Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo maudimas nėštumo pradžioje

QUOTE(Ciccio @ 2014 02 28, 18:07)
nenormalu, bes jei 3-4 sav. nėščia  tai dar net nebuvo pirmųjų mėnesinių po implantacijos.

Buvau pas gydytoja praeita savaite sake viskas gerai. Kita savaite manau reiketu vel eiti pasitikrint, paradejau bijoti,kad neprarasciau zirniuko.
Atsakyti
Sveikos būsimos mamytės su maudžiannčiais pilvukais. Man labai padėjo šis skyrelis, nes taip pat nerimavau dėl šono tempimo.. Esu 5,5 sav. nestuke.gif jei skaiciuoti nuo paskutiniu mmm, nors man toks skaiciavimas atrodo kvailas, kai aš žinau tikslią O datą, pagal O 4svaitės. Pradėjo mausti pilvuką kelios dienos prieš turint parasidėti mmm, toks jausmas, kad tuoj pramuš, bet mmm kaip nėra taip nėra... biggrin.gif o pilvukas vis maudžia ir maudžia, taip nestipriai, bet labai panašiai kaip prtieš mmm. Kartais tas maudimas dingsta ir kažkaip nejauku pasidaro, toks jausmas, kad ir nėštumas dingsta.. Kartais supulsuoja kairijį šoną, toks jausmas lyg oras ten vaikštinėja, lyg tempia, jau buvau išsigandusi, kad nėštumas ne vietoje, bet čia pasiskaičius apsiraminau. Gydytoja liepė ateiti 8 sav., nes sako jog negalima anksčiau ten kištis. Mano vyras vakar žiūrėjo į mane ir sako, tavo pilvuko forma jau pradeda keistis, žiūriu į veidrodį ir ištikrūjų atrodo, kad jis toks vos vos iškilesnis...o gal tik taip atrodo, gal tik taip norisi matyti, nežinau biggrin.gif bet susilenkti kartais būna jau nejauku atsitupiu ir atrodo, kad papilvėj oro pagalvėlė, ir ant pilvo miegoti jau nejauku, jau kazkaip jaučiasi... Tai va tikuosi, kad mano žirniukas vietoje ir jaučiasi gerai, nes labai lauktas ir svajotas 4u.gif
Atsakyti
Bent jau as ta maudima galeciau palyginti kaip buna per/pries menesines g.gif
Atsakyti
Aš irgi pasakyčiau, kad pojūtis labai panašus, kaip prieš prasidedant mm - man pilvo apačią mausdavo (toks bukas maudimas). Dar nežinojau, kad laukiuosi, prasidėjo toks maudimas - kaip tik panašiu laiku, kaip turėjo prasidėti mm, tai galvojau ir prasidės... Bet ne.. Kartais praeidavo, kartais vėl pamaudendavo, bet galvojau, kad gal keletą dienų ir vėluoja, bet va maudžia, tai turbūt tuoj prasidės... Bet taip ir neprasidėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little_Miss: 12 gegužės 2014 - 17:19
ar verta sunerimti, jei paskaudena kairį šoną? tarsi kiaušinį skaudėtų. tuo pačiu ir nugaroje, tam pačiam šone. Nenoriu labai skubėti pas gydytoją, nes įtariu dar tik kokios maksimum 3 savaitės tėra. Žinau, kad dažnai turi mausti pilvą, bet jei šoną? Nenoriu prisigalvoti kažko unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimos mamytės ! wink.gif Pagaliau įstojau ir aš į jūsų nestuke.gif būrį ! thumbup.gif
Tačiau norėjau pasiklausti, matau visos apie pilvo maudimą kalba, tačiau ar maudžia kam nugarą? g.gif Nes man kartu su pilvu taip pat ir strėnas maudžia labai, ir kartais net per visą stuburą nueina.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, prisijungiau ir aš smile.gif man jau mėnesinės vėluoja 2 savaites, o pilvo apačią maudžia ir tempia jau apie savaitę...buvau labai išsigandusi, nes ir nėštumo testas rodė neigiamą, bet vakar ginekologė dar ne 100%, bet nudžiugino kad galiu lauktis, po dviejų savaičių paaiškės ar aš būsių nestuke.gif
Atsakyti
Nesenai pasidariau nėštumo testą ir jis buvo teigiamas!! Nuėjau pas daktarą, paklausė kada buvo paskutinės mėnesines, nustatė, kad esu 5 savaites nėščia, pasiskundžiau pilvo skausmu tai nusiuntė pasidaryti echo. Nuėjus sužinojau, jog tesu nėščia 3 savaitę, dar net leliuko nesimato, bet esu sveika, ir skausmas yra normalus tempimas... Po dviejų savaičių vėl teks eiti darytis echo, sakė, gal jau bus galima įžvelgti vaikelį, kad ir koks mažučiukas būtų! Labai laukiu, bet tuo pačiu ir bijau, nes pilvuką vis dar paskaudi sad.gif Tikiuos tai tikrai normalus tempimas, o ne, kažkas blogo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MissMarianella @ 2014 05 24, 22:10)
Nesenai pasidariau nėštumo testą ir jis buvo teigiamas!! Nuėjau pas daktarą, paklausė kada buvo paskutinės mėnesines, nustatė, kad esu 5 savaites nėščia, pasiskundžiau pilvo skausmu tai nusiuntė pasidaryti echo. Nuėjus sužinojau, jog tesu nėščia 3 savaitę, dar net leliuko nesimato, bet esu sveika, ir skausmas yra normalus tempimas... Po dviejų savaičių vėl teks eiti darytis echo, sakė, gal jau bus galima įžvelgti vaikelį, kad ir koks mažučiukas būtų! Labai laukiu, bet tuo pačiu ir bijau, nes pilvuką vis dar paskaudi sad.gif Tikiuos tai tikrai normalus tempimas, o ne, kažkas blogo  verysad.gif

Man pacioje pradzioje irgi buvo toks tempimas kaip per menesines smile.gif Jei skausmas nera labai didelis ir nera kraujo tai nera ko pergyventi smile.gif
Atsakyti
Man pilvą vis pamausdavo jau kokiom 10 DPO, buvo tokie labai keisti tarsi "bakstelėjimai" gimdoj, tai jaučiu čia buvo implantacija ax.gif Dar ankstoka tiksliai sakyt kad aš 100 procentų nestuke.gif , bet NT vaiduokliauja, ryškėja wub.gif O šeip pamaudžia gimdą kaip prieš mm, tai šoną, tai vidurį, tai truputį nugarą... Bet kai skausmas neikyrus, nėr kraujo tai manau kad viskas ok ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. Siandien ir mane uzpuole nemazas maudimas... sad.gif
ryt pas gydytoja tai tikiuosi kad nuramins... dar turetu buti mazytis...
bet kadangi su pirmu ir vargau...ir skaudejo, ir tepe... tai labai tikiuosi kad sis bus geresnis... smile.gif bet jauciu sutampa... kad siandien kazkur turetu buti antrosios menesines, kuriu jau nera...
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2014 08 04, 15:32)
Sveikutes. Siandien ir mane uzpuole nemazas maudimas... sad.gif
ryt pas gydytoja tai tikiuosi kad nuramins... dar turetu buti mazytis...
bet kadangi su pirmu ir vargau...ir skaudejo, ir tepe... tai labai tikiuosi kad sis bus geresnis... smile.gif bet jauciu sutampa... kad siandien kazkur turetu buti antrosios menesines, kuriu jau nera...

tikiuosi gyd. nieko blogo nepasakė 4u.gif

Man maudimas irgi toks lyg kad tuoj prasidės mmm.
Atsakyti