Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo maudimas nėštumo pradžioje

shining_star labai sveikinu su naujiena wub.gif 4u.gif
dėl pilvo maudimo sunku būtu tiksliai aprasyt ta jausma.Dilgčiojimas,spaudimas,tempimas...kaip kitaip net nežinau g.gif
bet man labai diasporalis padedavo nors trumpam.su juo draugavau per abu nestumus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 21, 23:26)
Sveikutes 4u.gif koks buna pilvo maudimas nestumo pradzioje? visos tik sako, kad maudzia, bet gal galima suzinoti smulkiau, koks tas maudimas butent buna....

Man dar prieš pasidarant testą buvo toks jausmas, kaip anksti prasidėjęs (kažkur nuo ciklo vidurio) ir užsitęsęs PMS'as. Tarsi maudžia apačią, tarsi pučia pilvą.
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 22, 00:41)
o koks butent buvo tas maudimas? mirksiukas.gif

mano maudimas buvo panasus kaip pries MMM, toks ikyriai varginantis doh.gif o nuo nestumo vidurio tai pereinantis i kojas doh.gif
Atsakyti
zinokit mergaites visi sitie jusu isvardinti pilvo maudimai labai panasus i manuosius, ....bet man taip silpnai....uzeina ir vel praeina....bet testukas man rodo neigiama atsakyma g.gif na kaip jau minejau, gal dar nera to hormono pakankamai arba testai blogi (du mini juosteliniai kainavo 2Lt su centais)....o gal ir ne nescia as visai.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 10 23, 20:51)
shining_star labai sveikinu su naujiena  wub.gif  4u.gif
dėl pilvo maudimo sunku būtu tiksliai aprasyt ta jausma.Dilgčiojimas,spaudimas,tempimas...kaip kitaip net nežinau  g.gif
bet man labai diasporalis padedavo nors trumpam.su juo draugavau per abu nestumus  doh.gif

o tau taip stipriai skaudedavo, kad vaistuku reikedavo? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2008 10 23, 21:16)
mano maudimas buvo panasus kaip pries MMM, toks ikyriai varginantis  doh.gif o nuo nestumo vidurio tai pereinantis i kojas doh.gif

o sonu nemausdavo? ar tik per visa pilvo apacia? rolleyes.gif
Atsakyti
sakykit, mamytes, buvo kuriai taip, kad bunant nestuke.gif dazniau skaudetu desini sona? ar viskas buvo gerai? 4u.gif
Atsakyti
o man tai abu nestumus pradzioj skaudejo pilvo apacia,toks skausmas kaip pries menesines,ir gana daznai mausdavo.bet dazniausiai tas maudimas uzeidavo kai pasinervindavau ar pavargdavau,bet nei gimda susitraukdavo,nei koks tepliojimas buvo,tik maudimas.tai man ji gerai nuimdavo MAGNESIUM DIASPORAL miltukai.o jei dar jausdavau,tai brendzio sauksta isgerdavau smile.gif
Atsakyti
4u.gif man irgi tas klausimas labai parupo. na testukas dar nieko nerodo.
na, man toks keistas jausmas, lyg butu viduriai uzkieteje, bet is tikro tai kad nea. schmoll.gif reguliariai vaikstau, kur karaliai pesti vaiksto blush2.gif
Atsakyti
sveikos! mirksiukas.gif man dabar neramu dar labiau pasidare cia paskaicius. jau kokias 4 ar 5 dienas daznokai pamaudzia pilvo apacia kaip mmm skausmu,nors iki ju dar koks 12dienu like ir krutine labai jautri,kaip skaudanti kazkiek ir kietoka. bet esme tame kad as geriu kt siuo metu blink.gif bet nesuprantu kas vyksta su manim,nes niekad nera taip buve g.gif dabar net pagalvojau,nu nejaugi buciau galejus su kt pastot unsure.gif truputi baisoka,bet tikiuos kad nea,ir viskas gerai baigsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j.lo @ 2008 10 28, 13:26)
4u.gif man irgi tas klausimas labai parupo. na testukas dar nieko nerodo.
na, man toks keistas jausmas, lyg butu viduriai uzkieteje, bet is tikro tai kad nea.  schmoll.gif  reguliariai vaikstau, kur karaliai pesti vaiksto  blush2.gif

o tau pilvo nemaudzia? desinio ar kairio sono nemaudzia, taip pat? yra galimybe, kad galejai pastoti?kada tavo dienos turi buti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 10 28, 14:19)
sveikos!  mirksiukas.gif  man dabar neramu dar labiau pasidare cia paskaicius. jau kokias 4 ar 5 dienas daznokai pamaudzia pilvo apacia kaip mmm skausmu,nors iki ju dar koks 12dienu like ir krutine labai jautri,kaip skaudanti kazkiek ir kietoka. bet esme tame kad as geriu kt siuo metu  blink.gif   bet nesuprantu kas vyksta su manim,nes niekad nera taip buve  g.gif   dabar net pagalvojau,nu nejaugi buciau galejus su kt pastot  unsure.gif  truputi baisoka,bet tikiuos kad nea,ir viskas gerai baigsis  smile.gif

nepergyvenk, nes tu tikrai ne nescia....tau dabar ovuliacija vyksta smile.gif o organizmas nuolat i kazka reaguoja, kadangi geri kt, gal pradejo stipriau 'signalizuoti' apie artejancias mmmm.....zinok, nenustebk, kad kartais buna taip, kaip niekuomet nebuve....mes juk nejaunyn.... lotuliukas.gif todel ir organizmas nuolat kinta.....man visalaik paskaudena pilvo apacia pries mmm ir krutine....tik kad dabar pradejo pilvo apacia maust tuoj po mmmm.... g.gif nu bet as laukiu....ziuresiu, kas bus, ar ateis tos mano mmm ar ne.....siaip geriau neateitu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shining_star: 28 spalio 2008 - 15:33
na man dilgciodavo sonuose, bet keista kad ta pati cikla abiejuose, pamaude nugara, gal ir pilva kaip per mmm, o dabar pilvas rodos issiputes ir lyg spaudzia ten g.gif tai net nezinau
dabar man 8 diena po O, mmm turetu butoi 3 diena..
Atsakyti
nepergyvenk, nes tu tikrai ne nescia....tau dabar ovuliacija vyksta smile.gif o organizmas nuolat i kazka reaguoja, kadangi geri kt, gal pradejo stipriau 'signalizuoti' apie artejancias mmmm.....zinok, nenustebk, kad kartais buna taip, kaip niekuomet nebuve....mes juk nejaunyn.... lotuliukas.gif todel ir organizmas nuolat kinta.....man visalaik paskaudena pilvo apacia pries mmm ir krutine....tik kad dabar pradejo pilvo apacia maust tuoj po mmmm.... g.gif nu bet as laukiu....ziuresiu, kas bus, ar ateis tos mano mmm ar ne.....siaip geriau neateitu smile.gif
[/quote]

aciu 4u.gif nu tikiuosi,nes nelabai noreciai su kt pastot netycia,nors kiek zinau pasitaiko kartais unsure.gif tai gal tikrai ovuliacija pirma k pajauciau,nes tikrai niekad nebudavo taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 28, 16:32)
o tau pilvo nemaudzia? desinio ar kairio sono nemaudzia, taip pat? yra galimybe, kad galejai pastoti?kada tavo dienos turi buti? g.gif
Papildyta:

nepergyvenk, nes tu tikrai ne nescia....tau dabar ovuliacija vyksta smile.gif o organizmas nuolat i kazka reaguoja, kadangi geri kt, gal pradejo stipriau 'signalizuoti' apie artejancias mmmm.....zinok, nenustebk, kad kartais buna taip, kaip niekuomet nebuve....mes juk nejaunyn.... lotuliukas.gif todel ir organizmas nuolat kinta.....man visalaik paskaudena pilvo apacia pries mmm ir krutine....tik kad dabar pradejo pilvo apacia maust tuoj po mmmm.... g.gif  nu bet as laukiu....ziuresiu, kas bus, ar ateis tos mano mmm ar ne.....siaip geriau neateitu smile.gif

Idomu, nuo kada gerian k.t. ovuliacija vyksta g.gif doh.gif. Plius skausmuku geriant k.t neturetu buti, nes kiausides miega. mirksiukas.gif

Tokiu atveju geriau kreiptis i gyd. 4u.gif
Atsakyti