Sveikos būsimos mamytės su maudžiannčiais pilvukais. Man labai padėjo šis skyrelis, nes taip pat nerimavau dėl šono tempimo.. Esu 5,5 sav.

jei skaiciuoti nuo paskutiniu mmm, nors man toks skaiciavimas atrodo kvailas, kai aš žinau tikslią O datą, pagal O 4svaitės. Pradėjo mausti pilvuką kelios dienos prieš turint parasidėti mmm, toks jausmas, kad tuoj pramuš, bet mmm kaip nėra taip nėra...

o pilvukas vis maudžia ir maudžia, taip nestipriai, bet labai panašiai kaip prtieš mmm. Kartais tas maudimas dingsta ir kažkaip nejauku pasidaro, toks jausmas, kad ir nėštumas dingsta.. Kartais supulsuoja kairijį šoną, toks jausmas lyg oras ten vaikštinėja, lyg tempia, jau buvau išsigandusi, kad nėštumas ne vietoje, bet čia pasiskaičius apsiraminau. Gydytoja liepė ateiti 8 sav., nes sako jog negalima anksčiau ten kištis. Mano vyras vakar žiūrėjo į mane ir sako, tavo pilvuko forma jau pradeda keistis, žiūriu į veidrodį ir ištikrūjų atrodo, kad jis toks vos vos iškilesnis...o gal tik taip atrodo, gal tik taip norisi matyti, nežinau

bet susilenkti kartais būna jau nejauku atsitupiu ir atrodo, kad papilvėj oro pagalvėlė, ir ant pilvo miegoti jau nejauku, jau kazkaip jaučiasi... Tai va tikuosi, kad mano žirniukas vietoje ir jaučiasi gerai, nes labai lauktas ir svajotas