Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo maudimas nėštumo pradžioje

QUOTE(cicciolina @ 2008 10 28, 19:05)
Idomu, nuo kada gerian k.t. ovuliacija vyksta  g.gif  doh.gif. Plius skausmuku geriant k.t neturetu buti, nes kiausides miega. mirksiukas.gif

Tokiu atveju geriau kreiptis i gyd. 4u.gif

rimtai, juk ovuliacija nevyksta naudojant kt blush2.gif bet palauk, juk vistiek kazkas ten vyksta.....o del skausmu, tai geriant kt jie tikrai gali buti....juk merginom ir bloga buna, ir galva skauda, ir netgi cistos buna atsiranda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 28, 21:26)
rimtai, juk ovuliacija nevyksta naudojant kt blush2.gif  bet palauk, juk vistiek kazkas ten vyksta.....o del skausmu, tai geriant kt jie tikrai gali buti....juk merginom ir bloga buna, ir galva skauda, ir netgi cistos buna atsiranda unsure.gif

Na nezinau, bet manau, kad vartojant k.t. susireguliuoja mmm. kam buvo nereguliarios, sunaikina cistas, menesines buna neskausmingos. O galva gali skaudeti del to, kad netinkamas k.t. pasirinko.

O pilvelio apacia ir man pamaudzia. Nestumo pradzioje labai maude (mmm. skausmas), veliau nustojo, atsinaujino tie patys skausmai kaip turejo buti antros mmm. Ir dabar uzeina, tik gal ne mmm. skausmas, o spaudimas pilvo apacioje t.y. viduryje. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2008 10 28, 19:56)
Na nezinau, bet manau, kad vartojant k.t. susireguliuoja mmm. kam buvo nereguliarios, sunaikina cistas, menesines buna neskausmingos. O galva gali skaudeti del to, kad netinkamas k.t. pasirinko.

O pilvelio apacia ir man pamaudzia. Nestumo pradzioje labai maude (mmm. skausmas), veliau nustojo, atsinaujino tie patys skausmai kaip turejo buti antros mmm. Ir dabar uzeina, tik gal ne mmm. skausmas, o spaudimas pilvo apacioje t.y. viduryje.  cool.gif

na matai, kt turi ir gera poveiki ir bloga....ne visada buna parenkamos tinkamos kt...o ypac kai geriama savo nuoziura....visi vaistai turi kazkiokiu bloguju pusiu smile.gif

na bet cia ne apie kt tema, todel toliau laukiam atsiliepimu is mamyciu del pilvo maudimo....

o sakyk, tau sonu 'nedurdavo'? vieno ar kito? vien tik skausmas kaip pries mmm? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 28, 22:30)
na matai, kt turi ir gera poveiki ir bloga....ne visada buna parenkamos tinkamos kt...o ypac kai geriama savo nuoziura....visi vaistai turi kazkiokiu bloguju pusiu smile.gif

na bet cia ne apie kt tema, todel toliau laukiam atsiliepimu is mamyciu del pilvo maudimo....

o sakyk, tau sonu 'nedurdavo'? vieno ar kito? vien tik skausmas kaip pries mmm? mirksiukas.gif

Sonu ne, bet kiekvienos mergytes organizmas i nestumo pozymius reaguoja skirtingai.
Kai as pastojau, bet dar nezinojau, kad laukiuos jauciau tokius jausmus, kokiu danniekada nesi patyrus, tai kazkas tai nauja. Supranti, kad kazkas su tavim ne taip wub.gif aisku isskyrus "mmm" skausma. Sonu neskaudejo. Dar krutine labai jautri buvo brrr. drinks_cheers.gif
Atsakyti
o nuo kada pradeda krutine mausti? veluuoja menesines nezinau ko laukti leliuko as menesiniu:) pries keleta savaiciu dariiausi testa nestumo nerode ...padekit as zalia sitoj srity... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2008 10 29, 10:58)
o nuo kada pradeda krutine mausti? veluuoja menesines nezinau ko laukti leliuko as menesiniu:) pries keleta savaiciu dariiausi testa nestumo nerode ...padekit as zalia sitoj srity... 4u.gif  ax.gif

na as manau,kad tau reiktu pakartoti dar karteli testuka po kazkiek laiko mirksiukas.gif o del krutines, tai net nzn. manau kiekvienai skirtingai tai pasireiskia....skaiciau, kad kaikurion isvis pacioj pradzioj nemaude krutines g.gif
Papildyta:
QUOTE(shining_star @ 2008 10 29, 11:26)
na as manau,kad tau reiktu pakartoti dar karteli testuka po kazkiek laiko mirksiukas.gif  o del krutines, tai net nzn. manau kiekvienai skirtingai tai pasireiskia....skaiciau, kad kaikurion isvis pacioj pradzioj nemaude krutines g.gif

LOORA, kaip pas tave reikaliukai? kaip jautiesi? jau greit pas gydytojele/i mirksiukas.gif
Atsakyti
labas mergaitės, aš čia jau gerą pusdienį skaitinėjuosi.... man mmm veluoja, nedaug žinoma, vakar turėjau susirgti, tačiau nėra jokių artėjančių dienų požymių... krūtinės neskauda, pilvo kaip anksčiau būdavo artėjant dienom taip pat ne, tik sudilgsi dešiniajame šone retkarčiais... užvakar dariausi testą, bet neigiamą rodė. šeštadienį sekmadienį pasirodė rudų išskyrų, jau galvoju sirgsiu ale viskas tuom ir baigėsi... ar yra kuriai taip buvę panašiai? padėkit nes jau pradedu kraustytis iš protelio unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2008 10 29, 14:35)
labas mergaitės, aš čia jau gerą pusdienį skaitinėjuosi.... man mmm veluoja, nedaug žinoma, vakar turėjau susirgti, tačiau nėra jokių artėjančių dienų požymių... krūtinės neskauda, pilvo kaip anksčiau būdavo artėjant dienom taip pat ne, tik sudilgsi dešiniajame šone retkarčiais... užvakar dariausi testą, bet neigiamą rodė. šeštadienį sekmadienį pasirodė rudų išskyrų, jau galvoju sirgsiu ale viskas tuom ir baigėsi... ar yra kuriai taip buvę panašiai? padėkit nes jau pradedu kraustytis iš protelio  unsure.gif  doh.gif

yra tikimybe, kad gali buti nestuke.gif mirksiukas.gif ir tas tepliojimas bei menesiniu dingimas labai susije su nestuke.gif o jokiu pozymiu nejauti, nes gal dar labai anksti....beje, todel ir testukas gali nieko dar nerodyti...kiekvienos organizmas skirtingai ta nestumo hormona gamina......manau palauk dar savaitele ir, jei neatsiras mmm, pasidaryk dar viena testuka..... mirksiukas.gif

na cia mano nuomone, bet gal uzsuks mamyciu arba nestukiu, kurioms taip pat buve, kaip ir tau 4u.gif
Atsakyti
labukas visoms....Man irgi visa savaite pamaudzia pilvuko apacia lyg butu mm...dariaus sekmadieni NT ir pamaciau vaiduokliuka......per pirma nestuma irgi lygiai toks pat jausmas buvo..tikiuos as nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 29, 16:55)
yra tikimybe, kad gali buti nestuke.gif  mirksiukas.gif ir tas tepliojimas bei menesiniu dingimas labai susije su  nestuke.gif  o jokiu pozymiu nejauti, nes gal dar labai anksti....beje, todel ir testukas gali nieko dar nerodyti...kiekvienos organizmas skirtingai ta nestumo hormona gamina......manau palauk dar savaitele ir, jei neatsiras mmm, pasidaryk dar viena testuka..... mirksiukas.gif

na cia mano nuomone, bet gal uzsuks mamyciu arba nestukiu, kurioms taip pat buve, kaip ir tau 4u.gif

kitas požymis - temperatūra 37C, bet žinau, kad taip būna ir prieš mmm, šiaip įtartiniausi smileysex.gif buvo praeita sekmadienį, o testą dariasi pirmadienį, T.y. po savaitės tai gal ir neparodė g.gif , dar kažkaip keistai ryju viską lotuliukas.gif bet čia irgi pateisinama kaip pms. šiaip dėl tų tepliojimų man ir įtartiniausia nestuke.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2008 10 29, 17:12)
labukas visoms....Man irgi visa savaite pamaudzia pilvuko apacia lyg butu mm...dariaus sekmadieni NT ir pamaciau vaiduokliuka......per pirma nestuma irgi lygiai toks pat jausmas buvo..tikiuos as  nestuke.gif

vaiduokliukas tai čia antra juostelė neryški? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2008 10 29, 15:12)
labukas visoms....Man irgi visa savaite pamaudzia pilvuko apacia lyg butu mm...dariaus sekmadieni NT ir pamaciau vaiduokliuka......per pirma nestuma irgi lygiai toks pat jausmas buvo..tikiuos as  nestuke.gif

manau galim jau sveikinti thumbup.gif 4u.gif vaiduokliuka rodo, nes dar labai mazas nestumas....o, sakyk, kiek savaiciu itari galetu buti? jokiu simptomu daugiau nejauti? o tau pilva maudzia tik butent kaip pries mmm? blush2.gif daugiau jokiu "jausmu" pilvuke? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristote87 @ 2008 10 29, 16:24)
kitas požymis - temperatūra 37C, bet žinau, kad taip būna ir prieš mmm, šiaip įtartiniausi  smileysex.gif buvo praeita sekmadienį, o testą dariasi pirmadienį, T.y. po savaitės tai gal ir neparodė  g.gif , dar kažkaip keistai ryju viską  lotuliukas.gif  bet čia irgi pateisinama kaip pms. šiaip dėl tų tepliojimų man ir įtartiniausia  nestuke.gif  smile.gif
Papildyta:
vaiduokliukas tai čia antra juostelė neryški?  4u.gif

na man irgi pilva siom dieno maudzia kaip pries mmm, kartais buna tai viena sona, tai kita.....krutine jautri...nuolat alkana doh.gif atrodo va pavalgiau, praeina pusvalandis ir vel noriu valgyti doh.gif nuolat salta....man tai vis rankos sala unsure.gif bet manau, kad tai artejanciu mmm pozymiai, nes kita savaite tureciau susirgti.....bet taip nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 10 29, 19:17)
manau galim jau sveikinti thumbup.gif  4u.gif vaiduokliuka rodo, nes dar labai mazas nestumas....o, sakyk, kiek savaiciu itari galetu buti? jokiu simptomu daugiau nejauti? o tau pilva maudzia tik butent kaip pries mmm? blush2.gif daugiau jokiu "jausmu" pilvuke? blush2.gif
Papildyta:

na man irgi pilva siom dieno maudzia kaip pries mmm, kartais buna tai viena sona, tai kita.....krutine jautri...nuolat alkana doh.gif atrodo va pavalgiau, praeina pusvalandis ir vel noriu valgyti doh.gif nuolat salta....man tai vis rankos sala unsure.gif  bet manau, kad tai artejanciu mmm pozymiai, nes kita savaite tureciau susirgti.....bet taip nenoriu schmoll.gif

aš tai dabar sėdžiu o pilve burbuliuoja viskas lotuliukas.gif pabandžius įtraukti pilvą, skauda unsure.gif
Atsakyti