Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

QUOTE(Sigitute @ 2010 02 04, 11:22)
Nu labas  4u.gif
Rezultatai tokie:
Negaliu pasakyti tikslaus savo pradinio svorio, bet mazdaug 94.5kg (ot, nepasisveriau doh.gif )
Siandienos svoris - 90.1kg
Pamestas svoris mazdaug 4.4kg
Aciu pupylei uz palaikyma. kai nesi viena - tikrai smagiau  4u.gif
Labai patenkinta esu, striuke tikrai jau nebeaptempta, laisvai uztrauktukas uzsitraukia. Siandien pusryciausiu kava su varske smile.gif Kiek jegos leis, bandysiu prisilaikyti, naudoti mazesne lekste smile.gif
Pastebejimas mano: kadangi esu megeja daug pavalgyti ir nuolat uzkandziauti (aisku matosi jums, nes toks svoris is niekur juk neatsiranda  doh.gif ), tai tokios dietos buvo sunku laikytis. kai ryzius su darzovemis valgyti reikedavo, as darzoviu prisidarydavau tikrai nemazai. o darzoviu sultini kai reikejo gerti, naudodavau is kubeliu, bet gal nelabai gerai, nes si dieta turi buti bedruske. bet jokiu uzkandziavimu dietos periodu tikrai nesilaikiau. mano tikslas buvo ugdyti valia, nevalgyti saldumynu ir bandyti aptraukti skrandi. as manau mano tikslas pasiektas! nuo siandien pas mane prasideda sveciu maratonas is lt. jie isvaziuos - vel reikes ko nors imtis. siuo metu mastau apie grikiu dieta. jei noras nepasikeis, bus liuks smile.gif

Sigitute, gal ateityje i stikliniautojų būrį prisijunk.. mirksiukas.gif Šiek tiek lengviau ten.. 4u.gif Gal patiks.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
nuo siandien ir as isbandysiu sia dieta, nes jau verkiant reikia mest svori verysad.gif Startuoju su 83,5 kg ir 175 ugiu blush2.gif na ugis tikiuosi toks ir liks lotuliukas.gif , o vat svori noretusi iki 72 kg sumazinti, bent jau iki 75 kg mirksiukas.gif
siandine kol kas suvalgiau pakeli ryziu - puse pusryciams ir puse vakarienei, ir visai nesinori daugiau ka nors valgyt thumbup.gif kol kas man patinka blush2.gif bandysiu derinti dvie dietas - sia jusiske ir kitame forume rasta ryziu dieta, kur reikia ryzius 4 [paras mirkyti ir valgyt rytais, paskui 4 val nevalgyti, o paskui valgyti ka nori.. tai mano tas ka nori bus irgi ryziai arba varske liesa, jogurtas, darzoves, krutinele vistienos.. ax.gif
gal bus norinciu prisijungti irkartu pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas 'ryzinasi' netycia siuo metu? bigsmile.gif
Uzsiregistruoju, kad nepabegciau niekur, nors as, kai uzsispyriau pries 3 metus, tai numeciau 18kg, o per 3 metus nieko nesilaikiau, tai 7 ir ataugo,jauciuosi tikras kukulis lotuliukas.gif
Nuo ryt valgysiu pagal 1 psl ryziu meniu.
Ugis 1.70, svoris 75 doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir as smile.gif Del sveikatos sutrikimu priaugau labai daug svorio, tai noriu dabar jo atsikratyti iki birzelio liepos menesio. Atsikratyti reikia apie 30kg doh.gif Tikiuosi su jusu palaikymu kaip nors pavyks smile.gif mano ugis 184, svoris 115, noriu pasiekti bent 84kg.

QUOTE(kiskius @ 2010 02 07, 15:14)
Sveikos  4u.gif
nuo siandien ir as isbandysiu sia dieta, nes jau verkiant reikia mest svori  verysad.gif Startuoju su 83,5 kg ir 175 ugiu  blush2.gif na ugis tikiuosi toks ir liks lotuliukas.gif , o vat svori noretusi iki 72 kg sumazinti, bent jau iki 75 kg mirksiukas.gif
siandine kol kas suvalgiau pakeli ryziu - puse pusryciams ir puse vakarienei, ir visai nesinori daugiau ka nors valgyt  thumbup.gif kol kas man patinka  blush2.gif bandysiu derinti dvie dietas - sia jusiske ir kitame forume rasta ryziu dieta, kur reikia ryzius 4 [paras mirkyti ir valgyt rytais, paskui 4 val nevalgyti, o paskui valgyti ka nori.. tai mano tas ka nori bus irgi ryziai arba varske liesa, jogurtas, darzoves, krutinele vistienos..  ax.gif
gal bus norinciu prisijungti irkartu pabandyti  mirksiukas.gif

As irgi derinsiu sitas dvi deitas, nes kaip tik siandien suvalgiau pirmuosius ryzius po 5paru mirkymo (mirkem 5paras, nes kazkur radom, kad reik 5). O dar ir cia uzmaciau sita, tai bandysiu paderinti smile.gif labai tikiuosi pavyks. unsure.gif

Kas dar jungiates merginos? 4u.gif
Atsakyti
CrazyLady 4u.gif labas biggrin.gif sveika prisijungusi!

kepiau vakar sokoladini keksa ir aisku prisisveiciau jo, o buvo 22 val, ACEIT paguoda pries rytojaus ryzzzius. Tai siandien atsikeliau ir kolkas viskas atrodo taip:

Pusryciai: 50 gr baltu ryziu (dar nebuvau nusipirkusi)
zalioji arbata
Priespieciai: 4 dziovintos slyvos (pasaliniam ryziu reiskiniam salint ) blush2.gif
Pietus: 30gr raudonuju ryziu (rudu taip ir nesugebejau rasti doh.gif)
100 gr garintu kinisku darzoviu (visokie kopusteliai, morkos ir grybai)
Vakariene: likusi nuo pietu ryziu ir darzoviu dalis, identiska pietums
25 gr ryziu ir 50 gr darzoviu (veee...jos man jau dabar dvokia)
Velai 20 val: 2 graik. riesutai, 2 braziliski riesutai, 2 dziovintos slyvos, daug arbatos.

Fsio, dieve padek man istempti iki ryt biggrin.gif
Kazko po raudonuju ryziu rugstis kyla, o gal cia nuo tu slyvu. As bijau dietintis del skrandzio erozijos, bet jau pabodo ja gydytis, tai galvoju, kad ryziai gal nepakenks.
Atsakyti
Sveika LuluArub

As vakar nakti irgi pries dieta sausainiu prisikirtau ax.gif Su MB sugulem CSI ziuret ir prisirijom smile.gif Man jei atsiranda problemu su tuliku as isgeriu senos lapu arbatos, man super suveikia. Kaip raso po 6-8val suveikia tai man po lygiai 8val. smile.gif

As siandien ryte suvalgiau ismirkytus ryzius, ten sauksta tu ryziu, bet istempiau iki pietu smile.gif

Pietum puse puodelio greitai paruosiamos aviziniu dribsiniu su kvieciu selenom koses. smile.gif Kokia ji man siandien skani buvo mmmmmmmm smile.gif Ir obuoliuka suvalgiau smile.gif Ja tuputi cukrumi pagardinau, bet tik vienu sauksteliu tai jo beveik nesijaute ax.gif Gal labai neprisidirbau, o vakare virsiuos ryzius smile.gif Cia siandien toks mano meniu, nes ekspromtu sugalvojau ir sita dieta prie mirkytu ryziu prijungt, tai per pietus nebuvo kada virtis ryzius. smile.gif

Bet manau kad labai nenusidejau smile.gif Vakare stengsiuos iki 18val. pavalgyti. ryziu issivirsiu smile.gif

Ryt dalinames siandienos pasiekimais smile.gif

Sekmes ir laikykis, nepasiduok smile.gif Cia tau stiprybes balionelis 4u.gif
Atsakyti
Na, pirmoji diena baigesi thumbup.gif
Savijauta tai ne tokia, kaip pademonstravau katik unsure.gif
Po 22 ir galva pradejo skaudeti ir siaip kotai 'uzia', bet manau tai normalu. Kazin kodel nejauciam tokio akivaizdaus blogumo prisivalge visokiu nesamoniu... g.gif
Zodziu, neissipleciant, nusizengiau tiek, kad suvalgiau dar viena mazyti obuoliuka 20.00 val.
Niekad nesisveriu vakare, bet smalsumas nuzude, tai -500gr. Nezinia kas tai biggrin.gif
Beje, katik pastebejau celiulita sen ten, ko nera buve blink.gif Jau geriau tie ryziai veiktu!
Laikykis crazylady, puosiames puosiames vestuvems drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Nu va jau antra diena smile.gif A tu dar gyva? smile.gif Kaip laikaisi syrit?

Vakar vakare vel aviziniu dribsniu kose, obuoliukas ir neatsispyriau keliem gabaliukam keptos duonos smile.gif Bet viska suvalgiau iki 18val. smile.gif Siandien pusrytukam sauksta ismirkytu ryziu smile.gif Visai nieko smile.gif

Na man irgi truputi buvo pradejus galva skaudet, bet manau, kad cia normalu g.gif As saziningai atsilaikiau, nuo 18val. ne kasnio burnoj neturejau ir visai nieko smile.gif net pati savim didziuojuos smile.gif

Prisiduodu siandien: tai va nuo vakar syto -800gr thumbup.gif Na ka taip ir toliau smile.gif Tikiuosi iki vestuviu sugryzti iki savo buvusio svorio, bent jau netoli to atsidurti smile.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(crazylady @ 2010 02 23, 10:24)
Na man irgi truputi buvo pradejus galva skaudet, bet manau, kad cia normalu  g.gif As saziningai atsilaikiau, nuo 18val. ne kasnio burnoj neturejau ir visai nieko smile.gif net pati savim didziuojuos smile.gif

manau galvos skausmas naturalus arba bent jau budingas siai ryziu dietai mirksiukas.gif man irgi pirmas dvi diena sgalva tiesiog plyso, paskui pradejau gerti kalci+D3 ir dar kruva visokiu vitaminu, tai nezinau ar nuo ju ar del tokad ipratau prie tokios dietos, jauciuosi puikiai, jaut trecia savaite su sia dieta draugauju... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos tongue.gif

Pirmiausia apie blogus, dalykus, paskui apie gerus biggrin.gif As uzsimaniau to weight ticker'iuko kaip mazas vaikas, o niekaip nesusivokiu kur ji profilyje ikelt, nes prie zymu man raso error nuolat, cia kazkoks aukstasis pilotazas kurio ir su aukstuoju neina suprast lotuliukas.gif kas pades?

Dieta: katik supratau, kad skaiciuoti kcal ir nevirsyti, tarkim 1200 kcal yra zymiai SKANIAU ir legviau, nei valgyti ryziu, kiek telpa, o man tai tilpo vakar nedaug, siandien pusryciams tai visai. Jauciu nuo ryt bent viena is 3 valgymu pakeisiu kuom nors sveiku ir BE druskos butinai, kad nepazeisciau bedruskes dietos (na as cia ja taip ivardinau, nes matau, mes pagal save patobulinom ja, kaip kiekvienai smagiau).

Pusryciai: 50 gr ryziu su spinatais ir 1 obuoliu, puodukas zaliosios arbatos
Parasiau, kad pradedu su 75 kg is akies, o pasirodo ta diena sveriau jau 75.9 kg doh.gif Tai nuo vakar ryto iki siandienos ryto -800gr. 75,1kg
Saunuole crazylady, ir sprigtas uz kepta duona biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LuluArub: 23 vasario 2010 - 12:18
Ticker'i kelk prie paraso. Pasizek savo nustatymuose, kairej pusej ekrano beveik pacioj apacioj yra redaguoti parasa. tean iseik ir ten ikelk nuoroda. Paskui gali pasispaust kad atnaujinti parasa it matysi kaip jis atrodo 4u.gif

As irgi matau kad kiekviena tobulina. As pietum suvalgiau 3saukstus (matavau nevirtus) ryziu su baziliku ir raudoneliu smile.gif Ir du bananus smile.gif pries pietus neistveriau ir pasisveriau tai dar -800gr nuo ryto thumbup.gif na zesim kaip bus ryte. Kolkas per 1.5 paros -1.6kg bigsmile.gif

Jo, su ta duona biski prisidirbau ax.gif greiciau namiskiai ja suvalgytu smile.gif

Na laikomes toliau smile.gif

kiskiau pasipasakok pasiekimus. Ir ar viska darai kaip parasyta?
Atsakyti
Man 'beveik vos ne kaip ir' pavyko biggrin.gif Jau pries tai maciau kur ikelt nuoroda, bet ne ta buvau pasirinkusi.
As savo nustatymuose jau matau, kaip atrodo liniuote, o tai savo postuose nematysiu jos? Jus irgi saviskiu nematote?
LABAI ATSIPRASAU uz off-topica.

I tema, KAIP NORIU PASISVERTI, bet kenciu! biggrin.gif
Ryziai buvo bjaurus, vakare valgysiu su cinamonu ir tarkuotu bananu. Visos dienos kcal nevirsijo 1000kcal.
Atsakyti