Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo maudimas nėštumo pradžioje

QUOTE(Ragany @ 2012 11 09, 09:57)
Man eina 7 savaitė. Ir nuo vakar vis suduria pilvo apačioj, nesuriečia, bet jaučiasi. Nežinau, ar tai normalu?

tikrai tai nieko baisaus ,gimda pleciasi
Atsakyti
Laba diena smile.gif vel jungiusi cia su savo matyt antruoju nestumu biggrin.gif Netikejau, bet uzvakar testas (tikslaiu 3) parode dvi juosteles dar menesiniu nesulaukus. O dariausi testa, kai vyras maudesi su sunumi, galvojau paerzinsiu, nes buvome nutoje "gaminti" antraji leliuka biggrin.gif Ir ziuriu ryskeja antra juostele biggrin.gif buvo staigmena, nes "gaminome " nesisaugodami is karto po mmmm. Matyt buvo lemtingas tas kartas biggrin.gif
tai va, laukiu kol menesiniu data praeis, tada uzsirasysiu pas gydytoja. O pilva maudzia, kaip ir supirmuoju vaikuciu. Kol kas kitokiu pozymiu nejauciu. bet kazkaip vistiek keista, todel galvoju pasiskaitysiu cia.
Atsakyti
labas visoms, tikrai puiki tema, reikalinga be galo, - gausybe cia musu tokiu, kur gyvenam savo pasauleliuose, uzsikase darbais ir kita kasdienybe ir nelabai yra su kuo tiesiogiai pabendraut tuo klausimu, pasiteiraut ir, galbut, nusiramint. skauda, maudzia, duria ar tempia pilva, gydytoja pasako tai normalu, taciau patikimiau isgirsti is 10 nestukiu, kad tai normalu. smile.gif As 11 savaiciu, pilva maudzia jau nuo kokios 8 savaites, ypac desini sona, kartais labai sugnybia. pastebejau, kad stipriau sukosejus suduria. jauciuosi tarsi buciau suspardyta pilvan. gyvenu UK, ir deja, cia ne taip paprasta nubegt uzsirasyt echoskopijai kai vos ka suskausta, kazkaip i viska jie cia paprastai ziuri, - man net kraupu kartais darosi. neramu del to galimo negimdinio pastojimo, - ypac kai sonai skauda. na bet uz savaites darys echoskopija - gal gyvenimas pasirodys grazesnis unsure.gif
cia suprantu ne i tema, bet gal kuri zinot kur nestukes kalbasi apie nepakenciama galvos skausma, - niekur nerandu ne zodeliu uzsiminta, nejaugi nieko nevargina galvos skausmas...?
Atsakyti
Galvos skausmas ir nėštumas
Atsakyti
as ir gyvenu UK, dar pas gydytoja nebuvau, nes atseit atostogos ir jis man paskambins antradieni biggrin.gif ziuresim kaip cia kas smile.gif taciau as ir neskubu, nes bent lietuvoje u pirmuoju nestumu irgi niekas neskubejo ir nepuole tu echoskopiju daryti, nes paprasciausiai nesimato.
O kai pasijusdavau, akd noriu echo ar gines, man tiesiog pasakydavo, kad nera ko kistis i pilvelio gyvenima, jei vsikas gerai smile.gif viskas ir buvo tada gerai. Idomu kaip cia bus ta prieziura.
siuo metu irgi jauciu gnybima kartais sone, ypac tai desine koja prilenkiu klupedama. smile.gif
kazkaip sunku kazka galvoti apie nestuma atrodo, kol gydytojas nepatvirtina ir neapziuri smile.gif labai laukiu tos apziuros smile.gif
Atsakyti
[quote=Suriuke,2013 05 03, 12:33]

Sveiki,
Suriuke, gydytojas mane tiesiog nukreipe pas midwife. pirmas susitikimas visiskai nieko konkretaus. tiesiog daug info. man 36 (pirmas nestumas, 11 savaiciu dabar) todel nukreipe pas echoskopa del Dauno sindromo. pasakiau apie pilvo skausmus tai beabejo pasake kad taip turi buti. norejau paklausti, o ar kam nors buna, kad praeina visiskai visi pilvo skausmai. absoliuciai ramuma. siandien net visa diena nieko nejauciau isskyrus kai susinervinau tai suspaude pilvo apacia. as taip ypratau prie skausmu kad net baisu kai nieko nebejauciu.
Atsakyti
Kartais pamaudzia pilvo apacia smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Štai mano patirtis: man pilvelio apačią traukė, skaudėjo, dūrė iki kokios 17 savaitėlės. Todėl nuolat gėriau magnį (Diasporalį). Tikrai neišsigąskit, mielosios. Taip turi būti. visgi gimda didėja, ji po truputį kyla, tempiasi raiščiai. Vyksta daug procesų, todėl skausmai pradžioje tikrai turi būti. 4u.gif
Atsakyti
mane kamuoja ykirus maudimas pilvo apacioj kairei pusei, kartais skausmas nueina per koja, man 7 nestumo savaite, labai bijau gal tai nevietoj pastojimas? sad.gif
Atsakyti
tiksliau atrodo kad tempia kirksnyje ir tik kairioji ir kiekviena diena uzeina tas tempimas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Suriuke @ 2013 05 03, 13:33)
as ir gyvenu UK, dar pas gydytoja nebuvau, nes atseit atostogos ir jis man paskambins antradieni biggrin.gif ziuresim kaip cia kas smile.gif taciau as ir neskubu, nes bent lietuvoje u pirmuoju nestumu irgi niekas neskubejo ir nepuole tu echoskopiju daryti, nes paprasciausiai nesimato.
O kai pasijusdavau, akd noriu echo ar gines, man tiesiog pasakydavo, kad nera ko kistis i pilvelio gyvenima, jei vsikas gerai smile.gif viskas ir buvo tada gerai. Idomu kaip cia bus ta prieziura.
siuo metu irgi jauciu gnybima kartais sone, ypac tai desine koja prilenkiu klupedama. smile.gif
kazkaip sunku kazka galvoti apie nestuma atrodo, kol gydytojas nepatvirtina ir neapziuri smile.gif labai laukiu tos apziuros smile.gif

sveikutes,o kaip smagu nemazai cia musu nestukiu uk,ir visos su beveik tokiom pat bedelem,as manau kad tai naturalu,o jei nusiraminti neiseina taigi visada galima pasitikrinti privaciai,ka as ir darysiu ,mano nestumas 5 savaite,tad kita savaite registruosiuos i lietuviu klinika kad paziuretu lietuve ginekologe,kadangi cia mano antras nestumas ir turiu siokios tokios patirties su anglu medicinos sistema,nepasitikiu jais,labai jau jie uz naturaluma cia.beje man irgi maudzia pilveli,o ciaudint tai taip sueme kad net issigandau.
Atsakyti
Man irgi maudžia pilvą.... Taip lyg tuoj bus menėsines.. KArtais dilgčioja. Ar tirkai tai nera geras požymis? Bvuau pas gydytoja tai pamymėjau, jinai sakė laukti, jokių kitų nurodymų man nedavė... Kai pasiskaičiau Jūsų raštliavas, šiek tiek susinervinau.sad.gif
Atsakyti