Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai

QUOTE(nuota @ 2009 03 04, 16:00)
Sveika, gal galetum pasakyti, kokia yra Mindaugo paslaugu kaina?  4u.gif

2500 kiek atsimenu g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas ka girdėjote apie vedėją Marių Drukteinį iš Klaipėdos?
Atsakyti
Beje, kaip apskritai su vedeju grafikais vasaros sestadieniams? daugelis uzimti?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Norejau pasiklausti gal esate girdeje kokiu nors atsiliepimu apie Ponia Hana, kaip vestuviu vedeja?
Mes buvome su ja susitike pries keleta menesiu ir pasirode visai idomi ir isradinga, bet noretusi isgirsti nesaliskos nuomones.

Atsakyti
Mano vestuviu ir vedejas ir pirslys buvo Tomas Ratautas, superinis zmogus, is sirdies patariu ji rinktis, tikrai neteks gailetis. Net neisivaizduoju kokios butu buvusios vestuves be jo
Atsakyti
Kaip gaila, kad mindaugas renginiovedejas.lt negali mūsų dieną... sad.gif gal galit pasiūlyti linksmą, įdomų vedėją? ne piršlį? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 03 11, 15:59)
Kaip gaila, kad mindaugas renginiovedejas.lt negali mūsų dieną... sad.gif gal galit pasiūlyti linksmą, įdomų vedėją? ne piršlį? sad.gif

Robertas Petrauskas gal tiktu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 03 11, 15:25)
Robertas Petrauskas gal tiktu?  ax.gif

būk gera, papasakok plačiau! bigsmile.gif
Atsakyti
Truth as irgi labai noreciau Roberto Petrausko kontaktu.
Jau seniai apie ji gerus atsiliepimus perskaiciau, tik kiek ieskojau internete tai nezinau ar cia tas pats, kuris veda TV3 sporto zinias ar kitas.
Gal gali patikslinti.
Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 03 11, 15:59)

smile.gif mano vestuviu diena mindaugas irgi uzimtas:) gaila, nes teko paciai matyti mindaugo darba - ispudziai geriausi.

P.S. Gal ta pacia diena vestuves svesime?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabet @ 2009 03 11, 21:16)
Truth as irgi labai noreciau Roberto Petrausko kontaktu.
Jau seniai apie ji gerus atsiliepimus perskaiciau, tik kiek ieskojau internete tai nezinau ar cia tas pats, kuris veda TV3 sporto zinias ar kitas.
Gal gali patikslinti.
Buciau labai dekinga.

Robertas vede musu vestuves praeitais metais. Mums tiko ir patiko. Esu rasius apie tai senose temose. Beje, cia ne tas pats, kur veda zinias. Kazkur turiu jo mobilu, veliau paieskosiu ir parasysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 03 12, 02:41)
Robertas vede musu vestuves praeitais metais. Mums tiko ir patiko. Esu rasius apie tai senose temose. Beje, cia ne tas pats, kur veda zinias. Kazkur turiu jo mobilu, veliau paieskosiu ir parasysiu.  smile.gif

8 698 57547 Pasiskambinkit pasikalbeti - pirma ispudi galima susidaryti is bendravimo telefonu. smile.gif
Atsakyti