Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

as nuo rytojaus pradedu...norejau jau siandien bet pamaciau kad nebera ryziu ax.gif rytoj startuoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ir as nuo rytojaus pradedu smile.gif
Atsakyti
LABAS.MERGINOS,MOTERIS AS SIMONALIS PRADEDU LAIKYTIS RYZIU DIETOS.NUO RYTOJAUS.NORIU KAD PEDETUMET MAN BENDRAUTI,PALENKTINIAUTI,TAIP IDOMIAU .KOVO MEN RYZIU DIETOS LAIKIAUSI: 9D.VALGIAU TIK RYZIUS LIKUSIAS 21D.SKAICIAVAU KALORIJAS NUMECIAU 8KG.VISO 30D. TAI VA.SUSIKAUPKIM IR PRADEKIM. SVERIU 81KG. NORIU NUMESTI 6KG. KAD SVERCIAU 75KG. NOREJAU GEGUZES MEN. JAU PRADETI BET NEPAVYKO,TAI NUO RYTOJAUS JAU TIKRAI. ax.gif
Papildyta:
SI-GI-TU-TE KUR TU KAIP LAIKAISI,PRADEDAM,KAIP GALVOJI ,JAU LAIKAS BUTU. mirksiukas.gif
Papildyta:
.lldx kiek jus sveriat.ar daug norit numesti.
Atsakyti
Na šiandien pirma dienele, į darbą ryžių nesidėjau, todėl laukiu darbo pabaigos biggrin.gif ketinu valgyti truputi pagardintus ryžius, girdėjau šioje temelėje atsiliepimų, kad labai skanu su burokėliais... ax.gif
Atsakyti
RAIMA...SAUNUOLE.
Atsakyti
Sveikos mano ugis 166cm. ,o svoris 75 kg. tai noriu nors tuos 5kg.pradziai numesti doh.gif Bet sendien mano planus sujauke ,sulaukiau tolimu ir nelauktu sveciu,tai ryzius teko atideti i sali,pradesiu nuo rytojaus.O ga galima ryzius pagardinti kokiais pomidorais,agurkais ir t.t. ?juk dabar darzoviu ir uogu daug....
Atsakyti
lldx nors trys dienas valgyk vien ryzius,greiciau prades kristi svoris geresnis efektas bus.skyscius greiciau is organizmo isvarys.
Papildyta:
stenkites kiek galima ilgiau vien ryziais.as tai zinau jau is savo praktikos.
Atsakyti
N vakar dienelė praėjo neblogai 100 g. laukiniu ryžių su truputi burokėlių, nuo šešių nebevalgiau, atsigėriau arbatos ir pasidariau sultinuko vėliau nes truputi sunku buvo ax.gif
Atsakyti
Antra diene kaip ant ryziu ,bet rezultatu dar nesimato.viskas savo laiku.organizmas maitinasi dar matyt atsargom.kaip jums mergyte sekasi.
Atsakyti
Ryžiai, kiek žinau , vidurius kietina...Ar kaip jums su šia dieta g.gif
Atsakyti
Labas. Siandien trecia diena jau baigiasi kaip valgau ryzius ir plis dar saindien suvalgiau du bananus(organizmui reikia kalio)1mandarina ir dalvoju 1 agurkiuka.Rezultatu dar nesimatio gal puse kg.,bet cia tik skysciu sumazejimas organizme.Pirmieji 3kg.nukritimo tai ne svorio sumazejimas ,o skysciu sumazejimas is organizmo.paskui tai tikrasis LASINIU kritimas.va taip.tikiuosi kad pasiseks.kaip seksis parasysiu. Kaip jums merginos sekasi.RASYKIT.man labai idomu.
Atsakyti
nu ka paneles as apie dvi sav valgiau ryzius,tai kol juos vienus be druskos viskas okei,bet jei druskytes koki pomidora ar dar ka,tai efekto nera,nes esme ir yra kad isvaryt skyscius is organizmo,o druska kaip zinia deja juos kaupia...del viduriu uzkietejimo,tai butinai gerkit pasukas,arba idealiausia jei galit gaut tai tokios lyg isrugos liekancios nuo varskes rauginimo proceso,viduriai neuzkietes:) jei ruduju ryziu nerandat,tai ju yra norfoj ir kilas atrodo 3lt smile.gif visas palaikau ir linkiu sekmes;)))))
Atsakyti