Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo maudimas nėštumo pradžioje

QUOTE(modista @ 2013 05 20, 11:03)
Man irgi maudžia pilvą.... Taip lyg tuoj bus menėsines.. KArtais dilgčioja. Ar tirkai tai nera geras požymis? Bvuau pas gydytoja tai pamymėjau, jinai sakė laukti, jokių kitų nurodymų man nedavė... Kai pasiskaičiau Jūsų raštliavas, šiek tiek susinervinau.sad.gif

Na man taip pat pamaudžia pilveli.. sad.gif irgi pergyvenu... 5 sav nestumas...bet kiek skaiciau, tai visoms pamaudena pilvelius... sad.gif labai pergyvenu, nes pries metelius turejau persileidima : verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2013 05 20, 13:59)
Na man taip pat pamaudžia pilveli.. sad.gif irgi pergyvenu... 5 sav nestumas...bet kiek skaiciau, tai visoms pamaudena pilvelius... sad.gif labai pergyvenu, nes pries metelius turejau persileidima : verysad.gif

Laikomes, u-sirašiau pas kitą gydytoją... Tiesiog, kad ramiau būtų, gal ką kito pasakys...
O dėl ko tas įvyko pas tave? buvo kažkokios priežastys? Aš galvoju, ką man daryti, kaip save saugoti, gulėt ir nesikelti, miegoti po 10 val, ar kaip.
Atsakyti
Man pilveli maude iki 9 savaites, bet jauciau lyg tempima pilvo apacioje, o jeigu labai daug judedavau (pvz., po pardes) tai ir padilgciodavo sonai. O dabar jau praejo. smile.gif Beje klausiau gines, tai ji atsake, kad tai normalu ir kaikurioms taip buna.
Atsakyti
Sveikos,

man irgi maudzia pilvo apacia, bet is tikruju tik kai sedziu. Kai vaikstau ar guliu, tai kaip ir nejauciu jokiu nepatogumu. Sonuose kazkaip dar nejutau jokiu dilgciojimu. Tikiuosi kad tai yra normalu ir nieko baisaus. Beje man jau sesios savaites smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Jūs man pasakykit ar gali man šoniukai dilgčioti dėl cistų? Tai vienas, tai kitas... Mėnesinės lyg ir buvo, kažkokios negausios, tik dvi dienas, bet maniau kad gal dėl to, kad askorbo rūgšties užvartojau.. Dabar mintys peršasi,kad gal nestuke.gif ? smile.gif Galvoju, kad jei būtų cistos, tai gal skaudėtų stipriau, ar bent jau vieną šoną o ne abu pakaitom... Temperatūra 37,2... Pas gydytojus lakstyt nesinori, eilės.. testukas manau dar nieko nerodys.
Atsakyti
QUOTE(club_baby @ 2013 05 28, 18:09)
Sveikos, merginos. Jūs man pasakykit ar gali man šoniukai dilgčioti dėl cistų?

Kai turėjau cistas, tai man nieko neskaudėjo, o kai nestuke.gif tai pamaudena pilvo apačią, kartais šonus šiek tiek smile.gif
Kaip viena narė šitoj temoj rašė, labiausiai skauda sėdint.
Atsakyti
man maude iki 12sav, panasiai kaip pries menesines, paskui nustojo.
Atsakyti
Man maudė nugarą ir pilvą kaip per mmm, maisdavo kartas nuo karto, viso nėštumo metu pamausdavo, bet pradžioje dažniau.
Atsakyti
Sveikos, as laukiuosi jau 10 savaite ir pilvo manudimas net skausmas tiksliau jau yra pasikartojas ir ne karta del to teko gerokai susirupinti nestuke.gif karta net teko vaistus gerti nes negalejau kenteti skausmo sad.gif gal galit kanors patarti kaip to isvenkti ar bent jau sumazinti ta skausma? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma_v @ 2013 07 10, 14:22)
Sveikos, as laukiuosi jau 10 savaite ir pilvo manudimas net skausmas tiksliau jau yra pasikartojas ir ne karta del to teko gerokai susirupinti  nestuke.gif  karta net teko vaistus gerti nes negalejau kenteti skausmo sad.gif gal galit kanors patarti kaip to isvenkti ar bent jau sumazinti ta skausma? sad.gif

eit pas gydytoją
Atsakyti
Man dabar 10sav, ir vis laikas nuo laiko pamaudena - ypac kai pavargstu.
Atsakyti
man maude, bet kadangi tai trecias nestumas buvo nesinorejo lakstyt atrodo del nieku pas gyd, paskui lyg praejo, nuejau pas gyd 12sav privaciai, nes pagal akusere pasirodyt pas ginekologe reikia tik 20 sav, deja jau buvo velu, nebeplke mazylio sirdele, tai mano patarimas jei tik jauciates ne taip eikit pasitikrint, kad paskui nekamuotu mintis kodel nenuejau anksciau,,,,,,,, jau 3sav siandien kaip nebeturiu savo mazylio,o tas kodel nenuejau vis dar kamuoja verysad.gif
Atsakyti