Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Lietuva @ 2008 10 28, 21:45)
Nu kur gi ta mano koležanka wow.as ?  biggrin.gif
Jau aš noriu nuo kompo atsitraukti, o per ją negaliu.
Laukiu žinių, kaip jai praėjo IUI  ax.gif

Vat vat -as irgi jos laukiu-ir sakiau abi pasveikinsiu po proceduros tongue.gif Tai tau Lietuvele kol kas vienai mano dideliausi palinkejimai-nekantriai, kartu su jumis lauksiu geruliu rezultatu wub.gif O beja, ar eini i akupunktura?
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2008 10 27, 22:05)
Ačiū už surinktą statistiką 4u.gif Dar labai domintų skaičiai pagal problemas ax.gif
O koks kiekis mln/ml ?
bigsmile.gif Sveikinu thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Čia turi omeny leukocitų kiekis mln/ml?
Atsakyti
QUOTE(smaliziuke))) @ 2008 10 28, 22:09)

Manau, kalba eina apie spermijų kiekį milijonais mililitre
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smaliziuke))) @ 2008 10 28, 22:09)

Nea, spermiukų
Atsakyti
pas Bogdanskiene jau antra moteris per IUI pastojo su trynukais mirksiukas.gif

Papildyta:

Lietuva laikau spygutes turi ateit jau angeliukas pas tave wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escape: 28 spalio 2008 - 22:36
QUOTE(Oksana74 @ 2008 10 28, 17:05)
As irgi kazkur skaiciau,kad po stimuliaciju kiausides buna dar pora menesiu pristimuliuotos blush2.gif Ir dar baltarusiskam IVF sajte perskaiciau,kad dvi mergaites pastojo naturaliai, po 2 menesiu,kai nustojo stimuliuotis,jos tai vadina Atsisakymo efektu 4u.gif Bet cia jei su vyro grikiukais viskas yra gerai blush2.gif

Man buvo irgi rekomenduota, jeigu nepasiseks šis IUI, kitą mėnesį bandyti natūraliai (nors su vyro grikiais nėra viskas tvarkoje). Gyd. paaiškinimas analogiškas Oksanos postui.
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2008 10 28, 20:49)
shauniai skaiciukai padidejo, sveikinimai kuo didziausi thumbup.gif  thumbup.gif saugok ir augink savo zirniuka dabar wub.gif
kosmariskas laukimas...kantrybes tau 4u.gif
Papildyta:
man tai gal jos labiau bespalves g.gif
Xtina, kada pas gydytoja planuoji eit?

Kalbejausu Reda ir sake ateiti antradieni, nes penktadieni dar nelabai ka pamatys. O kaip tu laikais? Kiek kartu HCG kartojai? Ir kas kiek dienu?
Atsakyti
QUOTE(escape @ 2008 10 28, 22:35)
pas Bogdanskiene jau antra moteris per IUI pastojo su trynukais mirksiukas.gif

ohohohohohoho blink.gif čia ji pati papasakojo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorė @ 2008 10 29, 11:14)
ohohohohohoho  blink.gif čia ji pati papasakojo?  4u.gif

taip pati.

nu aš jau nesuprantu kur wow.as ??? Jau gal jaučiasi nėštukė ir į mūsų skyrelį nebeužeina g.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xtina @ 2008 10 27, 22:45)
Tai va po mano siandien kraujo tyrimo mano hcg 79,3  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nestuke.gif
Siunciu visoms daug virusiuku  4u.gif

Va jetau kaip faina..sveikinu sveikinu sveikinu 4u.gif thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Mano ir trecias testukas rodo II thumbup.gif nestuke.gif
Jau penktadieni vaziuoju i kauna pas gydytoja, dabar jau idomu ar ten vienas ar ten 2 blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikinu visas, kurios tapot nestuke.gif Dziaugiuosi uz jus
Atsakyti
Sveikos, mergytes 4u.gif
Labai atsiprasau, kad tiek ilgai neparasiau apie savo IUI.
Taigi, viskas praejo puikiai. Gydytoja labai svelniai suleido man vyro turteli, kuris visai neblogas buvo, 39 mln, po apiplovimo A+B virs 80 proc., dar virs 10 proc. C+D. Suleido man 0.6 ml, sake pas juos tokiais kiekiais leidziama, cia priklauso nuo klinikos.
Vakar dar galvojau paprasysiu, kad echo paziuretu, bet einant jau procedurai tokia ramybe uzejo, kad pagalvojau, jog man nereikia jos, vistiek butume dare IUI ax.gif
Po proceduros leido pagulet kelias minutes, neisbego ne laselis is manes. Visa vakara pragulinejau, leidau sau pailseti, tik apie gerus dalykus pagalvoti smile.gif
Nuo vakar vakaro truputi pradejo skaudet desine soniuka, kuris dar ir siandien truputi maudzia, gal cia jau greituoliai spermiukai mano kiausineli grazuoli surado ir linksminais? bigsmile.gif
Na o dabar belieka laukti. Tik idomu, per kiek laiko spermiukai savo darbuka padaro? Jauciu per kelias valandas, ar ne? Ar kazka maisau?

Lietuva, kolezanka tu mano biggrin.gif , kaip tu laikaisi, kokios pas tave mintys?
Vitaminuk, aciu, kad taip palaikai, kada tu prisijungsi prie musu?
Atsakyti