Sveikos! Kas startuoja su manimi nuo siandienos?
Reikia pagaliau susiimti...

Sveikos, vat nuo siandienos pradejau laikytis grikiu dietos, tik aisku biski druskos idedu beverdant, nes kitaip net negaleciau sauksto suvalgyt ju ir siaip man tie grikiai nelabai prie sirdies, man skaniau ryziai, tai galvoju ryt valgysiu ryziu, kazin nieko jei pakeisiu tas dietas
? Nes jau kaip pagalvoju kad rytoj grikiai, tai net noro nera
Zadu valgyti vien ryzius ir gal darzoves, manau su ryziais daugiau galima kazka pasigaminti, tai kario isideti, tai pamidoro padazo, tai su vaisiais ir t.t.
Papildyta:
Pamirsau pamineti, kad mano pradinis svoris 62 kg kokie, nes nelabai tikslos mano svarstykles, noreciau numesti kokius 5 kg. Ugis - 160.

Papildyta:
Pamirsau pamineti, kad mano pradinis svoris 62 kg kokie, nes nelabai tikslos mano svarstykles, noreciau numesti kokius 5 kg. Ugis - 160.
QUOTE(snekutealio @ 2010 08 26, 21:24)
Sveikos, vat nuo siandienos pradejau laikytis grikiu dietos, tik aisku biski druskos idedu beverdant, nes kitaip net negaleciau sauksto suvalgyt ju ir siaip man tie grikiai nelabai prie sirdies, man skaniau ryziai, tai galvoju ryt valgysiu ryziu, kazin nieko jei pakeisiu tas dietas
? Nes jau kaip pagalvoju kad rytoj grikiai, tai net noro nera
Zadu valgyti vien ryzius ir gal darzoves, manau su ryziais daugiau galima kazka pasigaminti, tai kario isideti, tai pamidoro padazo, tai su vaisiais ir t.t.
Papildyta:

Papildyta:
Manu pamidorų padažas tai visai ne į temą, bet šiaip galima pakeisti ryžius grikiais vistiek esmė kiek jų suvalgysite, jei valgysite tonomis tai nieko gero nebus

Na siaip pamidoru padazas turi 0 g riebalu, tai gal visai nieko truputi suvalgyti... Juk geriau vis ka nors paivairinti tuos ryzius, nes kitaip paskui isvis i juos nebegalesi ziureti...
Nors aisku, ten yra drusku, tai tik tiek blogai...
QUOTE(snekutealio @ 2010 08 27, 11:46)
Nors aisku, ten yra drusku, tai tik tiek blogai...
Ir dažiklių ir visokių kitų dalykų, na aš manau, kad tokie visokie padažai tikrai netinka dietoms, o tuo labiau vieno produkto dietoms. Manau, kad jau daug geriau būtų suvalgyti pomidorą prie tų ryžių

Tai aisku pamidoras kur kas geriau nei padazas

Sveikos, mano rezultatai po dvieju dienu ryziu valgymo 1.5 kg
)) visgi veikia ta dieta, aisku gal tik cia vanduo isejo...

Aš ir maitinuosi ryžiais jau kelias dienas (-2,3 kg), jau vieną d su daržovėm keičiau, antrą - su jogurtu. Norėjau paklausti, kaip dažnai einat "kieto reikaliuko"? Man sunkoka
Galvoju, gal ryžius pavirti su džiovintų slyvų ar abrikosų gabaliukais. Nebandėt?

Nejaugi niekas nesėdi "ant ryžių"???

QUOTE(nessyte @ 2010 08 30, 23:10)
Nuo rytojaus jungsiesiu ir aš prie jūsų