Sveikos, jungiuosi prie sios dietos ir as
Ketinu 3-5 dienas istvert su ryziais be druskos ir zoleliu arbatom, siandien pirma diena, nu gana sunki buvo
Bet labai noriu organizma prasivalyt, jauciuos paskutiniu metu mieguista, o su oda isvis nebesusitvarkau
Sveikos visos
Atsiprasau kad ilindau i jusu temuke
as ieskau dietos pravalyt odai ir kelis kg numest butu nieko
sita dieta kaip ir sudomino, bet radau dar pora kurios sako kad valo oda, tai norejau paklausti tu kurios jau isbandet ryziu dieta- ar padejo odai? ar matesi rezultatas? Labai aciu
QUOTE(-Astreja- @ 2009 08 27, 20:03)
Sveikos visos
as ieskau dietos pravalyt odai ir kelis kg numest butu nieko
sita dieta kaip ir sudomino, bet radau dar pora kurios sako kad valo oda, tai norejau paklausti tu kurios jau isbandet ryziu dieta- ar padejo odai? ar matesi rezultatas? Labai aciu 
Sveika
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2009 08 27, 20:29)
Sveika
Jei domina rezultatai, tai as dvi dienas istveriau su ryziais be nukrypimu, trecia biski sugriesijau
dabar vel imuosi porai dienu, odai efektas jautesi, tokia skaistesne tapo ir kilogramu pora nukrito
Nors siaip galima gi ir lengvesnio varianto laikytis- ryziai su vaisiais ar darzovem 
aciu uz atsakyma
Labutis, na pas mane namie daug yra ryziu ir grikiu vis masciau ka cia su jais padaryt,tai dietos pasilaikysiu tai bent kiek ju sumazes
i grikius jau ziuret nebegaliu, kazkada gal koki pusmeti i darba nesdavausi pietums grikiai su tunu, tai dabar nuo ju man poilsio reik, tai manau gal pradesiu su ryziais padraugaut taip noretusi kokius 5kg pamesti, na as noreciau pabandyt kokias 5dienas pasilaikyt ir paziuret kaip cia man viskas bus, jei viskas liuks tai ir tesiu toliau, o ar siuo metu yra kas besilaiko jos?
Pasiskaitinejau jai sekesi kitoms su dieta , tai jau vakarienei verdu . Nuo rytojaus vien ryziukai...tik va kaip be kavos teks iskesti?
Gal kas prisijugti nori?
Gal kas prisijugti nori?
Sveikos visos, as irgi jungiuosi prie dietininkiu
Siandien buvo pirmoji diena. gana lengva, kadangi atsikeliau tik 14h, pusryciai apie 17h gavos, tai labai nenusikankinau. Na dar viena sureli suvalgiau
Beje parduotuveje atradau toki dalykai, kaip ryziai su medumi.
Na zinot, buna ten prie visokiu kukuruzu ir t.t. Kazin jei jais pasmalyziavus, tai ar labai blogai butu?
Kaip tycia nepaziurejau ar turi jie riebalu ar ne
Beje mano ugis 1,72, o svoris 55kg. Tikslas yra numesti apie 4-5kg nes labai jau slaunytes negraziai atrodo ir gelbejimosi ratas formuojasi
Siandien buvo pirmoji diena. gana lengva, kadangi atsikeliau tik 14h, pusryciai apie 17h gavos, tai labai nenusikankinau. Na dar viena sureli suvalgiau
Beje mano ugis 1,72, o svoris 55kg. Tikslas yra numesti apie 4-5kg nes labai jau slaunytes negraziai atrodo ir gelbejimosi ratas formuojasi
QUOTE(selme @ 2009 09 24, 17:43)
Sveikos visos, as irgi jungiuosi prie dietininkiu
Na zinot, buna ten prie visokiu kukuruzu ir t.t. Kazin jei jais pasmalyziavus, tai ar labai blogai butu?
Kaip tycia nepaziurejau ar turi jie riebalu ar ne
nepyk bet jau anoreksija gresia
Nu kad ne
Gi storeju blyn
Visa virsutine kuno dalis - smulkute. O jau nuo bambos - visas bulviu maisas. Ir ka daryt kad virsuj priaugt o apacioj sumazint? Gal kabant zemyn galva, visi saliakai nutekes y ten kur reik?
Gi storeju blyn
Visa virsutine kuno dalis - smulkute. O jau nuo bambos - visas bulviu maisas. Ir ka daryt kad virsuj priaugt o apacioj sumazint? Gal kabant zemyn galva, visi saliakai nutekes y ten kur reik?