QUOTE(g00te @ 2008 10 27, 13:01)
Luisai nuo to ramiau nebus, tiesiog sitokiu butu M.R. uzciaups burnas visiems ir visoms Lt nepavirsutiniskoms nedavatkoms...
Nesupratau atsakymo, prašau patikslinkit kaip tai susiję su prieš tai buvusiu komentaru - kodėl negaila sumokėt tokią baudą (pinigų valdininkams pvz. gaila) ir kad dėl to Luisai bus geriau (?), kituose komentaruose dar ir pasišaipymai, kad neva piktinamasi, kad tai numaus nuo mūsų vaikų paskutines kelnes.
Asmeniškai aš nesuprantu, kodėl man dirbdant ir sąžiningai mokant mokesčius, mano vaikai turėtų mažiau gaut dėl kažkieno klaidų bei apsileidimo (ar kaip ir pvz. nesuprantu kodėl man turi kelti mokesčius, kad išlaikyt kelis metus tas mamas ir jų vaikus, kurios fiktyviai pasididino iki maximumo atlyginimus).
QUOTE(Aivita @ 2008 10 27, 12:33)
Šimtai milijonų litų numatyti pabrangusiam valdžios įstaigų išlaikymui ir daugybei abejotinų projektų, tikrai tie pinigai nepateks, kam jų labiausiai reikia, jūs labai idealizuojat mūsų valdžią, tad man visai negaila, jei nors vienas vaikas galės pagaliau gyventi ramų gyvenimą, kad tik padėtų.