QUOTE(Saulegele @ 2008 10 21, 19:32)
Sveikos,
Gal galiu prie jusu prisijungti?
Siandien buvau pas Vicoskiene - VK, tai iskart pasake darysim IUI. Mano vyrui polispermija 160milijonu/ml, tai ju tiek daug, kad sulipe kruvom - agliunacija 10%, A+B judrumas 42%. Man jokiu tirimu nedarys, nes atsinesiau hormonu tyrimus, o jie plius/minus normos ribose (tiesa testesteronas ir prolaktinas truputeli virsija). Sake dydesnius tyrimus darytu tik praejus 1m, o mes nepastojam 7men.
Istikruju pasijauciau truputeli onvejeryje - tai taip greitai, kad net visko nespejau paklaus - o ileido kita paciente.
Sake darys IUI naturaliame cikle, nes pagal hormonus ovuliacija vyksta. Tai penktadieni eisiu stebeti folikulu ir jei viskas gerai - kita savaite startuosiu su pirmu IUI.
Na net nezinau... Labai noreciau, kad tai butu pirmas ir paskutinis.
Na dar nefaina, kad vyras jauciasi truputeli nepilnavertis.
Gal galiu prie jusu prisijungti?
Siandien buvau pas Vicoskiene - VK, tai iskart pasake darysim IUI. Mano vyrui polispermija 160milijonu/ml, tai ju tiek daug, kad sulipe kruvom - agliunacija 10%, A+B judrumas 42%. Man jokiu tirimu nedarys, nes atsinesiau hormonu tyrimus, o jie plius/minus normos ribose (tiesa testesteronas ir prolaktinas truputeli virsija). Sake dydesnius tyrimus darytu tik praejus 1m, o mes nepastojam 7men.
Istikruju pasijauciau truputeli onvejeryje - tai taip greitai, kad net visko nespejau paklaus - o ileido kita paciente.
Sake darys IUI naturaliame cikle, nes pagal hormonus ovuliacija vyksta. Tai penktadieni eisiu stebeti folikulu ir jei viskas gerai - kita savaite startuosiu su pirmu IUI.
Na net nezinau... Labai noreciau, kad tai butu pirmas ir paskutinis.

Na dar nefaina, kad vyras jauciasi truputeli nepilnavertis.
mes irgi IUI si cikla pas ja bandysim daryt..

QUOTE(Diana K.L. @ 2008 10 22, 08:21)
o kokia statistika apie visockiene

mergaites, tokia situacija pas mus..gine sake, kai sugalvosim jau iui tai ateit pas ja 10 CD..pagal grafika ziuriu dabar, ji dirba 8 CD ir 11CD.. kada cia geriau pas ja eit..mano ciklas tarkim 29 CD.. bandziau pakalbet su gine, bet VK sekretore vis sako:paskambinkit veliau,paskambinkit veliau..