Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

sekmes tau ugdant valia biggrin.gif
parsyk kaip ejosi?
Atsakyti
Keliu tema i virsu 4u.gif
Nusipirkau siandien tu rudu ryziu, ryt virsiu, ziuresiu kaip cia seksis biggrin.gif Nusiteikineju kad daugiau nieko nenoresiu, tik ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulenka @ 2009 06 14, 20:06)
Keliu tema i virsu  4u.gif
Nusipirkau siandien tu rudu ryziu, ryt virsiu, ziuresiu kaip cia seksis  biggrin.gif Nusiteikineju kad daugiau nieko nenoresiu, tik ju  biggrin.gif

o reikia butinai tik rudus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 15, 16:37)
o reikia butinai tik rudus?  g.gif

nezinau, bet cia temoj radau kad geriau rudi. Nu skonis tai ju man perlines kruopas primine biggrin.gif Bet siaip visai nieko, bet dar tik pirma diena, ziuresiu kaip ryt seksis
Atsakyti
Kaip sekasi?Ar laikaisi dar dietos?
Atsakyti
Sveikos, na as irg cia paskaiciau ir pagalvojau prisijungti prie ryziu dietos, kas su manimi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Pries pusmeti laikiausi sios dietos, istveriau 3 dienas, valgiau rudus ryzius, numeciau 2,5 kg thumbup.gif Apimtys tikrai sumazejo, oda gerokai pagrazejo, o ir savijauta buvo fantastine bigsmile.gif Tiesa, svoris ilgai negrizo, nors ir nelabai prisiziurejau blush2.gif Praeita savaite laikiausi grikiu dietos, bet nelabai man ji prigijo, tas nuolatinis alkio jausmas vare is proto doh.gif Taigi, nuo rytojaus vel ryziukai, ziuresiu kiek iskesiu, gerai butu nors 3 dienas, o kitas dienas i raciona dar itrauksiu ir vaisius, varske, jogurta smile.gif
Atsakyti
reiktu gal ir man pabandyt g.gif
Atsakyti
Sveikos..
Bandysiu ir aš jungtis į Jūsų besidietinančių grupę.. ax.gif
Bet žūriu kažkaip apmiręs forumas.. kažkaip niekas nepasisako apie rezultatus pasiektus.. kaip pavyko dietintis.. g.gif
Atsakyti
SveikosNa ką,aš ir nusprendžiau pabandyt ryžių dietą.Pradėsiu nuo rytdienos bigsmile.gif būtinai pranešinėsiu kaip sekasi bigsmile.gif
Atsakyti
laba,
aga butinai parasyk, kazkaip ir mane si dieta ima vilioti...
Atsakyti
Praėjo pirma diena ir sunkokai sakyčiau blush2.gif pusryčiams suvalgiau dubenėlį ryžių su biškiuku sojų padažo.O vat su pietumis buvo daug nusižengimų: neatsilaikiau prieš pomidorų salotas su grietine(daug nevalgiau),dubenėlis ryžių ir 1 kriaušė + žolelių arbatos.
Namuose tiek pagundų,neįsivaizduoju kaip reiks ištverti unsure.gif verysad.gif
Atsakyti