Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(christel @ 2008 10 22, 12:32)

ir apie baznycios pozicija pagalvoju, ir apie tai, kad dalis embrionu netenka galimybes gyventi. Tai sumasciau, kad jei man kada tektu darytis IVF (LABAI noreciau, kad to neprireiktu), padarysiu ka galiu - joks mano saldytas embrionas nezus del mano kaltes- susideciau juos visus po to, net jei ir pastociau su 3 nukais is pirmo karto. Na o jei jie neatsyla ar neprigija- cia jau ne mano valia ar sprendimas tai lemia.

NEI VIENAS embrionas Lietuvoje dar nebuvo nužudytas, klaidingai suprantat šitą procedūrą. Visi likę geri yra užšaldomi, o kurie neapsivaisino, nustojo vystytis ir pan tai čia jau ne mūsų valioje. Iš viso reikia džiaugtis jei yra ką šaldyti ir tikrai nei viena jų neišmestų, nes būna kad net įsodinti 3 nesurenkama verysad.gif
Atsakyti
SWEIKOS SAUSE, ANASTASIJA25, INNESIUKAS (KURIOS IUI DARESI 11D.)KAIP LAIKOTES? 4u.gif
AS TAI LABAI NEKANTRI DEL TO GAL JAU 3 NT TESTUS PASIDARIAU,BET DEJA NIEKO verysad.gif
NORS NELABAI IR TIKEJAU KAD BUS KAS NORS,NES GYDYTOJA LABAI SKUBEJO GREIT TEN VISKA SULEIDO,TAI IS BAIMES VOS NENUALPAU doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauriuxxx: 22 spalio 2008 - 17:18
QUOTE(angel007 @ 2008 10 22, 13:00)
Sveikutės
reikia patarimo.
pasidariau IUI praeitą savaitę. Ginė liepė jau nuo kitos dienos gerti duphastoną. Aš jį jau puse metų geriu, tai jis mane nervina - labai daug svorio su juo priaugau. Tuo tarpu kai geriu priaugu apie 1 kg per savaitę, o kai negeriu tai stoviu vietoje.
Aš jau vakar jo neišgėriau ir nebežinau g.gif  ar gerti ar nutraukti, nes jei iui nepavyko tai tas duphastonas tikrai manes neapvaisins, tai ar yra tikslas jį begerti. NEbežinau ką ir bedaryti, vaikštau kaip bulka išsipūtusi- šiandiena vos batus užsisegiau  blush2.gif - per pilvą nesusilenkiu

O man 4iui darytas šį pirmadienį, o ginė sakė rytoj atvažiuoti apžiūrai, kad įsitikintų, kad viskas pavyko ir galėtų skirti Duphastoną, kad negerčiau be reikalo.
Keistai kažkaip. Prieš tai ginė sekančią dieną berods skirdavo g.gif
Tai ką, aš ryt sužinosiu, ar IUI pavyko??? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 10 22, 08:21)
Be galo smagu, kad nors kažkam padeda mūsų statistika wub.gif  wub.gif

Tikrai padeda ir padės, net neabejok tongue.gif beje, gal galėtum ir man įmesti šviežiausią? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2008 10 21, 20:49)
Ne, deja ten sestadieniais nedirba. As tai dariausi medicina practica ar kaip ten vadinasi savanoriu/partizanu g( ten kur ortopedijos technika) ir 12d po IUI jau buvo hcg skaiciukai normalus, ko ir tau labai linkiu 4u.gif

Aciu uz atsakyma, bandysiu susirast kas sestadieni HCG daro, butu 11 d po IUI. O kaip tau sekasi, kaip pojucia, Verbickiene jauciu patenkinta kaip slyva buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gryzo is keliones o tu su gerom naujienom nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2008 10 22, 18:44)
Tai ką, aš ryt sužinosiu, ar IUI pavyko??? ax.gif

Nea schmoll.gif tu ryt tik suzinosi ar O ivykur ir ar geltonkunis pakankamai gamina progesterono. Va todel po apziuros pagal geltonkuni, gleivine tau ir nustatys, ar reikia Duph mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Franė @ 2008 10 22, 08:24)
Sorry, kad įsiterpiu 4u.gif
Aš iš stimuliacijos be IUI skyrelio.
O gal žinot, ar dažnai taip nutinka, kad po ovitrelio neovuliuojama?
Kažkodėl jaučiu, kad ir man taip nutikt gali - gleivių nerasta, pojūčių jokių nėr, BT žema verysad.gif

as tai, kad isitikint, jog tikrai O buvo ir tikrai nereik gert duphastono dariausi progesterono tyrima po 7d po IUI

QUOTE(xtina @ 2008 10 22, 18:36)
Aciu uz atsakyma, bandysiu susirast kas sestadieni HCG daro, butu 11 d po IUI. O kaip tau sekasi, kaip pojucia, Verbickiene jauciu patenkinta kaip slyva buvo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Gryzo is keliones o tu su gerom naujienom  nestuke.gif

Paieskok sana vita ar medicina practica per google, tikrai turetum rast, as gana nesunkiai radau. Tik reikia apie 9 pristatyt kraujuka, nes kiek supratau laborante tik iki 12 dirba ar gal tik ta viena sestadieni taip dirbo nezinau.
Aha gyd. labai nuosirdziai pasveikino thumbup.gif tik tiek, kad kol kas viskas taip neaisku....savo pusliuka jau maciau wub.gif tik kad jis vos mazesnis nei turetu but, o mane kaip tik persalimai kankina, temp turejau savaitgali, tai darysiuos hcg, kad paziuret, ar vystosi zirniukas
Atsakyti
Sveikos mergynos siandien buvau pas gyd sake viskas praejo gerai smile.gif ,bet jai pastojau, ji dar nemato tai sedziu dabar nezinioje ir bijau ka galvoti uz 5 dienu zinosiu ar mm prasides.Testu pirma karta nusprendziau nepirkt nes dar anksti,ir bijau niegemo atsakymo
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2008 10 22, 19:44)
Nea schmoll.gif  tu ryt tik suzinosi ar O ivykur ir ar geltonkunis pakankamai gamina progesterono. Va todel po apziuros pagal geltonkuni, gleivine tau ir nustatys, ar reikia Duph mirksiukas.gif

Ačiū, supratau rolleyes.gif
Atsakyti

INNESIUK, pas kokia tu gydytoja lankaisi?Ka ji ziurejo?Ar O ivyko?nes man tai nieko nesake, kad ateit apziurai blink.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(pesca @ 2008 10 22, 19:59)
as tai, kad isitikint, jog tikrai O buvo ir tikrai nereik gert duphastono dariausi progesterono tyrima po 7d po IUI
Paieskok sana vita ar medicina practica per google, tikrai turetum rast, as gana nesunkiai radau. Tik reikia apie 9 pristatyt kraujuka, nes kiek supratau laborante tik iki 12 dirba ar gal tik ta viena sestadieni taip dirbo nezinau.
Aha gyd. labai nuosirdziai pasveikino thumbup.gif  tik tiek, kad kol kas viskas taip neaisku....savo pusliuka jau maciau wub.gif  tik kad jis vos mazesnis nei turetu but, o mane kaip tik persalimai kankina, temp turejau savaitgali, tai darysiuos hcg, kad paziuret, ar vystosi zirniukas

Tik nesinervuok del tem, nes zinai ka nervai gali. Pagerk arbateliu avieciu, pagulek siltai, pasiilsek ir laikykis 4u.gif . O as bandysiu kraujuka pasidaryt sestadieni.
Papildyta:
QUOTE(xtina @ 2008 10 22, 21:05)
ax.gif
Tik nesinervuok del tem, nes zinai ka nervai gali. Pagerk arbateliu avieciu, pagulek siltai, pasiilsek ir laikykis 4u.gif . O as bandysiu kraujuka pasidaryt sestadieni.

Klausyk o tu irgi sestadieni dareisi HCG. Ta pacia diena atsakyma pasake? Ir kurioje krinikoje dareisi?
Atsakyti
Ji mane visa laika ziuri echoskopu, pries mm ziuri ar viskas gerai praejo,ismatuoja indometra ir israso vaistus kitam kartui jei prasidetu mm.as Klaipedoje lankausi pas Bandarenko
Atsakyti
QUOTE(lauriuxxx @ 2008 10 22, 18:13)
SWEIKOS SAUSE, ANASTASIJA25, INNESIUKAS (KURIOS IUI DARESI 11D.)KAIP LAIKOTES? 4u.gif

Nežinau kaip , bet laikausi, vieną dieną geriau, kitą blogiau. Mintys šokinėja. O šiaip pojučiu jokių unsure.gif krūtinė nejautri, kartais kokį šoną pamaudena, bet jaučiu, nes tik ir laukiu kur ir kas kokį ženklą duos doh.gif
Kadangi penktadienį po pietų ruošiuosi išvažiuoti į sodybą, tai jei mmm neatsibels neiškentusi ryte nusileisiu kraujuką blush2.gif
Atsakyti