Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

Sveikos, jungiuosi prie sios dietos ir as 4u.gif Ketinu 3-5 dienas istvert su ryziais be druskos ir zoleliu arbatom, siandien pirma diena, nu gana sunki buvo smile.gif Bet labai noriu organizma prasivalyt, jauciuos paskutiniu metu mieguista, o su oda isvis nebesusitvarkau doh.gif
Atsakyti
O man šią savaitę nelabai pavyko vien tik ryžius valgyti.. ax.gif Vis nusižengdavau.. ax.gif Sunku laikytis, nes pms laikotarpis.. blush2.gif tai jau nuo pirmadienio imsiuos tvirtai, be jokių nukrypimų.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Atsiprasau kad ilindau i jusu temuke ax.gif as ieskau dietos pravalyt odai ir kelis kg numest butu nieko blush2.gif sita dieta kaip ir sudomino, bet radau dar pora kurios sako kad valo oda, tai norejau paklausti tu kurios jau isbandet ryziu dieta- ar padejo odai? ar matesi rezultatas? Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2009 08 27, 20:03)
Sveikos visos  4u.gif

Atsiprasau kad ilindau i jusu temuke  ax.gif  as ieskau dietos pravalyt odai ir kelis kg numest butu nieko  blush2.gif  sita dieta kaip ir sudomino, bet radau dar pora kurios sako kad valo oda, tai norejau paklausti tu kurios jau isbandet ryziu dieta- ar padejo odai? ar matesi rezultatas? Labai aciu  4u.gif

Sveika smile.gif Jei domina rezultatai, tai as dvi dienas istveriau su ryziais be nukrypimu, trecia biski sugriesijau blush2.gif dabar vel imuosi porai dienu, odai efektas jautesi, tokia skaistesne tapo ir kilogramu pora nukrito thumbup.gif Nors siaip galima gi ir lengvesnio varianto laikytis- ryziai su vaisiais ar darzovem g.gif
Atsakyti
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2009 08 27, 20:29)
Sveika smile.gif  Jei domina rezultatai, tai as dvi dienas istveriau su ryziais be nukrypimu, trecia biski sugriesijau blush2.gif  dabar vel imuosi porai dienu, odai efektas jautesi, tokia skaistesne tapo ir kilogramu pora nukrito thumbup.gif  Nors siaip galima gi ir lengvesnio varianto laikytis- ryziai su vaisiais ar darzovem g.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif sekmes Tau dietinantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis, na pas mane namie daug yra ryziu ir grikiu vis masciau ka cia su jais padaryt,tai dietos pasilaikysiu tai bent kiek ju sumazes smile.gif i grikius jau ziuret nebegaliu, kazkada gal koki pusmeti i darba nesdavausi pietums grikiai su tunu, tai dabar nuo ju man poilsio reik, tai manau gal pradesiu su ryziais padraugaut taip noretusi kokius 5kg pamesti, na as noreciau pabandyt kokias 5dienas pasilaikyt ir paziuret kaip cia man viskas bus, jei viskas liuks tai ir tesiu toliau, o ar siuo metu yra kas besilaiko jos?
Atsakyti
Pasiskaitinejau jai sekesi kitoms su dieta , tai jau vakarienei verdu . Nuo rytojaus vien ryziukai...tik va kaip be kavos teks iskesti?
Gal kas prisijugti nori?
Atsakyti
Sveikos visos, as irgi jungiuosi prie dietininkiu 4u.gif
Siandien buvo pirmoji diena. gana lengva, kadangi atsikeliau tik 14h, pusryciai apie 17h gavos, tai labai nenusikankinau. Na dar viena sureli suvalgiau ax.gif
Beje parduotuveje atradau toki dalykai, kaip ryziai su medumi. bigsmile.gif Na zinot, buna ten prie visokiu kukuruzu ir t.t. Kazin jei jais pasmalyziavus, tai ar labai blogai butu? g.gif Kaip tycia nepaziurejau ar turi jie riebalu ar ne doh.gif
Beje mano ugis 1,72, o svoris 55kg. Tikslas yra numesti apie 4-5kg nes labai jau slaunytes negraziai atrodo ir gelbejimosi ratas formuojasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2009 09 24, 17:43)
Sveikos visos, as irgi jungiuosi prie dietininkiu  4u.gif
Siandien buvo pirmoji diena. gana lengva, kadangi atsikeliau tik 14h, pusryciai apie 17h gavos, tai labai nenusikankinau. Na dar viena sureli suvalgiau  ax.gif
Beje parduotuveje atradau toki dalykai, kaip ryziai su medumi.  bigsmile.gif  Na zinot, buna ten prie visokiu kukuruzu ir t.t. Kazin jei jais pasmalyziavus, tai ar labai blogai butu?  g.gif  Kaip tycia nepaziurejau ar turi jie riebalu ar ne  doh.gif
Beje mano ugis 1,72, o svoris 55kg. Tikslas yra numesti apie 4-5kg nes labai jau slaunytes negraziai atrodo ir gelbejimosi ratas formuojasi  schmoll.gif

nepyk bet jau anoreksija gresia blush2.gif
Atsakyti
gal zinote kur kaune galeciau nusipirkti neslifuotu ryziu? maximose jokiose neradau...
Atsakyti
QUOTE(dareda @ 2009 10 08, 15:23)
nepyk bet jau anoreksija gresia blush2.gif

lotuliukas.gif pritariu
Atsakyti
Nu kad ne blink.gif
Gi storeju blyn unsure.gif
Visa virsutine kuno dalis - smulkute. O jau nuo bambos - visas bulviu maisas. Ir ka daryt kad virsuj priaugt o apacioj sumazint? Gal kabant zemyn galva, visi saliakai nutekes y ten kur reik? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti