Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo maudimas nėštumo pradžioje

QUOTE(shining_star @ 2008 10 31, 21:37)
na as manau, kad jei esi  nestuke.gif, tai testukas nerodo,nes gal dar labai anksti  rolleyes.gif  4u.gif
Papildyta:
manau reikia pasidaryti NT ir viskas bus aisku....kuo greiciau, tuo geriau....

na ryt bandysiu vėl, žiūrėsim kas bus, šiandien BT jau 37,1C g.gif aplink lupas ir ant barzdos keli spuogeliai atsirado ... čia įsitikinimas ar kaip bet pilve toks sunkumas kaip po treniruočių ax.gif

kaip jumi sekasi ?pasakokitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2008 10 31, 22:41)
na ryt bandysiu vėl, žiūrėsim kas bus, šiandien BT jau 37,1C  g.gif  aplink lupas ir ant barzdos keli spuogeliai atsirado ... čia įsitikinimas ar kaip bet pilve toks sunkumas kaip po treniruočių ax.gif 

kaip jumi sekasi ?pasakokitės  4u.gif

as siandien nusipirkau du testukus...viena neiskentus padariau vakare, tai neigiamas verysad.gif .....manau sulauksiu savo mmmm..... doh.gif tik nezinau, ryt verta ryte daryti testuka, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 11 01, 01:36)
as siandien nusipirkau du testukus...viena neiskentus padariau vakare, tai neigiamas verysad.gif .....manau sulauksiu savo mmmm..... doh.gif tik nezinau, ryt verta ryte daryti testuka, ar ne? g.gif

na ir kaip tau šiandien ? man tai (I 0) schmoll.gif
Atsakyti
aš tai kažkaip nedrįstu tokią dieną nt pirkt ir daryt blush2.gif
palauksiu iki pirmadienio dar... nors mmm kol kas nėra bigsmile.gif tik kiekvieną akimirką atrodo, kad tuoj tuoj prasidės schmoll.gif
vakar šiandien – kažkokie diegliai tai dešiniam šone, tai kairiam... nuotaikos visai nėr... g.gif
Atsakyti
siandien ryte vel pasidariau, tai neigiamas unsure.gif na as dariausi tuos, kur rodo pliusa arba minusa...tai man abu kartus rode minusa smile.gif na bet ka padarysi, taip reiskias turejo buti...gal ir gerai, kad dar ne nestuke.gif .... su vyru planuojam tik nuo kitu metu pradeti leliuka, nes dabar nestumas truputi 'sujauktu' musu planus... o ir issitirti planuoju gruodi del visokiu chlamidiju, mikoplazmu, ureoplazmu ir t.t. nes norisi, kad pastojus nebutu problemu del kazkokiu 'bacilu'...nes mane vis pienlige kamuoja, tai reiks ir paseli padaryt....tai va, issitirsiu, jei kazkas ne taip, issigydysiu ir nuo kitu metu jau planuosim rimtai leliuka biggrin.gif mirksiukas.gif

o dabar galiu kibti i mokslus ir laukti lapkricio 5 dienos (turi ateiti mano mmm)... mirksiukas.gif

praneskit kaip jums sekasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
as dariausi testukus 4 savaites kiekviena penktadieni iseiles ir tik paskutini penktadieni pagaliau buvo 2 juosteles, nors jau jauciau pagal skaudama soniuka kad jau esu ne viena bigsmile.gif Ir tie skausmai tesesi iki antro trimestro uoj kiek prisikenetejau gerai kad nospa kartais dar nuimdavo ta skausma smile.gif
Atsakyti
Sveikos, va man ir sona pamaudzia jau kokias 4 dienas, kartais stipriai suduria, o kartais tik maudzia ir siandien ryte pasidariau nt ogi pamaciau viena ryskia o kita beveik ryskia juosteles!!! Manau kad laukiuos thumbup.gif bet tiesa sakant tokie maudimai tik stipresni buvo 19 cd ir net i ligonine vyras veze, bet nieko nemate, o man tada sirdis kirbejo kad as jau busiu nebeviena wub.gif todel nenuleiskit ranku ir nosiu mergaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2008 11 02, 19:46)
Sveikos, va man ir sona pamaudzia jau kokias 4 dienas, kartais stipriai suduria, o kartais tik maudzia ir siandien ryte pasidariau nt ogi pamaciau viena ryskia o kita beveik ryskia juosteles!!! Manau kad laukiuos thumbup.gif bet tiesa sakant tokie maudimai tik stipresni buvo 19 cd ir net i ligonine vyras veze, bet nieko nemate, o man tada sirdis kirbejo kad as jau busiu nebeviena wub.gif todel nenuleiskit ranku ir nosiu mergaites mirksiukas.gif

o kiek tau laiko nestuke.gif buvo kai pradėjo diegti šonus?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif vakar sulaukiau savo mmm smile.gif labai jau skausmingai jos pas mane atejo....na man taip buna kartais.....dabar jau zinau, kad tikrai ne nestuke.gif gaila, bet gal ir gerai, vadinasi taip turejo buti.... smile.gif leliukas pats pasirenka, kada jam ateiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shining_star @ 2008 11 03, 18:17)
sveikutes 4u.gif  vakar sulaukiau savo mmm smile.gif labai jau skausmingai jos pas mane atejo....na man taip buna kartais.....dabar jau zinau, kad tikrai ne  nestuke.gif  gaila, bet gal ir gerai, vadinasi taip turejo buti.... smile.gif leliukas pats pasirenka, kada jam ateiti 4u.gif

nieko vadinasi kitą kart sėkmingas bus laikas smile.gif O aš tai ryt pas ginę lėksiu, nes jau neramu darosi... 9 diena nesulaukiu savo mmm g.gif ištirs ir pasakys kas ir kaip. Arba nestuke.gif arba cistelė ar uždegimas koksai tais doh.gif

šiandieną labai maudžia kairįjį šoną, paskui praeina, tada visą pilvo apačią, temperatūra 37,1C....
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2008 11 03, 00:49)
o kiek tau laiko  nestuke.gif  buvo kai pradėjo diegti šonus?

nelabai isivaizduoju, bet kazkur 4-5 sav na dabar mmm veluoja 3-5 dienas o nt teigiamas, antra juostele nera visiskai ryski, bet negaliu pasakyt jog visiskai ryski ar vaiduoklis doh.gif na tikiuosi supratot doh.gif
O sonus pradejo diegti ziauriai nuo 16 cd, o 19 nesikenciau ir i ligonine vyras veze, bet nieko nemate, o dabar pries mmm pradejo maust tai diegt ir iki dabar jauciu...
Atsakyti
man irgi vakar prasidėjo mmm ax.gif
nusiminiau... o dar tokios skausmingos doh.gif
tiek to... gal taip ir geriau. bent kol kas, kai laikai tokie... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji Kuku: 04 lapkričio 2008 - 14:13