako "uoj kaip gražu" niekas nieko nesako. O kai aš pasakiau, kad man kažkas nepatinka, tai jau tada "nuomonėm čia nevieta".
Na nesvarbu.
Papildyta:
QUOTE(Kristina.J @ 2010 01 30, 16:35)
O čia apie kokybę?

Jei jau mano komentarui, kad man kažkas nepatinka čia - nevieta.
Tai Jūsų - taippat.