Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Aš šiandien buvau pas Ingą Rimkevičienę "Jos Kaprizuose", tai labai patiko thumbup.gif
Tik kirpausi, tai galvos plovimas,kirpimas ir sušukavimas 100Lt. Tačiau manau,kad verta tiek mokėti, nes kai nevykęs kirpimas tai dar daugiau išleidi pinigų modeliavimo priemonėms, kad padoriai atrodytum g.gif
Atsakyti
QUOTE(liuxiuke @ 2009 02 04, 14:50)
Sveikos 4u.gif
as buvau Ametistejoj Akropoli,pas LAISVIDA,keiciau kardinaliai plauku spalva,labai patiko rezultatas ir iskarpimas plauku,ir seip nepersa savo nuomones,bet ja pasako.
Labai patenkinta, suprato mane thumbup.gif
Mokejau uz dazyma ir kirpima 190lt

Dar zinau,kad jis dirba FORMOS Juozapaviciaus 81 blush2.gif

Sveikos merginos,su bloga ir nuliudinta nuotaika noriu pranesti kad sis kirpejas tik per fuksa doh.gif pirma kart gerai parinko spalva,pasirodo jam su spalvom yra visai prastai verysad.gif dabar ieskausi gero koloristo kuris tikrai zinotu ka daro,nes mane beveik juoda padare is varines spalvos g.gif
prasau ir jusu pagalbos merginos,verciu visus puslapius ir nerandu kad kas kalbetu apie gera kolorista kaune,man jau reik rimtos pagalbos,ir psichologines biggrin.gif nes atrodau nekaip verysad.gif
Jei kam nebutu sunku parasyti man,koki gera kolorista buciau labai dekinga 4u.gif
Aciu merginos uz supratima 4u.gif
Atsakyti
keliu tema 4u.gif
Atsakyti
vaje,kuo toliau tuo baisiau sau atrodau cry.gif
Atsakyti
Mestelėjau į až vienos kirpėjos- Rūtos- kontaktus. Man kažkada labai gražiai natūralią spalvą "ištraukė". Vestuvėm tp pas ją dažiausi, šukavausi. Yra dirbusi Formose prie stoties, paskutiniu metu dirbo senamiestyje "Kristilaima". Tik derinkis, nes man rodos ji nestuke.gif , tai nžnau kaip dirba....
Atsakyti
QUOTE(liuxiuke @ 2009 03 06, 20:53)
vaje,kuo toliau tuo baisiau sau atrodau  cry.gif

Cia tau turetu padeti NEURO3 arbata.
O kirpeja greiciausiai nei viena neitiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(bakutis @ 2009 03 07, 10:07)
Cia tau turetu padeti NEURO3 arbata.
O kirpeja greiciausiai nei viena neitiks g.gif

matau,kad visai nesuprantat apie ka kalba vyksta..... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonce @ 2009 02 25, 21:18)
Kažkada rašiau apie jį, pasikartosiu blush2.gif Daug kartų pas jį kirpausi, tai mano uomone tokia-tikrai nesugadins, nes labai atsargiai siulo naujoves - nepaprasysi ko nors naujo, tai pats ir nepasiulys ax.gif .o plaukai po kirpimu gerai krenta, bet ...man po jo taip truksta to "kazko" blush2.gif  ax.gif Gal cia tik man taip pas ji sekasi g.gif O gal kai kam butent to ir reikia mirksiukas.gif Tai tada tiks thumbup.gif Parasyk, kaip tau sekesi pas jį smile.gif

QUOTE(saule31 @ 2009 02 26, 21:34)
Na aš ir pas jį kerpuosi jau 2 metus, tai kaip ir sake Nonce, kerpa gerai, bet va jau norisi kažko naujo  doh.gif  bet jis pats nelabai ką pasiūlo....bet plaukai labai gerai krenta  thumbup.gif

QUOTE(Auksuole @ 2009 02 27, 21:05)
Kęstas ilgą laiką dirbo Feminoj Bonoj (dabar Sarma Style). Pas jį kirpausi gal 4 metus. Negalėčiau pasakyti nieko blogo apie jį, darbą tikrai išmano. Tačiau man trūko didesnė dėmesio, kaip jau ir minėjo kažkuri mergina, niekada nieko naujo nepasiūlys. O ir kainos paskutiniu metu augo kaip ant mielių. Bent jau prieš naujus metus už kirpimą 75 Lt, vyriškas 55 Lt ir skiria 30 min  verysad.gif

Nu tai vat ax.gif , buvau ...kol kas patenkinta laabai...gerai parinko spalvą, gerai nukirpo, kardinaliai nepakeitė, bet kirpimas kitas ir spalva kita... ax.gif ...nu ką dar...kol kas lyg viskas ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Norna @ 2009 03 07, 21:42)
Nu tai vat ax.gif , buvau ...kol kas patenkinta laabai...gerai parinko spalvą, gerai nukirpo, kardinaliai nepakeitė, bet kirpimas kitas ir spalva kita... ax.gif ...nu ką dar...kol kas lyg viskas ok.gif

Siaip, kiek man teko patirti, jis ramiu naturaliu spalvu ir ...kaip cia teisingai issireiskus... neimantriu kirpimu salininkas ax.gif Kol mano plaukai buvo ilgi, viskas man pas ji tiko thumbup.gif bet dabar, kai plaukai iki peciu, tai po jo mano plaukams kazko truksta g.gif Dziaugiuos, kad tau pas ji patiko thumbup.gif thumbup.gif O as galvoju apie kita kirpeja, bet niekaip neapsisprendziu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liuxiuke @ 2009 03 07, 11:32)
matau,kad visai nesuprantat apie ka kalba vyksta..... irnesakyk.gif

... turiu viena kirpeja, labai geras Saulius, jei nori, rashyk i az parashysiu kur rasti ir tel. nr. manau sutvarkys tave, nes bent jau mane, po eksperimentu zmogum padarydavo. Vaikshciojau pas ji ilga laika... sakyciau 10 metu... per ta laika buvau pakeitusi tik gal kokius 6 kartus... bet vistiek grizdavau pas ji. Jis nepakeiciamas.
Atsakyti
O aš šiandien buvau "Toveroj" Pramonės pr. pas Ritą. Pirmą kartą pas ją buvau, bet labai patiko, sekantį kartą vėl pas ją eisiu. Turėjau jau ilgokus plaukus, o po apsilankymo pas ją beliko tik iki pečių, bet kirpimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonce @ 2009 03 08, 12:19)
Siaip, kiek man teko patirti,  jis ramiu naturaliu spalvu ir ...kaip cia teisingai issireiskus... neimantriu kirpimu salininkas ax.gif Kol mano plaukai buvo ilgi, viskas man pas ji tiko thumbup.gif bet dabar, kai plaukai iki peciu, tai po jo mano plaukams kazko truksta g.gif Dziaugiuos, kad tau pas ji  patiko thumbup.gif  thumbup.gif O as galvoju apie kita kirpeja, bet niekaip neapsisprendziu...  blush2.gif

Na mano tik truputėli žemiau pečių ax.gif ...ilgais labai ir nepavadinsi. Na šiaip tokiam ekstremalesniam kirpimui sakyčiau gal Robertą bandyk, jei dar nebandžius mirksiukas.gif
Atsakyti