Įkraunama...
Įkraunama...

Luiza Rinau

QUOTE(g00te @ 2008 10 27, 13:01)
Luisai nuo to ramiau nebus, tiesiog sitokiu butu M.R. uzciaups burnas visiems ir visoms Lt nepavirsutiniskoms nedavatkoms...

Nesupratau atsakymo, prašau patikslinkit kaip tai susiję su prieš tai buvusiu komentaru - kodėl negaila sumokėt tokią baudą (pinigų valdininkams pvz. gaila) ir kad dėl to Luisai bus geriau (?), kituose komentaruose dar ir pasišaipymai, kad neva piktinamasi, kad tai numaus nuo mūsų vaikų paskutines kelnes.
Asmeniškai aš nesuprantu, kodėl man dirbdant ir sąžiningai mokant mokesčius, mano vaikai turėtų mažiau gaut dėl kažkieno klaidų bei apsileidimo (ar kaip ir pvz. nesuprantu kodėl man turi kelti mokesčius, kad išlaikyt kelis metus tas mamas ir jų vaikus, kurios fiktyviai pasididino iki maximumo atlyginimus).

QUOTE(Aivita @ 2008 10 27, 12:33)
Šimtai milijonų litų numatyti pabrangusiam valdžios įstaigų išlaikymui ir daugybei abejotinų projektų, tikrai tie pinigai nepateks, kam jų labiausiai reikia, jūs labai idealizuojat mūsų valdžią, tad man visai negaila, jei nors vienas vaikas galės pagaliau gyventi ramų gyvenimą, kad tik padėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 27 spalio 2008 - 13:10

Acha, nieko dar negirdėjau apie šimtus milijonų, gal kas paaiškins kuom tai pagrįsta ir kada čia juos reiks mokėt?

QUOTE(alter ego @ 2008 10 27, 11:09)
Asmeniškai aš nesuprantu, kodėl man dirbdant ir sąžiningai mokant mokesčius, mano vaikai turėtų mažiau gaut dėl kažkieno klaidų bei apsileidimo (ar kaip ir pvz. nesuprantu kodėl man turi kelti mokesčius, kad išlaikyt kelis metus tas mamas ir jų vaikus, kurios fiktyviai pasididino iki maximumo atlyginimus).

Tai vat, kai kelt mokesčius dėl to, kad išlaikyt būrį sukčiaujaunčių ir simuliojančių moteriškių (kaip čia pačios prisipažino tongue.gif ), kurios visaip sukasi, kad fiktyviai užsididint motinystės pašalpas, tai mažai kam kliūva..O tai žymiai didesnė finansiė žala tiek valstybei, tiek mokesčių mokėtojams , tiek aplamai teisingumui.. cool.gif

P.S Lyrinis nukrypimas aktualia tematika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 10 27, 13:09)
Nesupratau atsakymo, prašau patikslinkit kaip tai susiję su prieš tai buvusiu komentaru - kodėl negaila sumokėt tokią baudą (pinigų valdininkams pvz. gaila) ir kad dėl to Luisai bus geriau (?), kituose komentaruose dar ir pasišaipymai, kad neva piktinamasi, kad tai numaus nuo mūsų vaikų paskutines kelnes.

Luisai nuo to nebus geriau, bus geriau tik jos teciui, grasindamas ji apeliuoja i zmoniu skupuma ir kaip matau is cia vykstanciu diskusiju, savo tiksla grasinimais pasieke, jei jau moterys-motinos pradejo svarstyti, ar verta toliau kovoti uz vaiko teises, sitokios baudos akivaizdoje.
Jei tokia zmogishkumo kaina absurdishku teismo spendimu fone, negi man dabar pradeti skaiciuoti, kiek kasniu is mano vaiko burnos bus atimta?

p.s. visai visai ne i tema, o pagalvojote, kad yra motinu, kurios kas menesi gaudavo daug didesni atlyginima nei Sodros lubos, kodel dabar tokios mamos jusu saskaita gauna maziau, nei joms priklauso?
p.s. 2. Klausima, ar del sitokiu baudu Lietuvai bus geriau mazajai Luisai, manau reiketu uzduoti M.R. Gal jis cia mato kazhkokia konkrecia nauda savo vaikui, gal ji del sitokiu baudu Lietuvai maziau ilgesis mamos, gal jai nuo to bus mazesne trauma? Absurdo teatras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 27 spalio 2008 - 13:51
QUOTE(g00te @ 2008 10 27, 13:42)
Luisai nuo to nebus geriau, bus geriau tik jos teciui, grasindamas ji apeliuoja i zmoniu skupuma ir kaip matau is cia vykstanciu diskusiju, savo tiksla grasinimais pasieke, jei jau moterys-motinos pradejo svarstyti, ar verta toliau kovoti uz vaiko teises, sitokios baudos akivaizdoje.

Apie kurias vaiko teises kalbat? Teisė bendrauti ir matytis su tėvu?
Kai Inga elgėsi taip kaip dabar Michaelis - tai jau buvo žmogiškumas?
Žinot, labai norėčiau kad ji tikrai susirastų gerą ir protingą advokatą ir rastų kompromisą ( svarbiausia - ir sutiktų eiti į kompromisą) šioje situacijoje ir man visai nekliūna savanoriškas pinigų rinkimas tam reikalui, kas nori tas aukoja. Bet jei žmogus veikia ne pagal įstatymus, ignoruoja juos, o paskui už tai turi sumokėti visi, nori ar nenori, na tai jau geriau žiūrėsiu kas mano vaikams geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 27 spalio 2008 - 13:57
QUOTE(g00te @ 2008 10 27, 14:01)

3 litus galima paaukoti išsiunčiant žinutę trumpuoju numeriu 1390 su žodžiu "Luisa"

Nuosirdziai prajuokinot. biggrin.gif Neapsiseilejusiu mokesciu moketoju vardu galeciau jums pasiulyt geresne 3 litu paskirti... lotuliukas.gif O jei rimtai taip jau Jusu siela dvasingaja uzgavo si didziosios motinos Ingos istorija ir tokie niekai yra pinigai, tai atsekit normaliai- ne 3, o bent 300 000 lituku- juk toookia drama. Tada susiraskit dar simta bendrazygiu- ir pasizadu patyleti. O dabar tas jusu dvasingumas lipovas uz tris litus nelabai jaudina. Vis tik norisi pabut dvasinga visu mokesciu moketoju saskaita, ne? ax.gif

Svetima, tai Lietuvai gresiancios realios baudos uz teismu sprendimu nevykdyma. Nekurios davatkos labai norejo, kad Lietuva gintu tai, kas neteiseta- vat ir turekit daba. Tik kodel uz tai turi moket visi, o ne tos, kurios del to kaifa gavo? rolleyes.gif

QUOTE(g00te @ 2008 10 27, 14:42)

p.s.  ne i tema, o pagalvojote, kad yra motinu, kurios kas menesi gaudavo daug didesni atlyginima nei Sodros lubos, kodel dabar tokios jusu saskaita gauna maziau, nei joms priklauso?

Goote, tai ne del to, kad kazkas is ju ateme, o todel, kad valdzioj sedejo "protai", kurie nustate, kiek zmogui yra "daug", ir kad virs to turet nepadoru. doh.gif Tokie pat lygiavos pasiilge "genijai" grasinasi ivest progresinius mokescius. Atrodo, mums abiems tai nepatinka- ziu, bent siuo klausimu sutariam drinks_cheers.gif . As uz sazininga poziuri i pinigus- savus ir svetimus. Kas moka, tas ir muzika uzsako. Cia kita tema, tiek to. Bet kai suzinau, kiek gresia ismoket uz Rinau butent MUSU SASKAITA, tai tikrai manes neikvepia. Vakar rinkimuose sudalyvavu- gal pades. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2008 10 27, 15:42)
Jei tokia zmogishkumo kaina absurdishku teismo spendimu fone, negi man dabar pradeti skaiciuoti, kiek kasniu is mano vaiko burnos bus atimta?

p.s.  visai visai ne i tema, o pagalvojote, kad yra motinu, kurios kas menesi gaudavo daug didesni atlyginima nei Sodros lubos, kodel dabar tokios mamos jusu saskaita gauna maziau, nei joms priklauso?
p.s. 2. Klausima, ar del sitokiu baudu Lietuvai bus geriau mazajai Luisai, manau reiketu uzduoti M.R. Gal jis cia mato kazhkokia konkrecia nauda savo vaikui, gal ji del sitokiu baudu Lietuvai maziau ilgesis mamos, gal jau nuo to bus mazesne trauma? Absurdo teatras

drinks_cheers.gif Tai vat, kad tos baudos dar niekas nepaskyrė, čia vėl iš tos serijos "kas bus, jeigu bus", bet, kiek jau atsirado pinigus skaičiuojančių, gausit tiek, kiek jums priklauso, nei daugiau, nei mažiau smile.gif Užtat vaikas iki šiol augo su motina.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 10 27, 13:52)

Teise augti su gera motina, kuri vaiku rupinosi nuo gimimo, kuri zino vaiko poreikius, myli, priziuri, prie kurios vaikas iprates ir t.p.
Kaip jau minejau, TECIUI NEUZTEKO TEISES BENDRAUTI AR MATYTIS SU VAIKU, tetis prase vienasalishkos vaiko globos, mano nuomone, cia didziule agresija geros motinos atzvilgiu, ne tik agresija, tai ir veidmainiavimas, jei mamyte "tiko" vaikuciui priziureti Vokietijoje, kodel ji "nebetinka" vaikui budama Lietuvoje?

O dabartineje situacijoje, kur vaiko teises matyti ir bendrauti su motina?

p.s.alfa159, nenorejau as tiesiogiai su tamsta veltis i konflikta, zinau tamstos ziauru buda, bet nelabai supratau frazes apie apsiseilejusius mokesciu moketojus, na tebune, ne visiems, juolab ne davatkoms, suprasti jusu subtilu visada vietoje ir laiku jumora. Tik mane domina, is kur tamsta zinote, kiek konkreciai kas pinigu paaukojo, kad sitaip drasiai tyciojates is zmoniu? Man apskritai idomu, kodel kazhkam taip malonu tyciotis is kitu zmoniu?
gi tyciotis yra nemalonu, bjauru, fui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 27 spalio 2008 - 14:12
QUOTE(g00te @ 2008 10 27, 14:03)
1. jei mamyte "tiko" vaikuciui priziureti Vokietijoje, kodel ji "nebetinka" vaikui budama Lietuvoje?

2. O dabartineje situacijoje, kur vaiko teises matyti ir bendrauti su motina?

1. Oho kaip gudriai suvartėt. Pagrindinis skirtumas, kad kai vaikas Lietuvoje, tėvui galimybės matytis ir pilnavertiškai bendrauti su vaiku ženkliai sumažėja. Kodėl jis turėtų aukoti ir savo ir vaiko interesus dėl motinos ambicijų?

2. O čia jau motina pasistengė, kad situacija pakryptų būtent taip ir galima sakyti, jos pačios veiksmai tas vaiko teises ir apkarpė. Bet tikiuosi ras naują advokatą ir bent šitos vaiko teisės (matytis ir bendrauti su motina) bus patenkintos.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 10 27, 14:11)
Oho kaip gudriai suvartėt. Pagrindinis skirtumas, kad kai vaikas Lietuvoje, tėvui galimybės matytis ir pilnavertiškai bendrauti su vaiku ženkliai sumažėja. Kodėl jis turėtų aukoti ir savo ir vaiko interesus dėl motinos ambicijų?

na stai ir prisikaseme iki esmes doh.gif
tai ne as cia gudriai suvarciau, cia M.R. gudriai suvarte. Mat kol mamyte Vokietijoje, ji tinka, kai mamyte Lietuvoje - ji nebetinka, nes pazeistos kazhkieno teises..
Stai Jus man dabar pasakykite, kieno teises pazeistos, M.R. ar L.R.?
t.y. ar tevui sunkiau/brangiau kainuoja vaika matyti? ar vaikui cia blogiau augti su motina (t.y. jam iprastu asmeniu, kuri, beja sito man niekaip nepaneigsite, vaiku labai gerai rupinosi) ir retkarciais ja lankanciu tevu, negu vaikui augti Vokietijoje, kur teveliui butu pigiau ir paprasciau ja lankyti, bet motina realiai negaletu uztikrinti abiems savo vaikams pilnavercio gyvenimo.
tai kieno teises apgyne Vokietijos teismas, vokiecio tevo ar mazos mergaites?
jei vokiecio tevo, tada zinoma, Vokietijos teismas labai gerai ir teisingai viska isprende.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 10 27, 14:52)
Kai Inga elgėsi taip kaip dabar Michaelis - tai jau buvo žmogiškumas?
Žinot, labai norėčiau kad ji tikrai susirastų gerą ir protingą advokatą ir rastų kompromisą ( svarbiausia - ir sutiktų eiti į kompromisą) šioje situacijoje ir man visai nekliūna savanoriškas pinigų rinkimas tam reikalui, kas nori tas aukoja. Bet jei žmogus veikia ne pagal įstatymus, ignoruoja juos, o paskui už tai turi sumokėti visi, nori ar nenori, na tai jau geriau žiūrėsiu kas mano vaikams geriau.

laba diena,
o man iskilo toks klausimas kodel tik dabar ji bandys samdytis advokata kodel seniau to nedare? ir pamastykite kaip galima patiketi vaika nestabilios ppsichikos zmogui kuris pareiske kad nuzudys vaika ir nusizudys pati ? normalus zmones taip nemasto...
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 10 27, 16:11)
1. Oho kaip gudriai suvartėt. Pagrindinis skirtumas, kad kai vaikas Lietuvoje, tėvui galimybės matytis ir pilnavertiškai bendrauti su vaiku ženkliai sumažėja. Kodėl jis turėtų aukoti ir savo ir vaiko interesus dėl motinos ambicijų?

2. O čia jau motina pasistengė, kad situacija pakryptų būtent taip ir galima sakyti, jos pačios veiksmai tas vaiko teises ir apkarpė. Bet tikiuosi ras naują advokatą ir bent šitos vaiko teisės (matytis ir bendrauti su motina) bus patenkintos.

O jūs paimkit ir apkeiskit žodžius, vietoj tėvo įrašykit mamą ir žiūrėkit, kas gausis.Kai mama Vokietijoje, jai sumažėja galimybės matytis ir pilnavertiškai bendrauti su savo vaiku, kodėl ji turėtų aukoti savo ir savo vaiko interesus dėl tėvo ir pamotės ambicijų?Tokiam amžiuj motinos reikšmė vaikui yra neginčijama, net tokio amžiaus vaiko jau galima pasiklausti nuomonės, pas ką eisi ir ką myli, todėl vyrelis ir slapstosi, nes vaikas, pamatęs mamą, jau pats nebepaleistų jos.O vaikui per prievartą tėvo neįkiši, tad tegu tėtukas labiau pasitengia.
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2008 10 27, 15:03)

p.s.alfa159, nenorejau as tiesiogiai su tamsta veltis i konflikta, zinau tamstos ziauru buda,

Bububu. smoke.gif Man tai didziauisas fui yra zyzimas, akiu vartaliojimas ir falsyvas snarglys iki keliu. bigsmile.gif Nefalsyvas irgi... wacko.gif Bet koks akiu vartumas nepagrystas realiais darbais yra nieko vertas- esma didele mergaite, atsirenku tikrus nuo netikru dalyku.

O apie baudas, tai tipiskas jusu puses argumentas- gi dar nepaskyre. doh.gif Nu jooo, genijai. Tai Inga irgi ta pati galvojo, kai vaiko sumaste negrazinti i Vokietija- ai, gal praplauks. O paskui zmones zliumbia ir stebisi, kodel ne visi palaiko kompanija.
Atsakyti