tik as labiau megstu sudeti i cenakines visus zalius produktus, truputi sultinuko, grietinytes arb.saukstelis, pom padazo ir kepam kepam kepam ... 2 val kazkur
                kokie puikus cenakai! ypac tokia niuria diena....
tik as labiau megstu sudeti i cenakines visus zalius produktus, truputi sultinuko, grietinytes arb.saukstelis, pom padazo ir kepam kepam kepam ... 2 val kazkur
                
                                    
                
                
                
            tik as labiau megstu sudeti i cenakines visus zalius produktus, truputi sultinuko, grietinytes arb.saukstelis, pom padazo ir kepam kepam kepam ... 2 val kazkur
QUOTE(Ridikute @ 2008 10 30, 19:59)
IMU!
QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 30, 20:01)
Įdaryti baklažanai [img]
kokia grazi nuottrauka, kaip is katalogo
o del tu Sroves rozyciu tai as supratau, kad padarai toki kaip zieda is bulves, susegi, i vidu f\dedi farso ir i ta farsa smaugstai ziedlapius is bulves
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 01, 06:49)
tik as labiau megstu sudeti i cenakines visus zalius produktus,
                Sveikos  
 
Mes siandien kepem VIŠTA... pastoviai kepdavom gabaliukais, bet snd norejom visa
Receptas paprastas:
marinatas: skystas marinatas, majonezas, ir daug daug prieskoniu... po geros valandeles pradejome kepti, i vidu dar idejome slyvu.
Bulves buvo su lupyna keptos taip pat orkaiteje
Ir valgem su kopustu salotomis, t.y. valgome dabar
 
Skanu
 
                
                                    
                
                
                
            Mes siandien kepem VIŠTA... pastoviai kepdavom gabaliukais, bet snd norejom visa
Receptas paprastas:
marinatas: skystas marinatas, majonezas, ir daug daug prieskoniu... po geros valandeles pradejome kepti, i vidu dar idejome slyvu.
Bulves buvo su lupyna keptos taip pat orkaiteje
Ir valgem su kopustu salotomis, t.y. valgome dabar
Skanu
QUOTE(Agniuke* @ 2008 11 01, 09:50)
labai skaniai atrodo...
bandysiu shiandien mauti vishta ant butelaicio ar stiklainio
QUOTE(6663 @ 2008 11 01, 18:45)
labai skaniai atrodo... 
 
bandysiu shiandien mauti vishta ant butelaicio ar stiklainio
  
bandysiu shiandien mauti vishta ant butelaicio ar stiklainio
MB kazka sake apie buteli, apie toki kepima, bet nieko nezinojom, tai kepem paprastai, reiks pasidometi...
QUOTE(bonda @ 2008 10 22, 13:51)
Isbandziau vakar darzoviu veduokle  
 
aisku, man kaip visada tiksliai pagal recepta nesigauna
    
  pirmiausia tai pakeiciau forma  
   toliau - dar mesos maltos dejau 
 , vietoj cesnako svoguno, nes cesnako namie neradau  
  ir suris buvo mozarelos  
 
gavos
  
 man labai labai patiko -labai 
 

aisku, man kaip visada tiksliai pagal recepta nesigauna
gavos

keli klausimukai: ar kas ruošėte vištieną kartu? kaip?
keliems žmonėms kiap garnyras? dviems? daugiau?
JulieTa, skaičiau temą nuo pradžios, kažkodėl tavo gamintų patiekalų nuotraukų nebesimato
QUOTE(KibirVibir @ 2008 11 01, 19:32)
uzsodini vista ir kepi  
 atsimenu, mama lyg vandens i ta buteli pildavo, bet kaip skanu  
  
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 01, 15:49)
labai tingiu taip ilgai kepti, o gaunasi labai panasus rezultatas
QUOTE(*Jūra* @ 2008 11 01, 20:33)
JulieTa, skaičiau temą nuo pradžios, kažkodėl tavo gamintų patiekalų nuotraukų nebesimato  
nes perdejau i kita vieta, kur mano patiekalai, nelabai zinau, kodel nematai
                Vakarienei - varskes apkepas  
 
varskes 600g;
4 saukstai manu;
puse stiklines pieno;
4 kiausiniai;
1 stikline cukraus;
2 saukstai grietines;
50g sviesto;
daug razinu, abrikosu, riesutu ivairiu;
siek tiek cinamono ir siek tiek sodos.
isplakiau kiausinius su cukrum. manus uzmerkiau su pienu 15 min, tada sudejau i suplaktus kiausinius, idejau varske, vaisius, riesutus, cinamona, soda.
Skanaus.
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            varskes 600g;
4 saukstai manu;
puse stiklines pieno;
4 kiausiniai;
1 stikline cukraus;
2 saukstai grietines;
50g sviesto;
daug razinu, abrikosu, riesutu ivairiu;
siek tiek cinamono ir siek tiek sodos.
isplakiau kiausinius su cukrum. manus uzmerkiau su pienu 15 min, tada sudejau i suplaktus kiausinius, idejau varske, vaisius, riesutus, cinamona, soda.
Skanaus.
                
                    
                        
                                    
                
                Oi kieno ten tie cenakai, kaip  
  susigundziau!
Eisiu ryt ispjausiu ta buve ir nufotkinsiu, kad but aiskiau jums,
 , nors cia nieko ipatingo 
 
Uzvakar juk dave po pigiaiska pirkti lasisiniu upetakiu maximoj
 Nu kaip nepirksi, tiek tekainuoja, nu i kaip dar neisidesi atsargu, juk lietuviai visgi esam 
 
Tai nuskutau, nukaulinau, isrinkau visus kauliukus, files supjausciau skersai juostelem uzdejau cesnako truputi, druskos normaliai, pipiru ir palikau per nakti dubenyje saldytuve, jos apstingo, geriau ejo sutvarkyti paskui.Susukau i ruloniukus tas juosteles ir sukisau i slovikus, bet taip tampriai, kad marinatui vietos liktu visai nedaug.Marinatui reikia cukraus, acto ir druskos, lapeliu, pipiru.Deti visko pagal skoni ir ragauti, kad butu saldziarukstis gerokai.I inda issitirpinti zelatinos nubraukta sauksteli ir kai isvirs marinatas supilti zelatina ir ismaisyti.Ta visa marinata pilti su saukstu i slovikus, su peiliu pradurus iki apacios, kad patektu truputis marinato ir i dugna.Deti i blekute ir i orkaite, paziureti, kai uzvirs virti mazdaug 10 min..Isimti uzsukti dangtelius ir atsaldyti.Nu skonis, negali sustot
  
Is galvos ir kauliuku isejo puikios zuvienes, morkos, bulves, porai svog. laiskai, krapai, pipirai.

                
                                    
                
                
                
            Eisiu ryt ispjausiu ta buve ir nufotkinsiu, kad but aiskiau jums,
Uzvakar juk dave po pigiaiska pirkti lasisiniu upetakiu maximoj
Tai nuskutau, nukaulinau, isrinkau visus kauliukus, files supjausciau skersai juostelem uzdejau cesnako truputi, druskos normaliai, pipiru ir palikau per nakti dubenyje saldytuve, jos apstingo, geriau ejo sutvarkyti paskui.Susukau i ruloniukus tas juosteles ir sukisau i slovikus, bet taip tampriai, kad marinatui vietos liktu visai nedaug.Marinatui reikia cukraus, acto ir druskos, lapeliu, pipiru.Deti visko pagal skoni ir ragauti, kad butu saldziarukstis gerokai.I inda issitirpinti zelatinos nubraukta sauksteli ir kai isvirs marinatas supilti zelatina ir ismaisyti.Ta visa marinata pilti su saukstu i slovikus, su peiliu pradurus iki apacios, kad patektu truputis marinato ir i dugna.Deti i blekute ir i orkaite, paziureti, kai uzvirs virti mazdaug 10 min..Isimti uzsukti dangtelius ir atsaldyti.Nu skonis, negali sustot
Is galvos ir kauliuku isejo puikios zuvienes, morkos, bulves, porai svog. laiskai, krapai, pipirai.

                
                                    
                
    







