Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Singerita @ 2008 10 28, 14:18)
Tai būtent po IUI tai ir išaiškėja  biggrin.gif  jei būtų įmanoma atsisakyti manau pati gydytoja nebedarytų, o dabar tik po visko pasako, kad veltui ta procedūra, nes spermiukai per prasti  lotuliukas.gif

Pasako ir prieš. Reikia tik paklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 10 28, 14:24)

Pasakyti gal ir pasako, bet čia diskusijų klausimas buvo ar galima tada procedūros atsisakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 10 28, 15:59)

o manes po IUI neapziurinejo echoskopu:( ati is tikro net nezinau ar O yvykus buvo ar ne.
Papildyta:
QUOTE(Singerita @ 2008 10 28, 16:18)
Tai būtent po IUI tai ir išaiškėja  biggrin.gif  jei būtų įmanoma atsisakyti manau pati gydytoja nebedarytų, o dabar tik po visko pasako, kad veltui ta procedūra, nes spermiukai per prasti  lotuliukas.gif

man tik po IUI pasake, kad vyro turinys labai prastas, tik 1mln, bet vistiek dare IUI, tik apie kokybe pranese kai viska padare
Papildyta:
QUOTE(Laimė @ 2008 10 28, 16:24)

tai va, kad man net minties nebuvo klausti kiek rado grikiuku, nes maniau, kad jei bus mazai, tai net nedarys IUI:)
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 10 28, 14:54)
Pasakyti gal ir pasako, bet čia diskusijų klausimas buvo ar galima tada procedūros atsisakyti  doh.gif

Panos, nu negi jūs manot, kad jūs per prievartą ant kėdės užsodintų biggrin.gif?

Čia manau būtų tik klausimas: "ar įlipus į balą sausas būsi", t.y. ar verta nesidaryti IUI, kad ir su 1 mln. atplautų grikių, pačiai esant išstimuliuotai. Aišku, aš sutinku- tikimybė labai maža. Bet juk ir su dideliu kiekiu- nepastojama.
O su mažu- žiūrėkit ir dvynukai.

Man buvo svarbu- tiesiog žinoti. Aš nebūčiau atsisakius procedūros ir su vienu mln. Nes jau buvau arti 1000Lt., vien vaistams išleidusi+ dar konsultacijos. Tai 500Lt. sumokėjus, nei prabagotėčiau, nei nubiednėčiau... jau vistiek viskas pradėta....

O tai, kad visos laukiam rezultatų, esam įsitempusios ir nervingos, suprantama. Juk moterys esam biggrin.gif
Bet rasti dėl ko nervuotis galima bet kada.
Pasikartosiu: dabar asmeniškai aš nervuojuos, kad ta O pas mane IUI metu jau buvo įvykus.
Spėkit iš trijų kartų ar nesinervuočiau jeigu IUI metu būtų neįvykus? biggrin.gif

Kaip ir prisikabinti prie gydytojo, kad mums to ar ano nepadarė, ar ne taip padarė- visada galima. Juk tik tada kai nestuke.gif, tada jau galvojame, kad viską padarė mirksiukas.gif

Tai gal nusiraminkim ir pasitikėkim gydytoju. Arba, gal susiraskim tą, kuriuo pasitikim.
Nepykit. Čia buvo mano subjektyvi nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 28 spalio 2008 - 15:33
QUOTE(jurgele77 @ 2008 10 28, 16:11)
sveikutes,noreciau paklausti kokios po IUI buna mmm pas jus?Nesuprantu nieko trecia diena tik teplioja ir viskas,net nezinau nuo kada skaiciuot pirma ciklo diena g.gif

Man asmeniškai mmm sutrumpėjo iki 4-5 dienų, kai anksčiau tęsdavosi kakias 7-8-nias dienas doh.gif

Nu aš jau namie gulinėju. Buvom kaip visada tradiciškai su brangiausiuoju kavinėje drinks_cheers.gif tokį skanų pieno ir ledų kokteilį susiurbiau.

O dar užėjau į krautuvę, tai kol vaikščiojau taip ir jaučiau kiekviename žingsnyje, kad ten papilvėje kaip ir kažkas vyksta - tie folikulai ritinėjasi. Nežinau, ką jie ten veikia, bet net nusišnypšt nosies negaliu, atrodo iškris ten visi. Nu kai jų tiek šį kartą group.gif , tai gal todėl ir jaučiu. Anais kartais kažkaip taip nejausdavau aš jų.

Čia diskutavot dėl tų visų paklausimų daktaro visokių dalykų. tai kai daraisi 5-tą kartą (kaip aš), tai jau visko išsiklausiu drąsiai, o pirmais kartais, tai tikrai, nieko nežinodavau ar kas buvo ar nebuvo ir pan. Patirtis daros savo. Tada jau ir žinai ko reikalauti, ko prašyti ir kada tiksliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 28 spalio 2008 - 15:38
Lietuva, wow.as, nu jau jums mergaites manau si menesiuka tikrai pasiseks, gal net ir po trynukus thumbup.gif

Aisku linkiu ir visoms kitoms mergaites sekmingu rezultatu ir kad greitai prabegtu tos laukimo dieneles smile.gif

Diana K.L., o kaip tavo situacija? Tu poilsiauji? Darysiesi 6IUI?

As dar kol kas laukime, eisiu pas gini kita savaite, ziuresim kas ivyko su ta endo cista schmoll.gif , o gal ji vis tik issisklaide bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 10 28, 17:25)
Bet rasti dėl ko nervuotis galima bet kada.
Pasikartosiu: dabar asmeniškai aš nervuojuos, kad ta O pas mane IUI metu jau buvo įvykus.
Spėkit iš trijų kartų ar nesinervuočiau jeigu IUI metu būtų neįvykus? biggrin.gif

nesinervuok, kazkaip ziuriu, kad sekmingu atveju buna gana daug , kai O ivykusi 4u.gif

galvoju, kad gal geriausiai butu, jei butu keli folikulai ir dalis ovuliave, dalis ne. bet cia is fantastikos srities. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 10 28, 15:42)
galvoju, kad gal geriausiai butu, jei butu keli folikulai ir dalis ovuliave, dalis ne. bet cia is fantastikos srities.  biggrin.gif

arba, kad jie ovuliuotų kaip tik tuo metu, kada daroma IUI biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2008 10 28, 15:32)
Čia diskutavot dėl tų visų paklausimų daktaro visokių dalykų. tai kai daraisi 5-tą kartą (kaip aš), tai jau visko išsiklausiu drąsiai, o pirmais kartais, tai tikrai, nieko nežinodavau ar kas buvo ar nebuvo ir pan. Patirtis daros savo. Tada jau ir žinai ko reikalauti, ko prašyti ir kada tiksliai.

Man atrodo, kad sėdint šitame skyrelyje, tiek visokių patirčių išgirsti, kad thumbup.gif
Svarbu tik rūpimus klausimus prisiminti ir išsiklausinėti savo gyd. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas mergaites, as vis paskaitau cia, isiterpiu, esu likimo drauge laukiu rezultatu po 3IUI...
Tai vat ,o pasisakyt norejau apie tuos rezultatus, man kazkaip nesuprantama kodel jus pacios neklausiat pries IUI kokie spermos rezultatai??? As sutinku su panele ,kuri kokie bebutu rezultatai vis vien darytu IUI, nes ar taip ar taip jau pinigu ikista ir pastimuliuota viskas. Jau kelinta karta ta pati kalba ,kad niekas jums nesako rezultatu doh.gif pakaluskit ,juk pinigus mokat mirksiukas.gif
As ne LT , tai pas mus truputi kitaip gal, bet pries kiekviena IUI man pasako skaicius, parodo svirksta su geriu, ant kurio yra mano ir vyro duomenys, kad as patikrinciau ar tikrai teisinga. Nebijokite klaust nes uz viska mokate pacios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Corina @ 2008 10 28, 15:53)
labas mergaites, as vis paskaitau cia, isiterpiu, esu likimo drauge laukiu rezultatu po 3IUI...

Tikėkimės, kad pas visas bus tik geri reultatai mirksiukas.gif

Aš gyd., taip ir klausdavau: internete skaičiau tą ir tą.... kaip čia yra ištikrųjų? biggrin.gif
Į visus klausimus buvo kantriai ir išsamiai atsakyta ir dar paklausta ar neturiu daugiau klausimų biggrin.gif
Žodžiu tikrai niekas nesako:
-kokių čia nesamonių klausinėjate. Aš laiko neturiu ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 10 28, 17:41)
Diana K.L., o kaip tavo situacija? Tu poilsiauji? Darysiesi 6IUI?

Šią savaitę turėjau pas ginę apžiūrai dėl 6IUI programos važiuoti, bet niekaip mmm nesulaikiu, šakės, jaučiu būsiu cistą įsivarius, nes laaaaabai jau kažko "draugės" pas mane neskuba ateiti.
Atsakyti
O po kelių dienų nuo IUI jūs Hcg darotės? g.gif
Atsakyti