Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Saulegele @ 2008 10 21, 19:32)
Sveikos,

Gal galiu prie jusu prisijungti?

Siandien buvau pas Vicoskiene - VK, tai iskart pasake darysim IUI. Mano vyrui polispermija 160milijonu/ml, tai ju tiek daug, kad sulipe kruvom - agliunacija 10%, A+B judrumas 42%. Man jokiu tirimu nedarys, nes atsinesiau hormonu tyrimus, o jie plius/minus normos ribose (tiesa testesteronas ir prolaktinas truputeli virsija). Sake dydesnius tyrimus darytu tik praejus 1m, o mes nepastojam 7men.
Istikruju pasijauciau truputeli onvejeryje - tai taip greitai, kad net visko nespejau paklaus - o ileido kita paciente.
Sake darys IUI naturaliame cikle, nes pagal hormonus ovuliacija vyksta. Tai penktadieni eisiu stebeti folikulu ir jei viskas gerai - kita savaite startuosiu su pirmu IUI.
Na net nezinau... Labai noreciau, kad tai butu pirmas ir paskutinis. wub.gif
Na dar nefaina, kad vyras jauciasi truputeli nepilnavertis.

mes irgi IUI si cikla pas ja bandysim daryt.. ax.gif

QUOTE(Diana K.L. @ 2008 10 22, 08:21)
Be galo smagu, kad nors kažkam padeda mūsų statistika wub.gif  wub.gif

o kokia statistika apie visockiene blush2.gif

mergaites, tokia situacija pas mus..gine sake, kai sugalvosim jau iui tai ateit pas ja 10 CD..pagal grafika ziuriu dabar, ji dirba 8 CD ir 11CD.. kada cia geriau pas ja eit..mano ciklas tarkim 29 CD.. bandziau pakalbet su gine, bet VK sekretore vis sako:paskambinkit veliau,paskambinkit veliau.. doh.gif
Atsakyti
[/quote]
QUOTE(vitaminukas @ 2008 10 23, 13:21)
QUOTE(Laimė @ 2008 10 23, 09:38)

Kaip įdomu, gonalio 450, ne tik, kad 7 dozėm užteko, bet ir dar kokia 37.5 liko unsure.gif mastau.gif
Papildyta:
Viskas gerai-ir man taip buvo-paprasciausiai , manau, gamintojas ipila daugiau, apsidraudimui.Man po to dar ir ta likuti liepe sunaudot.  4u.gif

tai, kad jau ir taip 75 daugiau gavau g.gif

QUOTE(spaliuxe @ 2008 10 23, 13:30)
mergaites, tokia situacija pas mus..gine sake, kai sugalvosim jau iui tai ateit pas ja 10 CD..pagal grafika ziuriu dabar, ji dirba 8 CD ir 11CD.. kada cia geriau pas ja eit..mano ciklas tarkim 29 CD.. bandziau pakalbet su gine, bet VK sekretore vis sako:paskambinkit veliau,paskambinkit veliau.. doh.gif

vietoj tavęs eičiau 11 dieną g.gif Bet gal kitos žinos geriau ax.gif

Aš po apžiūros. Turiu 3 folikulus, 2- 14mm, 1-13mm.
Dar dvi dienas pratęsiu Gonalio leidimąsi ir vėl einu apžiūrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 23 spalio 2008 - 12:41
QUOTE(spaliuxe @ 2008 10 23, 14:30)
mes irgi IUI si cikla pas ja bandysim daryt.. ax.gif
o kokia statistika apie visockiene blush2.gif

Sveiki,
as taip pat pas gyd. Visockiene lankausi, man tai super gydytoja, siai dienai esu po 5IUI ir jau 37 c.d.,o mmmm dar nera, nors geriu duphastona bigsmile.gif kaip jus manot merginos gal maann jau pasiseke blush2.gif noreciau labai tiket, bet nestumo testa bijau darytis, kad nepamatyciau ko nereikia verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(pukaliuks @ 2008 10 23, 13:53)
Sveiki,
as taip pat pas gyd. Visockiene lankausi, man tai super gydytoja, siai dienai esu po 5IUI ir jau 37 c.d.,o mmmm dar nera, nors geriu duphastona bigsmile.gif kaip jus manot merginos gal maann jau pasiseke blush2.gif noreciau labai tiket, bet nestumo testa bijau darytis, kad nepamatyciau ko nereikia verysad.gif

o kiek paprastai tavo ciklas?
Atsakyti
QUOTE(pukaliuks @ 2008 10 23, 13:53)
Sveiki,

kelinta cikloa diena dare IUI? siaip tai daryk testa ir tiek:)
Atsakyti
Šį kartą tai tikrai laukiu mmm. Taip sergu, kad baisu. kiekvieną dieną temperatūra, o vaistu kol tos nelemtosios neatėjo gerti negalima....
bet jau pilvą pradeda mausti, gal jau beldžiasi...
na o jei užkibtų leliukas įdomu kaip būtų kai 2-3 savaites iš gripo neišlipi... g.gif jaučiu ne kas?
Taip sakau, kad laukiu mmm (iš tikro visai nelaukčiau) ne mums "suleido" tik 2 mln.... verysad.gif
Atsakyti

[B][B]Sause, lauriuxx, Innesiukas [/B][/B] kaip jus jauciates????
[/quote]

Sweikute, 4u.gif
as tai labai nekantri jau 3 nt pasidariau smile.gif bet deja nieko verysad.gif
Krutine tai labai skauda,bet man ir pries mmm labai skauda blink.gif o siaip tai jokiu pozymiu verysad.gif
Kazkaip nelabai tikejau sia iui nes gyd labai skubejo ir buvo labai issiblaskius,ovitreli susileidau 6vakare, o iui jau dare kita ryta 9 val doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=lauriuxxx,2008 10 23, 15:10]
[/quote]
Sweikute, 4u.gif
Krutine tai labai skauda,bet man ir pries mmm labai skauda blink.gif o siaip tai jokiu pozymiu verysad.gif
Kazkaip nelabai tikejau sia iui nes gyd labai skubejo ir buvo labai issiblaskius,ovitreli susileidau 6vakare, o iui jau dare kita ryta 9 val doh.gif doh.gif doh.gif
[/quote]
Pas ką lankaisi blink.gif Jie jau taip atrodo,kad gydytoja nelabai atsakingai atliko darbą,tai keisk į kitą g.gif
Atsakyti
[quote=lauriuxxx,2008 10 23, 16:10]
[/quote]
Sweikute, 4u.gif
[/quote]

nu jo...patyliu. Pas ka lankaisi???
nes is tiesu labai jau atmestinai procedura daryta..Gal koks 5adienis IUI diena buvo. O paziurejo, koks folikulu stovis proceduros metu buvo?
Atsakyti

nes is tiesu labai jau atmestinai procedura daryta..Gal koks 5adienis IUI diena buvo. O paziurejo, koks folikulu stovis proceduros metu buvo?
[/quote]

Pas gyd. Visockiene verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ji man taip patiko bet dabar doh.gif blink.gif
Ji viska pamirsta, toks jausmas kad pima kart mane mato doh.gif doh.gif doh.gif
As ir galvoju keist gyd.bet nz kokia? ax.gif
Gal kuri turit statistika ir galit atsiust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2008 10 23, 14:57)
o kiek paprastai tavo ciklas?

tai jei be vaistu, tai visai to ciklo nebutu gal g.gif
kai su vaistais tai 28 d. budavo
Atsakyti
[quote=lauriuxxx,2008 10 23, 15:38]
[/quote]
Pas gyd. Visockiene verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ji man taip patiko bet dabar doh.gif blink.gif
Ji viska pamirsta, toks jausmas kad pima kart mane mato doh.gif doh.gif doh.gif
As ir galvoju keist gyd.bet nz kokia? ax.gif
Gal kuri turit statistika ir galit atsiust 4u.gif
[/quote]

Ir as nusivyliau ja... jau rasiau savo istorija. Diana KL buk gera atsiusk nors truputi info. Net neisivaizduoju kur dabar pasiduot verysad.gif
Atsakyti