Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

4u.gif man asmeniskai nebuna bloga, as juos labai labai megstu ax.gif ..
paivairinu nusipirkus ivairiu ryziu pvz : laukiniai iri naturalus, po to tokie yra tailando ir t.t., arba skonio graikisku riesutu tokie raudoni biggrin.gif .. vis idomiau .. is tikro jau nebevalgau ju vel, bet pasiilgau, siaip reikes pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miau miau miau @ 2009 02 18, 07:36)
thumbup.gif  saunuole!

Tai kiek tu nori kg numesti ir per kiek laiko?

na as noreciau kokius 3 ar 4 kg numesti ax.gif ziurint per kiekj laiko svoris kris g.gif nes su grikiais per sav 3 kg pameciau thumbup.gif bet poto jau pykino nuo ju,ti perejau prie ryziu,tai pasakyciau zymiai skaniau man tongue.gif as su pomidorais juos valgau,ir zalios arbatos drinks_cheers.gif siandien 3 dienele jau.O tu kiek noretum numesti?kiek zadi laikytis?
Atsakyti
Aisku, bet tu ir istverminga... nuo grikiu prie ryziu.. As labai labai labai noreciau numesti kokius 4 kg.. bet man nelabai krenta, siaip jau ryziu nebevalgau kuri laika, nes nera kaip ir t.t., reikes nuo 6-ienio pradet, nes tada vel atsiras galimybe...
Atsakyti
QUOTE(miau miau miau @ 2009 02 18, 14:45)
Aisku, bet tu ir istverminga... nuo grikiu prie ryziu.. As labai labai labai noreciau numesti kokius 4 kg.. bet man nelabai krenta, siaip jau ryziu nebevalgau kuri laika, nes nera kaip ir t.t., reikes nuo 6-ienio pradet, nes tada vel atsiras galimybe...

tai va ka darysi su tais kg reik purtyt nuo saves doh.gif biggrin.gif na as sekmad pasisversiu tai zinosiu kiek man reik su tais ryziais draugauti g.gif ax.gif bet jauciu man dabar letai kris kazko schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
vietoj druskos galima naudoti kokiias nors prieskonines žoleles? ar dar ką...? ryžiai manęs niekad nežavėjo, gal kad nemoku jų pasitaisyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Charle @ 2009 02 19, 22:10)
vietoj druskos galima naudoti kokiias nors prieskonines žoleles? ar dar ką...? ryžiai manęs niekad nežavėjo, gal kad nemoku jų pasitaisyti?  ax.gif

na del priekoniniu darzoviu nera blogai,vartok tik druskos negalima,as tai pomidorus naudoju su ryziais ax.gif
Atsakyti
as valgau tai grikius tai ryzius kaitalioju tai ir nenusibosta smile.gif
ir efektas super smile.gif
tai vienintele isbandyta dieta nuo kurios tikrai krenta man svoris smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nuo šiandien pradejau laikytis ryžių dietos, tai išsiviriau 2pakelius visai dienai. Išsivirus praploviau aš juos šaltu vandeniu ir iškilo klausimas, kaip juos valgyt, šaltus? Mikrobanginėj pasišildyt turbūt negerai, nesveika? g.gif

Pasirašau svorį, kad nepamirščiau 68,4kg. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 05 kovo 2009 - 12:22
QUOTE(Amelie* @ 2009 03 05, 13:15)
Sveikos 4u.gif  Nuo šiandien pradejau laikytis ryžių dietos, tai išsiviriau 2pakelius visai dienai. Išsivirus praploviau aš juos šaltu vandeniu ir iškilo klausimas, kaip juos valgyt, šaltus?  Mikrobanginėj pasišildyt turbūt negerai, nesveika? g.gif

Pasirašau svorį, kad nepamirščiau 68,4kg. blush2.gif

hm as praplaunu nevirtus blink.gif ir tada tik verdu blink.gif
o sildytis pasisildau...
Atsakyti
Aš taip pat praplaunu nevirtus, bet ir po virimo dar praplaunu, nes skaičiau, kad reikia praplaut po virimo susidariusias gleives, tik va nežinau kaip pasišildyt nekišant į mikrobangę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 05 kovo 2009 - 12:39
QUOTE(Amelie* @ 2009 03 05, 13:38)
Aš taip pat praplaunu nevirtus, bet ir po virimo dar praplaunu, nes skaičiau, kad reikia praplaut po virimo susidariusias gleives, tik va nežinau kaip pasišildyt nekišant į mikrobangę g.gif

nebent pasikist po pagalve ir gulet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2009 03 05, 16:18)
nebent pasikist po pagalve ir gulet biggrin.gif

lotuliukas.gif

As negaliu sios dietos laikytis unsure.gif ziauriai kieteja viduriai doh.gif
Atsakyti