Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

Kai atsakineji pries siusdama atsakymas pavaziuok pele zemyn ir paspausk ijungti parasa, tada matysi savo liniuote smile.gif

As vakare nezinau dar ka valgysiu, bet siandien tie ryziai su baziliku ir raudoneliu visai skanu buvo smile.gif
Atsakyti
Aciu, crazylady! ax.gif
As valgiau raudonuosius ryzius apibarstytus cinamonu su bananu ir keliom dziovintom slyvom vakarienei, buvo nerealiai skanu is po ryziu su darzovem saldytom bigsmile.gif
Planuoju suvalgyt tik obuoliuka iki vakaro.
Skanios vakarienes ir iki rytojaus 'prisirasymo' smile.gif
Atsakyti
Prasau smile.gif Labai grazi liniuote thumbup.gif

mmmmmmmmmm, kaip tu skaniai pavalgei smile.gif as tai vel aviziniu dribsniu kosytes sukapojau smile.gif

MB nupirko raudonu ryziu tai man reikes tavo receptuku pasinaudoti ryt vakare. Nes kiek maciau juos jei uzmerki is vakaro tai reik 25min virt, tai as per pietus niekaip nespesiu issivirti schmoll.gif

Na laukiam rytojaus rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
Na, nors as cia ir viena, bet prisiduosiu smile.gif

Dar -800gr. Zodziu per dvi dienas -1.6kg. thumbup.gif Jega, man patinka smile.gif

As siandien ryte kaip visada saukstas ryziu be nieko. Pietum dar nesugalvojau smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis, crazylady 4u.gif

Na kur jau viena? As tai uzsispyriau ir net nesiruosiu kur nors pradingti biggrin.gif
Sveikinu su 2vieju dienu pasiekimais smile.gif

Siandien pusryciams valgiau 40gr avizu koses plikytos su vandeniu ir bananu. Cia tas zadetas ryziu pakaitalas vienasyk dienoje. Tikiuos nesusigadinsiu visko, na bet vis tiek be druskos viskas g.gif

Nuo Vakar ryto -0,700 gr. Aplenkei mane visu 100gr biggrin.gif
Atsakyti
Aciu LuluArub 4u.gif Bet tavo pasiekimai irgi neblogi thumbup.gif Ryt gal tu mane aplenksi smile.gif Siandien vaziuojam pas MB tevus, o jie labai siulo valgyt, tai tikiuosi nesugriesysiu doh.gif Laikyk kumscius, kad nenusideciau smile.gif Gali siandien nuo kokios 20val pradet lotuliukas.gif Prasides lenktynes savotisko, tai dar stimulo priduos smile.gif

Tai gerai, kad nesiruosi pabegt, o tai nenoriu likt viena cia, nes zinai kaip buna, kai lieki viena tai motyvacija krenta ir nusispjauni i visas dietas smile.gif

Manau kad tavo kose nepakenks. As gryzus pietum valgiau aviziniu dribsniu kose smile.gif Dabar pati galvoju, kaip man neatsibodo g.gif jau kelias dienas ta pati valgau lotuliukas.gif Stebiuosi savim, matyt subrendau galutinai dietai.

Cia man kaip su rukymu buvo, rukiau, bandziau mest koki 150 kartu, bet viena diena subrendau ir surukiau paskutine cigarete smile.gif tai va jau metai su virsum kaip neberukau smile.gif Tikiuosi ir su dieta tas pats bus smile.gif
Atsakyti
Sulauksi, kad as spygas uz tave laikyciau lotuliukas.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Cia gi konkurencija biggrin.gif Ne ne, juokauju biggrin.gif
Gerai, viena vakariene rezultatu gal TRAGISKAI ir nesugadins, tik draudziamas desertas, arba jei MB mama pasakiskai kepa pyragus, tada draudziami cepelinai, ar kas ten bebutu biggrin.gif As rytoj patikrinsiu!
O paciai tai pietus is ryziu, virtu morku ir kepintu pievagrybiu su sauksteliu grietines KLAIKIAI nelindo, suvalgiau trecdali indelio ir pastumiau, laukiu vakaro su slyvomis smile.gif
Linksmo tau vakaro ir iki rytojaus tada, nebent noresi prisipazinti vakare ka pridirbai drinks_cheers.gif

p.s. paskaitinejau tavo puslapiuka, kaip idomu smile.gif man neatidaro papuosalu kazkodel... unsure.gif
Atsakyti
Kadangi prisidirbau pati, tai atejau prisipazinti.
19 val. seimynai kepti sviestiniai sausainiai su graik. riesutais. Vienas is ju buvo mano sunaikintas mastau.gif
Jau nebelaukiu rytojaus sverimosi biggrin.gif
Atsakyti
Sveika,

Aciu uz pagyras puslapiukui ax.gif Jei ko uzsigeisi kreipkis smile.gif As pabandziau is darbo atidaryt puslapi, tai rode visas foto, kazki kodel tau nerodo g.gif

Na, prisipazistu kalta verysad.gif

Vakar pas uosviene 2mazi gabaliukai nerealiai skanaus pyrago ir keli kasniai (is MB lekstes) kugelio doh.gif Siandien ryte +300gr. verysad.gif Bet uztat siandien iskrovos diena, labai mazai valgysiu, kad nusikratyciau pliuso smile.gif

Tu visai nedaug sugriesijai, nieko cia tokio 4u.gif

Bet reikia stengtis daugiau nebegriesinti smile.gif
Atsakyti
Oou! Laba diena

Va, tai tau, rezultatai ir matosi iskart, is po vakar. Cia ne tau as karksiu, cia ir sau...mano rytine avizu kose ir naktinis sausainis...ir nenumeciau nei 100gr. Bet bent jau nepriaugau.

Kaip buvo 74,5 kg vakar, taip ir siandien.
Ryte: ryziai be nieko
Pietus: 50 gr makaronu su orkaitej keptais pomidorais, spinatais, 1 valg.s alyvu aliejaus ir 50gr fetos. (Beatos receptas, neatsispyriau)
Vakare: ryziai su puse banano ir 5 dziovintom slyvom.
Ziuresiu rytoj, AR IT SITAIP nepatinka. Nors ir nieko nenumeciau per vakar, bet kazkokia lengvesne jauciuosi, matyt dusia skraido, kad pagaliau negauna valgyt 21 ar 22 val biggrin.gif

p.s. as meginsiu darsyk atsidaryti, vaziuoju uz 2 sav pas uosviene uzsieniete ir nebeismanau ka jai nuvezti. Amzinas galvos skausmas man su dovanom jai. Tai gal ir reiktu koki papuosaliuka 'nemergaitiska'. Ziurejau i gintarus, bet nezinau, tai kas kad musu nacionalinis daiktelis, bet grazus verinys kainuoja 170 euru, ir tai GAL TIK MAN grazus. Vienu zo, apziuresiu dar karteli buk-grazi biggrin.gif
Atsakyti
Jei tau atidarys foto, tai dariau vienai moteriskei verini ir apyranke, jai 50-mecio proga. Ten pamatysi ant balto fono fotkinta. man tai jis labai grazus ir nera mergaitiskas. As su gintaru tau nelabai galeciau padeti, galeciau jei pvz isrinktum akmeni pagal jos horoskopa. Arba aplamai moterim labai geras akmuo yra amazonitas. Paskaityk intike, as pati noriu ka nors is jo pasidaryti. Man rodos tas verinys irgi su juo darytas. Na bet zodziu biski ne i tema pavariau blush2.gif Jei ka rasyk i AZ, atsakysiu ir smulkiau paaiskinsiu viska.

Na o as iki pietu istaisiau savo vakarykti grieka thumbup.gif pries pietus pasisveriau ir ne tik tuos priaugusius 300gr numeciau bet dar ir papildomus 700gr Tai nuo pusryciu iki pietu -1kg. thumbup.gif

Pietum suvalgiau 170gr ryziu su 2arb.sauksteliais pomidoru padazo, baziliku ir raudoneliu. 1banana ir 1kivi. Na ka laukiam vakarienes bigsmile.gif

Siulau prisidavineti savo savaitinius pasiekimus. Pvz. penktadieniais prisiduoti rezultata. Kiek numetem nuo vieno iki kito penktadienio. Butu idomu palyginti ir paciai pastebeti kaip einasi per savaite smile.gif Ka manai? Nes kolkas ziuriu mes cia tik dviese entuziastes smile.gif
Atsakyti
sveikinu !!!
miss, pasikoreguokite liniuote, kad man is balto pavydo motyvacijos daugiau atsirastu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Svertis nerizikuosiu po makaronu. Uztai ten tikrai buvo sveika ir pilna vitaminu, na nors tiek smile.gif

sutinku su penktadieniais, kaip tik ryt penktadienis smile.gif
is tikruju as nelabai seniai supermamoj, ar cia kas barasi uz blevyzgas ne i tema? Suprantu ten, kur aktuali tema kazkokia, bet cia nera nieko kol kas wub.gif

Bac ir istrins mane moderatore uz tauskalus apie akmenis biggrin.gif Einu i neta paskaitineti, visai idomi ideja del akmens tinkancio, kazkaip nepagalvojau. bigsmile.gif

Atsakyti