Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(escape @ 2008 11 01, 22:35)
ir man sonai ir visa kita maude,galvos skaudejo,papuliai dideli skaudus speniukai buvo,viskas kas atrodo o gal jau uzkibo,bet deja,nepavyko man ir
6 IUI smile.gif siandien tyliai graziai susirgau diena i diena toc toc kaip laikrodukas smile.gif

O Dievulėliau, kaip gaila verysad.gif vat tau ir nėštumo požymiai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 01 lapkričio 2008 - 20:40
Sveikutes ax.gif
QUOTE(jurgele77 @ 2008 10 31, 14:22)
sveikos,as jau is gines,reikalai nekokie turiu isitaisius dvi geltonkunio cistas,gyd. sake kad nestumas kabinosi bet neisitvirtino blush2.gif ,gal gleivine ne kokia buvo,sake clost.man irgi daugiau neskirs kita karta tik gonalis.
ir dar israse man kontraceptiniu gert,bet as visai nenoriu ju gert kaip manot jus ar jos butinos kad isnyktu cista g.gif
Papildyta:
ir kaip suprast kas ta geltonkunio cista,gal kas buvot susidure unsure.gif ,ir dar plius dvi,kaip folikulas buvo vienas,ir tas per IUI jau ovuliaves????

Pas mane susidaro geltonkunio cistos, tai gydytoja man aiskina, kad tokia jau ovuliacija arba yra tikimybe kad ovuliacija ivyksta pacioje kiausideje folikului neisejus is jos g.gif , bet tai gali irodyti tik operacija g.gif , mane is tavo posto sudomino vienas dalykas g.gif , is ko gydytoja sprende, kad nestumas kabinosi g.gif , del to kad geltonkunio cista susidare unsure.gif ? Man laaaabai aktualus sis dalykas blush2.gif , pasidalink savo info blush2.gif , beje pas ka gydaisi jei ne paslaptis blush2.gif ?
Papildyta:
Man tai skyre nuo 16 cd pagerti duphastono, kad mmm greiciau ateitu ir zinoma, kad cistos issivalytu ax.gif , tai tikiuosi kad kita savaite sulauksiu tu mmm ir vel galesiu startuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 11 01, 22:40)
O Dievulėliau, kaip gaila  verysad.gif  vat tau ir nėštumo požymiai....

unsure.gif nieko kaip nors,tai va tenka jau apsipresti del to ko ne nemaniau daryt tikejaus 100 procentu iui pagreitins leliuko atejima deja ne.. verysad.gif
pradesim kitus planus.....
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2008 11 01, 22:52)
Sveikutes ax.gif
Pas mane susidaro geltonkunio cistos, tai gydytoja man aiskina, kad tokia jau ovuliacija arba yra tikimybe kad ovuliacija ivyksta pacioje kiausideje folikului neisejus is jos g.gif , bet tai gali irodyti tik operacija g.gif ,  mane is tavo posto sudomino vienas dalykas  g.gif , is ko gydytoja sprende, kad nestumas kabinosi g.gif , del to kad geltonkunio cista susidare unsure.gif ? Man laaaabai aktualus sis dalykas blush2.gif , pasidalink savo info  blush2.gif , beje pas ka gydaisi jei ne paslaptis blush2.gif ?
Papildyta:
Man tai skyre nuo 16 cd pagerti duphastono, kad mmm greiciau ateitu ir zinoma, kad cistos issivalytu ax.gif , tai tikiuosi kad kita savaite sulauksiu tu mmm ir vel galesiu startuoti  rolleyes.gif

speju mergaites, kad jus snekata apie dvi skirtingas cistas.
folikuline cista ( follicular cyst ). kiekviena karta, tai auga kiausinelis susiformuoja mazyte cista. cista suplysta per ovuliacija, paleisdama kausineli. jei nepaleidzia kausinelio ir nesuplysta susiformuoja folikuline cista. jos dazniausiai pacios sunyksta per 3 -6 savaites.
geltonkunio cista, dar kartais vadinama nestumo cista arba corpus leteum susiformuoja susiformuoja vietoj folikulines cistos, po ovuliacijos, kai yra paleidziamas kiausinelis. sios cistos sunyskta pries mmm arba pirmo trimestro pabaigoje, jei moteris laukiasi. geltonkunio cista gamina progesterona, kol placenta pradeda gaminti.
Atsakyti
QUOTE(escape @ 2008 11 01, 21:35)
ir man sonai ir visa kita maude,galvos skaudejo,papuliai dideli skaudus speniukai buvo,viskas kas atrodo o gal jau uzkibo,bet deja,nepavyko man ir
6 IUI smile.gif siandien tyliai graziai susirgau diena i diena toc toc kaip laikrodukas smile.gif

Kaip gaila, kad nepavyko. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ka toliau planuoji daryti? Neliudel labai, imk baliona 4u.gif
Atsakyti
sveikutės, pagaliau sulaukiau mmm po GN, vėlavo 10 d panašiai, dabar toks klausimas iškilo, jau stimuliacijai vaistukus turiu išsirašiusi, nes maniau, kad mmm nevėluos pasitikrinau pas gine ir išrašė vaistukus naujai stimuliacijai. Tai gerti kaip ir liepė 3 c.d , nesvarbu, kad tiek velavo?? Nes manau, velavo nes po Gimdos nuotraukos gal savaite pratraukavau g.gif
Ir užskaityti pirma ciklo diena, kai vos vos tepti pradeda ar jau kai normalus kraujas pasirodo???
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 11 02, 11:58)
  Ir užskaityti pirma ciklo diena, kai vos vos tepti pradeda ar jau kai normalus kraujas pasirodo???

Man gydytoja sako , kad pirma diena, kai normaliai kraujuoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes
Braukit mane is saraso- prasidejo mmm. Ir sekmes visoms, as su IUI baigiau, daugiau nebebandysiu. Kazkaip itariu, kad tos proceduros daugiau akiu dumimas, o kam pasiseka tam... Siap tuo klausimu snekejau su keliais gydytojais, kurie neuzsiima nestumo planavimu, ju nuomone ta pati. O kai pasakiau, kad pries IUI neapziuri ir grikius leidzia bet kokiam rezultatui esant, tai abieju nuomone tik susitiprejo. Bandysiu kitus variantus. Jei pasiseks - parasysiu. Tiesa, apie knyga kuria kazkada siuliau, tai galiu pasakyti jog ja vadovaujantis pastojo dvi man zinomos moterys- vienai (33)gime berniukas( jau 5 men), o kitai (42) praeita savaite -mergyte. Ir nors kokia skeptike esu, kita savaite pradedu skaityti sia knyga. Dar syki siulau, jei kam idomu rasykite i az, sito skyrelio nebelankysiu. Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angel007: 02 lapkričio 2008 - 11:13
tos pacios merginos man pasiule gerti tekstura kuri vadinasi Pre-conception tincture, ji parsiduoda kazkokioje amerikietiskoje internetineje parduotuveje, ir yra pagaminta is zoleliu. Turiu pora buteliuku, kuriu net nepradejau (nelabai tikiu alternatyvomis, pasikliauju medicina), bet kai jauciuosi pikta ant nepaisekusio iui ir kitu gyditoju nuomones tai tikrai pradesiu naudotis alternatyvomis. Vel, jeika domina rasykit i az, paieskociau is kur pirkta. tik pirkimui netarpininkauju, reiktu prasytis internetiniu pardavimu skyrelyje.
Sekmes dar karta
Atsakyti
QUOTE(KatinoUsai @ 2008 11 01, 22:20)
speju mergaites, kad jus snekata apie dvi skirtingas cistas.
folikuline cista ( follicular cyst ). kiekviena karta, tai auga kiausinelis susiformuoja mazyte cista. cista suplysta per ovuliacija, paleisdama kausineli. jei  nepaleidzia kausinelio ir nesuplysta susiformuoja folikuline cista.  jos dazniausiai pacios sunyksta  per 3 -6 savaites.
geltonkunio cista, dar kartais vadinama nestumo cista arba corpus leteum susiformuoja susiformuoja vietoj folikulines cistos, po ovuliacijos, kai yra paleidziamas kiausinelis.  sios cistos sunyskta pries mmm arba  pirmo trimestro pabaigoje, jei moteris laukiasi.  geltonkunio cista gamina progesterona, kol placenta pradeda gaminti.

Na nezinau ka turejo galvoje jurgele, bet as kalbejau tai butent apie ta geltonkunio cista ax.gif , nes pati gine man taip sake, kad yra susidares hemoraginis geltonkunis, kitaip tariant geltonkunio cista g.gif , dar pabreze, kad ovuliacija ivykusi, bet va kazko pritruko iki sekmes, ir dar pridure, kad gali buti ir taip kad ovuliacija ivyksta pacioje kiausideje neisejus folikului is jos, bet cia tik spejimas, dabar pirma karta isgirdau is jusu apie nestumo tikimybe g.gif, isvis nieko nebesuprantu schmoll.gif , beje gleivine pas mane nebuna jau labai ideali, paskutini karta buvo 11cd 7,8, 16cd irgi 7,8 g.gif ir nieko neskyre papildomai kad ja paauginti,sake nereikia g.gif , isvis pasimeciau sad.gif , be to po laparaskopijos ciklas kuri laika vykdavo savaime be stimuliaciju, bet gleivine tesiekdavo 6,9 tai irgi turejau hemoragine cista g.gif
Nu labai jau cia visko prirasiau blush2.gif , gal suprasit ka turejau galvoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2008 11 02, 10:10)
Man gydytoja sako , kad pirma diena, kai normaliai kraujuoji  mirksiukas.gif

Man ir gi taip buvo sakius liktai, tai sakau dar pasiklausiu pas jus blush2.gif
Atsakyti
[quote=milima,2008 11 02, 13:25]

as tai pat kalbejau apie geltonkunio cista,nezinau kodel is jos gyd.nusprende.kad nestumas kabinosi,bet gal koja pakiso gleivine g.gif ,del to sekancia stimuliacija tik gonalis bus.as gydausi pas visockiene.siaip pirma karta su ja susiduriau,praeita karta turejau folikuline cista,ji atsirado is neovuliavusio folikulo,o dabar folikulas tikrai buvo ovuliaves,bet kaip sakant kazko pritruko verysad.gif
Atsakyti