Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(fibi @ 2008 11 02, 22:54)
tikiuosi nors kiek padės wub.gif  4u.gif Žinau kaip kartais to reikia blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
Stai ir atejo metas man prie Jusu prisijungti.Siandien sulaukiau savo mm(Netiketai greitai), tai lapkricio 4d.pradedu stimuliacija gonaliu, po 10d.rodau derliu...
Laikas greitai bega-smagu uz tas kurios isejo i nestuke.gif skyreli, o mes tesiam savo kova su nevaisingumu, taigi pirmyn su naujom viltim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 03, 00:06)
Laba visoms 4u.gif
Stai ir atejo metas man prie Jusu prisijungti.Siandien sulaukiau savo mm(Netiketai greitai), tai lapkricio 4d.pradedu stimuliacija gonaliu, po 10d.rodau derliu...
Laikas greitai bega-smagu uz tas kurios isejo i  nestuke.gif skyreli, o mes tesiam savo kova su nevaisingumu, taigi pirmyn su naujom viltim tongue.gif

Sveika vėl prisijungus smile.gif Pirmyn!
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 02, 23:06)
Laba visoms 4u.gif
Laikas greitai bega-smagu uz tas kurios isejo i  nestuke.gif skyreli, o mes tesiam savo kova su nevaisingumu, taigi pirmyn su naujom viltim tongue.gif

gero starto !

QUOTE(Leidaa @ 2008 11 03, 10:22)
Sveika vėl prisijungus  smile.gif  Pirmyn!

Leidaa kaip tavo rezultatai? gal planuoji HCG darytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 03 lapkričio 2008 - 11:13
QUOTE(Laimė @ 2008 11 03, 12:13)
gero starto !
Leidaa kaip tavo rezultatai? gal planuoji HCG darytis?

HCG nesidarysiu. Kaip sakė ginė, jei 4-tą lapkričio nebus mmm, 5-tą darytis NT. O šiandien jau 3 g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites norejau paklaust;man 3IUI darys penktadieni,bet mano vyra si sestadieni issiunte i komandyruote, gris tik per IUI ta diena ar nebus per dydelis susilaikymas.
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2008 11 03, 11:23)
HCG nesidarysiu. Kaip sakė ginė, jei 4-tą lapkričio nebus mmm, 5-tą darytis NT. O šiandien jau 3 g.gif

kiek tada bus po IUI dienų?
Papildyta:
QUOTE(Innesiukas @ 2008 11 03, 11:30)
Sveikos mergaites norejau paklaust;man 3IUI darys penktadieni,bet mano vyra si sestadieni issiunte i komandyruote, gris tik per IUI ta diena ar nebus per dydelis susilaikymas.

tai bus kiek suprantu beveik savaitė susilaikymo? g.gif sakyčiau tegul anas pasidarbuoja ranka toje komandiruotėje...
bent mums asmeniškai sakė, kad susilaikyti savaitę iki IUI būtų kvaila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 03 lapkričio 2008 - 11:35
Aciu uz atsakyma smile.gif
o kiek dienu gali buti susilaikymas.
Atsakyti
[quote=Laimė,2008 11 03, 12:34]
kiek tada bus po IUI dienų?
Papildyta:

5-tą bus kaip ir 15 d.po
Papildyta:
QUOTE(Innesiukas @ 2008 11 03, 12:45)
Aciu uz atsakyma smile.gif
o kiek dienu gali buti susilaikymas.

Tuo klausimu daug diskusijų buvo. jei pas vyrą problemos, yra nuomonių, kad susilaikymas tada turi būti ilgesnis, nei "normalių" - iki 5 dienų net. O šiaip skaitosi 3 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2008 11 03, 14:33)
Tuo klausimu daug diskusijų buvo. jei pas vyrą problemos, yra nuomonių, kad susilaikymas tada turi būti ilgesnis, nei "normalių" - iki 5 dienų net. O šiaip skaitosi 3 dienos.

per pirma IUI susilaikymas buvo tik dvi dienos ir koncentracija buvo didesne nei pries antraja IUI,pries kuria susilaikymas buvo 5 dienas g.gif ,tai va ir zinok kaip cia geriau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 03, 01:06)
Laba visoms 4u.gif

Sveika! Sekmes tau kuo didziausios! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xtina @ 2008 11 01, 23:11)
Kaip gaila, kad nepavyko.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Ka toliau planuoji daryti? Neliudel labai, imk baliona  4u.gif

Oi, matau, kad tau pavyko. Prisimenu, kazkada ta pacia diena daremes IUI. Sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
Beje, Xtina, po kelinto karto tau pavyko?
Atsakyti