Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai

QUOTE(truth @ 2009 02 10, 17:22)
gal parasyk konkreciau su kuo buvai susitikus ir kuri pasirinkote?

rolleyes.gif buvau susitikusi su Evaldu Leskausku, Valdu (pavardes neprisimenu). Nenoriu tvirtinti, kad sie vedejai blogi, tiesiog pasirinkome kita:) O tas kitas Mindaugas is www.renginiovedejas.lt
Atsakyti
cia yra renginiu organizatoriai:

http://www.nuolaidel...uviu-planavimui

o cia rasite drabuzeliu issinuomuoti

http://www.nuolaidel...drabuziu-nuomai

Atsakyti
Siauliuose yra firma, kur patys ir organizuoja, ir veda vestuves ir kitokias sventes.Esu dalyvavusi keliuose jubiliejuose ir dviejose vestuvese-zinot, Siauliai mazas miestas, organizatoriu neperdaugiausiai.Tai visi baliai buvo skirtingi, visi teminiai-vieni daugiau, kiti maziau, bet siaip organizqacija-superine.Tema islaikyta buna nuo kvietimu iki pat sveciu issiskirstymo.Mergino ten tokios dirba, tai jos, kiek girdejau, labai su klientais daug bendrauja, viska apie juos issiklausineja...neatsimenu pavadinimo, jei ka reiks-paieskosiu.Ta firma ne tik Siauliuose dirba.
Atsakyti
Sveikos visos busimosnuotakos, anksciau, kol nebuvau maciusi, kaip vedejai veda vestuves, labai jau skeptiskai i visa ta reikala ziurejau, bet dabar neseniai teko pabuvoti vestuvese, kurias vede mama rock'n roll, nu tai zinokit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tiek prisijuokem, kad zandai skaudejo, is tiesu labai labai liuksiskai thumbup.gif
zinoma viskas nuo vedejo priklauso, jei vedejas ne koks, tai ir neidomu
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri turite Laimos Tamulytes (Mamos Rock'n'roll) kontaktus? Noretume su ja tartis del savo vestuviu vedimo sia vasara ir niekur nerandame jos tel. arba el. pasto. Galima ir man i PM. Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gizyte: 28 vasario 2009 - 19:37
QUOTE(Gizyte @ 2009 02 28, 18:35)
Sveikos,

Gal kuri turite Laimos Tamulytes (Mamos Rock'n'roll) kontaktus? Noretume su ja tartis del savo vestuviu vedimo sia vasara ir niekur nerandame jos tel. arba el. pasto. Galima ir man i PM. Aciu!

ja gali rasti frype.lt
Atsakyti
Pradzioj temos rasiau apie savo vedeja Violeta Maciuliene - Tetule is "Puikiojo sou". Daug gavau uzklausu i az del jos kontaktu tai rasau temoj 868218567. Tiesa, ji nepigiausias variantas, bet tikrai nenusivilsit kas imsit mirksiukas.gif Pas mus buvo patenkinti visi - nuo mazu vaiku iki seneliu thumbup.gif
Atsakyti
gal esat girdėjusios apie Mindaugą Krasauską?
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 03 01, 22:49)

Cia forume apie ji jau rase, jei apie mindauga is www.Renginiovedejas.lt kalbi. Jei tas pats - pasirinkimas geras. Vede mano sesers vestuves - priekaistu neturiu. Itrauke visus svecius. Sesute sake, kad paslaugus ir subtilus derinant scenariju. ir siaip - vedant vestuves charizmatiskas zmogus pasirode - surado bendra kalba su visais. Ir zaidimai nebanalus.
Atsakyti
As esu buvusi vestuvese, kurias vedė Cololo smile.gif man tai visai patiko, tik vestuves is karto tapo kazkokios kitokios - daug maziau muzikos, daug daugiau kalbu prie stalo. Dėl juokų tai patiko tai, kad nebuvo iš vestuvių padarytas humoro vakaras, bet juoktis tikrai buvo iš ko thumbup.gif
na, bendrai paėmus man visai patiko, bet buvo tokių (vyresnio amžiaus žmonių), kuriems norėjosi daugiau tradicinių vestuvių dalylu, tokių kaip dainos už stalo, lingavimai ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 03 01, 22:49)

Geras vedantysis. Brangokas, bet "atidirba" kiekviena lita. Sis zmogus tiesiog vertas savo darbo - zino ka kur, kaip, kodel ir kada pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(lovehim @ 2009 03 04, 12:36)
Geras vedantysis. Brangokas, bet "atidirba" kiekviena lita. Sis zmogus tiesiog vertas savo darbo - zino ka kur, kaip, kodel ir kada pasakyti.

Sveika, gal galetum pasakyti, kokia yra Mindaugo paslaugu kaina? 4u.gif
Atsakyti