Įkraunama...
Įkraunama...

DNR tyrimas tėvystei nustatyti

[Dajjana, kreipiuosi į jus, žodžiu turėjau draugą, vedusį draugą, kuriuo tikrai nuoširdžiai patikėjau ir kaip kvailutė mylėjau ir tikėjau, kad jis mane myli, kad nori dukros (nes turi 2 sūnus) ir t.t. mes nesisaugojome, nors kaip ir neplanavom vaiko, bet jo ir nevengėm, jei būtų. jis sakė, skirsis su žmona, kartu kurį laiką gyvenom kartu, ką jau kalbėti apie kartu praleistus visus savaitgalius, keliones į užsienius ir vaikams pasakojimą apie mane ir kaip jiems nesieina keliai su su mama... žodžiu..
kai pastojau, jis davė pinigų butiniausiems kūdikio daiktams susipirkti, bet... kai gimė sūnus visiškai jo atsisakė, visiems skelbia, kad ne jo, ir kad aš ėjau per bernus, labai įskaudino ištikro... žodžiu, padaviau jį į teismą ir jis sutinka daryti dnr testą, todėl klausimas, iš kur ims mėginį 3 mėn vaikui?
Gyvenam Panevėžyje. Jei ims iš venos, tai iš kurios kūno dalies, tikiuosi ne iš galvos? ... nes ligoninėj, kai gimė, tik iš galvos kraują imė. O gal galima rinktis ir duoti seilių dnr mėginį?
Dėkoju. labai svarbi info.
Pagarbiai.
Atsakyti
sveikos merginos ir mamytes.Turiu tokia problemele...turiu vaikuti del kurio abejoju ar jo tevas yra mano vyras,dabar noriu pasidaryti slapta dnr testa is vidines skruosto puses turiu paimti meginy,bet kad niekas tai nezinotu,pirma noriu ysitikinti pati viskuo.Gal esate susidure su tuo?gal galit duoti kokiu patarimu kaip tai padaryti nesuzinant nei vaikui,nei tevui?
Atsakyti
QUOTE(irena80 @ 2013 02 11, 11:00)
sveikos merginos ir mamytes.Turiu tokia problemele...turiu vaikuti del kurio abejoju ar jo tevas yra mano vyras,dabar noriu pasidaryti slapta dnr testa is vidines skruosto puses turiu paimti meginy,bet kad niekas tai nezinotu,pirma noriu ysitikinti pati viskuo.Gal esate susidure su tuo?gal galit duoti kokiu patarimu kaip tai padaryti nesuzinant nei vaikui,nei tevui?

Esi ištekėjusi? ir nežinai, ar tai Tavo vyro vaikas? ar gerai supratau? O Vyras, ar ką nors įtaria? Padarysi tyrimą. O kas toliau? Nelabai suprantu tokio tyrimo tikslo iš Tavo pusės..

beje, o nefantazuoji kartais.. A?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 11 vasario 2013 - 10:16
QUOTE(irena80 @ 2013 02 11, 10:00)

sak,kad tik mamos geriauusiai žino kas jos vaio tėvas,bet panašu, kad yra išimčių iš taisyklės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 02 11, 11:05)
Esi ištekėjusi? ir nežinai, ar tai Tavo vyro vaikas? ar gerai supratau? O Vyras, ar ką nors įtaria? Padarysi tyrimą. O kas toliau? Nelabai suprantu tokio tyrimo tikslo iš Tavo pusės..

beje, o nefantazuoji kartais.. A?

nefantazuoju,tik reikia patarimo kaip tai padaryti vyrui nezinant
Atsakyti
QUOTE(irena80 @ 2013 02 11, 13:06)

Vargu ar respektabili klinika sutiks daryti DNR tyrimus be asmens sutikimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(irena80 @ 2013 02 11, 10:00)
gal galit duoti kokiu patarimu kaip tai padaryti nesuzinant nei vaikui,nei tevui?

tai kiek jau tam vaikui metu, kad taip bijai, kad vaikas nesuzinotu lotuliukas.gif
Baik fantazuot cia. Jei istorija butu tikra, tai neklaustai tokiu kvailu dalyku, kaip padaryt, kad vaikas nesuzinotu, gi mazas dar, ka jis atsimins????!!!!
Atsakyti
QUOTE(irena80 @ 2013 02 11, 12:06)

kad daryt,pirma pagalvokit ar sugebesit susitaikyt su pasekmem savo paiesku,nes moterys megsta ieskot,o rade raunasi plaukus doh.gif
Atsakyti
Labas mamytes.
Man tai padejo tokia imone easyDNA. Nustate tevyste ir atsakymus gavau per 5dienas. Dnr tyrimus sugebejau padaryt slaptai niekam nezinant. As likau labai patenkinta. Apie easyDNA suzinojau is drauges anglijoj. O pasirode kad atstovybe yra ir Lietuvoje.
Atsakyti
merginos ar teisme galioja tik tyrimai daryti vilniuje romerio univers, anksciau tik is tenjie galiojo, gal kas pasikeite ir daroma bei galioja kaune? aciu
Atsakyti