Įkraunama...
Įkraunama...

Luiza Rinau

QUOTE(Kat @ 2008 10 28, 20:55)
Jei gavai užuominą, tai ir mąstyk. Ir vaikų namams neaukočiau, finansavimas jų pasakiškas, mūsų asmeniniai vaikai tiek iš valstybės nė iš tolo negauna. Tik kad kitur nebyrėtų, būtų visiems geriau.
Visada reikia aukoti konkrečiam asmeniui, o ne įstaigai, organizacijai, ir t.t. ir panašiai. Kol pinigai pasiekia adresatą, žiū, kad nieko ir neliko. mirksiukas.gif

Čia tai jau tikrai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2008 10 28, 21:55)
mūsų asmeniniai vaikai tiek iš valstybės nė iš tolo negauna.

O kodėl mūsų ir jūsų vaikai turėtų gauti iš valstybės? Kam esi tu?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 10 28, 21:39)
kaip ir su Gerumo akcija: mūsų teisė rinktis  ax.gif o jei žinai kokius negerumus apie tą akciją - pasidalink  4u.gif ir kiti pagalvos, prieš aukodami  ax.gif O tą akciją parašiau kaip pavyzdį, galima ir Vaikų namams ar šialia gyvenančiai varganai šeimai kuo nors padėti  ax.gif būdų daug  4u.gif

nerandu to posto, i kuri norejau anksciau atsakyti... bet kazkas panasaus...
del vargsu vaiku, i kuriuos reiktu labiau atkreipti demesi, kuriems reiktu labiau padeti...
pamenu, pries kokius metus per zinias rode reportazus apie Rinau ir asocialu seima, kur kelias dienas vaikas isbuvo nevalges negeres, ir kurio jokios vaiku teises nepastebejo... uzkliuvo tai, jog cia jega plesiamas vaikas nuo mamos, kuri yra sociali, apsirupinusi ir t.t. o kur reikia, tai situacijos nieks nemato...
nenoriu, kad griztume prie istaku, as neginu Ingos, taip, ji taip pat kalta, tik esu is tu, kurie nori, kad tai mergaitei butu viskas gerai, ir manau, kad bent jau tokio amziaus jai labiau reikalinga mama. Kaip meiles tipai skirstomi Frommo, tai motinos ir vaiko meile yra besalygiska ir yra "cia ir dabar" nuo vaiko uzuomazgos /gimimo, o tevo meile atsiranda palaipsniui, netgi mylima uz tam tikrus veiksmus, poelgius, taigi mama yra reikalinga ankstesniu periodu, o tevo vaidmuo galbut svarbesnis jau vaikui ugtelejus.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 10 28, 22:30)
O kodėl mūsų ir jūsų vaikai turėtų gauti iš valstybės? Kam esi tu?

Jūs kažkur įžvelgėte prašymą? g.gif Tik konstatavau faktą, kad globos namų aprūpinimas šiuo metu tikrai labai normalus. Jiems skiriama daug daugiau pinigų, negu savo vaikui gali paskirti eilinė šeima. Bet tai jokiu būdu nepriekaištas. schmoll.gif Manau, kad jie ir turi daugiau gauti, nes ir taip likimas juos žiauriai nuskriaudė. Tik kalbėjau, kad ne visi laikosi moralės, atsiranda prie visų akcijų šimtai - tūkstančiai žindančių, kuriems tikrai pagalbos nereikia. Todėl tikrai geriau aukoti pinigus konkrečiam žmogui, galbūt bent tuo atveju jie pagelbės tam, kuriam jie reikalingi. 4u.gif
Nuklydom nuo temos, bet čia ir buvo kalba kodėl aukoti Ingai, o ne kokiai nors akcijai. Išsakiau savo nuomonę.
Beje, kai kažkas siūlo padėti gal kam nors kitam. Jei manęs prašo pagalbos, tikrai niekam neatsakau. Kiek galiu, tiek padedu. Ir šiuo atveju, negaliu pati pasamdyti advokato Ingai, tai bandau prisidėti prie kitų pagalbos, kiek išgaliu. Tai kodėl už tai, turiu būti žeminama ir koneveikiama?
Pilnai palaikau Girios nuomonę. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 29 spalio 2008 - 07:31
QUOTE(Molė @ 2008 10 28, 17:17)
Nu ne Nikolei turi labiausiai rūpėti Luiza, jos jausmai, meilė, gyvenimas, o TĖVUI IR MOTINAI.



Ir kodėl Nikolei neturi rūpėti, juk tada reiktų suprast, kad ji nesiruošia būti jai miela, gera, , todėl taip mąstant ar iš vis mergaitė gali augti su žmogum kuriam ji nerūpi. Rūpi tik tėtis ir jo norai.
Tai motinai ir rūpi, o tėvui ne.
Mano akimis ideali situacija- vaikas kuo greičiau grąžinamas motinai, tėvui nustatomi lankymai pagal grafiką, kurių inga jokiu būdu neignoruoja, pagaliau bent minimaliai tėvai sutaria ir supranta, kad vaikui augti geriau neblaškomai, o kai paaugs mergaitė , galės spręsti pati kur nori gyvent, kad ir pas tėvą.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 10 28, 14:14)
Šiandien taip pat bus VERSIJOS per LTV. Tragiška laida, visi rėkia, nieks neklauso, išvis nevaldoma situacija studijoj būna.


Jau tos laidos tai daugiau nežiūriu-tie Rachlevičiaus išsišokimai -trūksta žodžių doh.gif

QUOTE(Gotish @ 2008 10 28, 15:28)
Paskaitinėju kartais tas temas apie Rinau ir liūdna palieka.
Kiek jų vien SM buvo prikurta  doh.gif ... Lietuviams rūpi svetimi gyvenimai - ne naujiena. Matau, moterys net sugeba forume susipykti dėl tų svetimų gyvenimų...
Čia tik viena išpopuliarinta istorija - suaugusių žmonių kova, kas rūpinsis vaiku, bet man liūdniausia dėl to, Lietuvoj yra tiek vaikų, ir tikriausiai, visai netoliese mūsų, kuriais absoliučiai niekas nenori rūpintis  verysad.gif . Jie nežinia kiek kartų išgyvena didesnius stresus, sukrėtimus, apie juos žmonės nediskutuoja forumuose, nesiūlo finansinės paramos. Kaip vienoje iš temų, mačiau, buvo siūloma aukoti kas nori ir gali Ingai - na, nejaugi čia tie žmonės, kuriems labiausiai reikia paramos... Neteigiu, kad gerai yra su elgiamasi Rinau šeimos vaiko atžvilgiu, bet juk visi žinom, kad ir šalia mūsų, gal dar arčiau, yra dešimteriopai didesnių bėdų, susijusių su vaikais.
Pastebėjau, ne visi čia draugiškai nusiteikę, todėl prašau neužsipulti - čia tik mano nuomonė. Gal nors vienas žmogus susimąstys ir gaus paramą vietoje Luizos koks nors vaikas iš asocialios šeimos ar vaikų namų. Sakyčiau, tai be proto daug būtų.


Visiškai ne į temą šitie pagraudenimai..Iš kur jūs čia ėmėt ir nusprendėt, kad niekas neremia tikrų vargšų vaikų....
Ir domimės, ir remiam ir ne trim litais, jeigu jums nuo to bus ramiau mirksiukas.gif
Žodžiu, nereikia čia graudentis..Tema apie Luisą, tai tuose rėmuose ir kalbam smile.gif
Atsakyti
kiek zmoniu tiek nuomuoniu.michaelis zada but geru tevu.paziurekit i jo akis kaip jis ja myli kaip jei nori gero...bet nepagalvoja apie vaiko ateiti.ji juk auganti mergaite jei reikes ivairiausiu patarimu kuriuos gali duoti tik mama.na nebent nikole vaidins geraja pamote.as jau nebezinau nei ka galvoti nei ka sakyti.ta inga akis isvertusi rekia.abu kaip suo su kate pjaunasi.teisingai sakote kad vaikas liko antrame plane.gaila tos mergytes del tevu grobuomiskumo:)kaip zverys del mesos draskosi.paziuresim kaip cia viskas baigsis
Atsakyti
Del vakarykstes laidos- isjungiau iskart po filmuotos medziagos, kur Inga eilini syki kalbejo apie nesama klykianti vaika, bla bla bla... doh.gif

Labai idomu- jus balsavot? Itariu, rezultatas buvo Ingos naudai, nes turint omeny tokiu laidu auditorija, tai butu stebuklas, jei butu kitaip.

O del pinigu- pritariu ir neaukoju vaiku namams, televizinems akcijoms, tik konkretiems zmonems. Jei zmogui reikia sveikatai, butinam maistui ar drabuziui- duosiu. Bet Inga tai turi. O uz pinigus proto nenupirksi, tai ir nemetau pinigu vejais.

Beje, o is ko gyvena Inga? Jau senokai kariauja su visu pasauliu. Tokie isijaute zmones daznai nebesugeba gyvent be karu. O dirbti ir uzdirbti- kada? Gal jai rimtai jau duonai truksta? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 29 spalio 2008 - 08:26
QUOTE(alfa159 @ 2008 10 29, 09:24)
Del vakarykstes laidos- isjungiau iskart po filmuotos medziagos, kur Inga eilini syki kalbejo apie nesama klykianti vaika, bla bla bla... doh.gif



Na ta laida tai tragiška, visa laida iš vieno vedėjo samprotavimų, iš vis kaip galima taip elgtis vedėjui, juk yra paviesti dalyviai ir jis neleidžia kalbėti, ypač neleido kalbėti Šalaševičiūtei, aš jos vietoje iš studijos būčiau išėjusi dėl tokios nepagarbos, ne tik kaip dalyvei, bet kaip ir moteriai. Tik išsižioja sakyt ir jis nutraukia, juk nepagarba visiška, bet jis per visas laidas taip išsišoka. Kas jį leido į eterį.


Dėl mergaitės, na jūs man pasakykit tie kurie gina tėvą, ar tikrai esat įsitikinę, kad tokiai mažai mergaitei geriau su tėvu ir pamote. Per vieną laidą apie šį karą dėl vaiko, rodė pagyvenusį žmogų, jis užaugino kažkiek dukterų, nes žmona mirė, ir jis pasakė, kad mergaitės turi augti su mama, nesvarbu kad jis augino, bet pasakė tiesą, vaikui reikalinga mama, nors galėtų tvirtnti, kad va užauginau vienas ir viskas gerai, bet patirtis matyt kalba jo lūpomis-vaikui reikia mamos.
Aš palaikau Ingą, nes tikrai nemanau, kad ir kokia konfliktiška ji būtų (beje niekada nemačiau jos konfliktuojančios, visada kalba ramiai, aš jos vietoje isterikuočiau)vaikas negali augti su mama, tada iš pusės Lietuvos moterų reiktų atimti vaikus dėl tokios priežasties.
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2008 10 29, 09:43)
Na ta laida tai tragiška, visa laida iš vieno vedėjo samprotavimų, iš vis kaip galima taip elgtis vedėjui, juk yra paviesti dalyviai ir jis neleidžia kalbėti, ypač neleido kalbėti Šalaševičiūtei, aš jos vietoje iš studijos būčiau išėjusi dėl tokios nepagarbos, ne tik kaip dalyvei, bet kaip ir moteriai. Tik išsižioja sakyt ir jis nutraukia, juk  nepagarba visiška, bet jis per visas laidas taip išsišoka. Kas jį leido į eterį.

Vakarykštėj laidoj protingai ir nuosekliai kalbėjo tik Šalaševičiūtė ir Meškauskas, bet kalbėti jiems beveik nebuvo leista, nes visą eterį užėmė Rachlevičius. Išvis ši laida labiau panaši į Rachlevičiaus ir Laukaitytės 'razborkes', o studijos svečiai - tik 'masovkė'.
Beje, kodėl vienoj pusėj tebuvo tik du? Kažkas neatėjo? (nemačiau pradžios)

QUOTE(Cat @ 2008 10 29, 09:43)
Jūs kažkur įžvelgėte prašymą?  Tik konstatavau faktą, kad globos namų aprūpinimas šiuo metu tikrai labai normalus

Nereikia nieko įžvelginėti. Buvo aiškiai tavo parašyta "jūsų vaikai tiek negauna iš valstybės". Mano vaikams ir nereikia nieko iš valstybės. Taviškiams, spėju, irgi. Ir Rinau valstybė neprivalo nieko duoti. Kaip vakar girdėjot, tokių besivaidijančių šeimų yra šimtai, tik ne visos iš savo šeimyninių dramų daro realybės šou.
Kitąkart aiškiau formuluok mintis.
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2008 10 29, 09:43)
Na ta laida tai tragiška, visa laida iš vieno vedėjo samprotavimų, iš vis kaip galima taip elgtis vedėjui, juk yra paviesti dalyviai ir jis neleidžia kalbėti, ypač neleido kalbėti Šalaševičiūtei, aš jos vietoje iš studijos būčiau išėjusi dėl tokios nepagarbos, ne tik kaip dalyvei, bet kaip ir moteriai. Tik išsižioja sakyt ir jis nutraukia, juk  nepagarba visiška, bet jis per visas laidas taip išsišoka. Kas jį leido į eterį.
Dėl mergaitės, na jūs man pasakykit tie kurie gina tėvą, ar tikrai esat įsitikinę, kad tokiai mažai mergaitei geriau su tėvu ir pamote. Per vieną laidą apie šį karą dėl vaiko, rodė pagyvenusį žmogų, jis užaugino kažkiek dukterų,  nes žmona mirė, ir jis pasakė, kad mergaitės turi augti su mama, nesvarbu kad jis augino, bet pasakė tiesą, vaikui reikalinga mama, nors galėtų tvirtnti, kad va užauginau vienas ir viskas gerai, bet patirtis matyt kalba jo lūpomis-vaikui reikia mamos.
Aš palaikau Ingą, nes tikrai nemanau, kad ir kokia konfliktiška ji būtų (beje niekada nemačiau jos konfliktuojančios, visada kalba ramiai, aš jos vietoje isterikuočiau)vaikas negali augti su mama, tada iš pusės Lietuvos moterų reiktų atimti vaikus dėl tokios priežasties.

apie vakarykštę laidą...Tas vedėjas neturi niekam pagarbos,neišmano paprasčiausių teisinių terminų.Neklabant apie nepagarbą mūsų tautai...Kaip jis ten sakė,mums lietuviams kaip iki marso.Nu supraskit dundukų tauta doh.gif .Ir jo pusėje dalyvavę vyrai labai daug nusišnekėjo,tad jiems irgi reikia dar grįžti į universitetą.Kažkada Inga abejojau,bet dabar tai šimtas procentų jos pusėje.Kaip jūs butumėte pasielgę tokioje situacijoje?Jos tas buvęs apsimeta milijonieriumi.Juokas pro ašaras.....................
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2008 10 29, 08:44)
Ir kodėl Nikolei neturi rūpėti, juk tada reiktų suprast, kad ji nesiruošia būti jai miela, gera, , todėl taip mąstant ar iš vis mergaitė gali augti su žmogum kuriam ji nerūpi. Rūpi tik tėtis ir jo norai.
Tai motinai ir rūpi, o tėvui ne.
Mano akimis ideali situacija- vaikas kuo greičiau grąžinamas motinai, tėvui nustatomi lankymai pagal grafiką, kurių inga jokiu būdu neignoruoja, pagaliau bent minimaliai tėvai sutaria ir supranta, kad vaikui augti geriau neblaškomai, o kai paaugs mergaitė , galės spręsti pati kur nori gyvent, kad ir pas tėvą.


Rašiau, kad LABIAUSIAI turi rūpėti TĖVUI ir MOTINAI. nerašiau, kad Nicolei neturi rūpėti g.gif . Paklauskit antrą kartą ištekėjusių kas joms pirmiausia rūpėjo MB, ar jų vaikai? Atsakymąs manau aiškus - MB.
Jeigu tėvui nebūtų rupėjusi Luiza, nebūtų jis dėl jos kovojęs. O kodėl motinai negalima nustatyti lankymo grafikų? Nereikia žaisti į vienus vartus.
Beje visą laiką gailėjausi Ingos, pasirašiau po peticija. Bet kai suaugę žmonės patys drąsko savo vaiką, tai atleiskit, gailestis išgaruoja. Michaelis žaidžia tą patį žaidimą, kurį su juo žaidė Inga.
2-a serija, tik veiksmas jau Vokietijoj.

O dėl aukojimo, tai kiekvieno valia, kur pinigus dėti, noriu - galiu ir į balą išmesti.
Teisingai, kažkuri mam rašė, kad tik ar nekurstome su ta savo pagalba Ingos tolimesniam mūšiui. Gal gerai pasiūlykim nurimti ir imtis paliaubų g.gif
Atsakyti