Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Noriu paklausti, gal kas kerpates Juozapaviciaus prospekte smile.gif ? Kirpyklucia daug, o pasirinkti nera lengva g.gif Gal ka patartumet..Laukiu komentaru tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2008 11 14, 17:32)
Noriu paklausti, gal kas kerpates Juozapaviciaus prospekte smile.gif ? Kirpyklucia daug, o pasirinkti nera lengva g.gif  Gal ka patartumet..Laukiu komentaru tongue.gif

Pati tai nesikerpu, bet pamenu buvo minėta viena kirpėja iš "Sruogelės"? rolleyes.gif
Atsakyti
laba vakara smile.gif
gal kas zinot kuris kirpejas -a yra geriausias "Tovera" kirpykloj Mole Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2008 11 14, 17:32)
Noriu paklausti, gal kas kerpates Juozapaviciaus prospekte smile.gif ? Kirpyklucia daug, o pasirinkti nera lengva g.gif  Gal ka patartumet..Laukiu komentaru tongue.gif

Mano bendradarbe lankosi pas Daiva jau metus laiko, patenkinta. Ji dirba "Sruogeleje". Salyginai nebrangu - uz kirpima ir dazyma su Keune dazais mokejo 60 lt
Atsakyti
QUOTE(giedrute_82 @ 2008 11 14, 21:39)
laba vakara smile.gif
gal kas zinot kuris kirpejas -a yra geriausias "Tovera" kirpykloj Mole Kaune?

man tai visi neblogi ten. As is labai anksto negaliu uzsirasyti, o kai sugalvoju, tai nelabai ir pateksi, na tai ir einu, kas laisvesnis ta diena buna
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 11 14, 17:21)
Pati tai nesikerpu, bet pamenu buvo minėta viena kirpėja iš "Sruogelės"?  rolleyes.gif

Sruogele yra Vytauto pr. o Juozapaviciaus prospekte yra daug kirpykleliu,bet pastebejau,kad cia buvo minetos Stileiva ir ER grozio studija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmeta: 15 lapkričio 2008 - 12:02
QUOTE(Kosmeta @ 2008 11 15, 13:02)
Sruogele yra Vytauto pr. o Juozapaviciaus prospekte yra daug kirpykleliu,bet pastebejau,kad cia buvo minetos Stileiva ir ER grozio studija smile.gif

Tai gal esi buvusi Stileivoje ar ER grozio studijoje? nejaugi niekas ten nesilankot g.gif
Atsakyti
sveikutes, zinau kad temu buvo daug, iskarto atsiprasau bet negaliu eiti visko skaityti (auginu suneli, turiu mazai laiko prie kompiuterio), perskaiciau tik sia ax.gif noriu paprasyti merginu is silainiu, kokios geros kirpejos, geros stilistes nr 4u.gif skaiciau kad megoje kazkokia gera buvo ir dabar oazej dirba? papasakokit kuri, kokiomis priemonemis dirba ir kiek mazdaug kainuoja 4u.gif nes mano ilgi plaukai, o jau noriu kazka stilingo pasidaryti, aisku kad patartu gera kirpeja viska smile.gif
Atsakyti
Labas merginos.

skaitinejau tema ir uzkliuvo man kirpeja Judita. Gal galite man parasyti kur ji dirba, kaip su ja susisiekti ir kokia pas ja einama kaina - kirpimas ir dazymas pusilgiu/ilgu plauku.

Aciu jums labai uz informacija - noriu pasikeisti ir padaryti dovanele vyrui gimtadienio proga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidutex @ 2008 11 16, 18:46)
Labas merginos.

skaitinejau tema ir uzkliuvo man kirpeja Judita. Gal galite man parasyti kur ji dirba, kaip su ja susisiekti ir kokia pas ja einama kaina - kirpimas ir dazymas pusilgiu/ilgu plauku.

Aciu jums labai uz informacija - noriu pasikeisti ir padaryti dovanele vyrui gimtadienio proga  ax.gif

Ji dirba Luksio ir Basanaviciaus gatveje.
Kiek dazymas kainuoja, tai nzn, o uz kirpima as 25Lt mokejau.
o kontakstus rasi cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leblon: 16 lapkričio 2008 - 21:48
QUOTE(umberta @ 2008 11 16, 15:22)
sveikutes, zinau kad temu buvo daug, iskarto atsiprasau bet negaliu eiti visko skaityti (auginu suneli, turiu mazai laiko prie kompiuterio), perskaiciau tik sia ax.gif  noriu paprasyti merginu is silainiu, kokios geros kirpejos, geros stilistes nr 4u.gif skaiciau kad megoje kazkokia gera buvo ir dabar oazej dirba? papasakokit kuri, kokiomis priemonemis dirba ir kiek mazdaug kainuoja 4u.gif  nes mano ilgi plaukai, o jau noriu kazka stilingo pasidaryti, aisku kad patartu gera kirpeja viska smile.gif

Man irgi sitas klausimas labai rupi g.gif . Neseniai atsikrausteme i Silainius, tai irgi noreciau cia susirast kokia kirpeja, kad arti namu butu.
Siaip tai jau kokius 5 metus kirpdavausi salone "Sarma Style" (buvusi Femina Bona), Putvinskio g., pas kirpeja Irina ir visuomet buvau patenkinta, visada isseidavau apkirpta skirtingai, mazdaug pasakydavau ko noriu ir ji visada parinkdavo pati kirpimus ir pan., bet kad dabar tolokai nuo namu.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2008 11 20, 15:17)
Man irgi sitas klausimas labai rupi  g.gif . Neseniai atsikrausteme i Silainius, tai irgi noreciau cia susirast kokia kirpeja, kad arti namu butu.
Siaip tai jau kokius 5 metus kirpdavausi salone "Sarma Style" (buvusi Femina Bona), Putvinskio g., pas kirpeja Irina ir visuomet buvau patenkinta, visada isseidavau apkirpta skirtingai, mazdaug pasakydavau ko noriu ir ji visada parinkdavo pati kirpimus ir pan., bet kad dabar tolokai nuo namu.

as Silainiuose nieko gero neradau.Buvau Tiamo,buvau salon+ megoj.Seniau kirpaus pas Roberta,bet dabar va suzinojau,kad isikele,o siaip ryt vaziuosiu i sarma style.Paziuresiu kaip ten.
Atsakyti