QUOTE(sena pažįstama @ 2008 10 24, 13:40)
Jusu ziniai-siuolaikines pamotes raganos sumodernejo
Nu sluotas iskeite i dulkiu siurblius, vaiku mazu nebevalgo-vegetares tapo, i puotas vykstant pelenes nebevercia rubus siuti-Statkeviciu prispaude
O jei rimtai-pamotes-tai irgi MOTERYS bei MAMOS.
Nevisada akla motinos meile buna reikalinga ir naudinga vaikui. Gal supyksit, kad kisu vis save, bet as ne tik vos vos kaip Rinau netekau vaiku, bet vienai mertgaitei siai dienai as-pamote.
Ta bjaurioji, nemylimoji, skraidanti ant dulkiu siurblio. Ir as, ta bjaurioji ir ziaurioji pamote, matau bei suprantu, kad mvyro mergaitei yra augti pas mus saugiau ir sveikiau, nei pas mylincia mama. Kodel? Todel kad mano podukra, paaugle jau mergaite, pas motina marinama badu. Ne is piktos valios. O is dideles motinos meiles dukrai ir jos busimam groziui. Dabar uzmetykit mane akmenimis-bet mano podukrai pas mus butu tikrai saugiau ir sveikiau
Gal tas pats ir su Luiza-gal kai nustos visi ja draskyti ir kai nematys isterikuojancios mamos-jos pacios bent sveikata susitvarkys pas pamote?

O jei rimtai-pamotes-tai irgi MOTERYS bei MAMOS.

Gal tas pats ir su Luiza-gal kai nustos visi ja draskyti ir kai nematys isterikuojancios mamos-jos pacios bent sveikata susitvarkys pas pamote?
Tamsta matėt šį filmą? Ten apie šluotas nieks nekalba, ten tik apie moters jausmus, kuri atėjo į namus, kur augo mergaitė tėvo mylima, beja kuri motinos neturėjo, tai kaip ir turėtu priimt pamotę. Paskui naujoji karalienė pastojo, mylimasis tėvelis, labai džiaugėsi būsimuoju princu... žodžiu skleidžiasi visa motiniškų ir moteriškų jausmų paletė... Kas garantuotas kad tai Nicolei taip nebus... Jei tik 30-mt, ji gi dar vaikų nepasiruošus turėt, net nežino ką reiškia būt motina (ši nuomonė buvo forume pateikta, mano - sarkazmas)...
Nežinau, bet kažkaip nesusidariau tokios apakusios motinos įvaizdžio apie Ingą. Tada dar neskambėjo telikas nuo jos, tik vėliau supratau kad ten ji, mačiau ją visiškai iš šalies, ją ir mergaitę... Sori. bet neatrodė nukvakus ir išprotėjus mamele