QUOTE(G.Persija @ 2008 11 13, 23:22)
Labas vakarėlis

Vis užsuku slapčia į jūsų skyrelį pasimėgauti

tikrai labai padeda perskaičius kai kurias mintis

Dėkui Jums
Sveika prisijungusi! Labai smagu, kad mūsų daugėja
Papildyta:
QUOTE(Sufi @ 2008 11 13, 00:14)
Savižudis, šokęs nuo tilto sakė kitaip: `kai kritau žemyn, supratau, kad visos mano problemos išsprendžiamos išskyrus tai, kad jau nušokau`

Viską galima sutvarkyti!
Ką tik pažiūrėjau filmą The Pursuit of Happiness. Pasakojimas apie tai, kaip siekiant tikslo, vis atsiranda pagalių ratuose. Bet juk visada viskas baigiasi gerai jei tik yra ryžtas
Papildyta:
O aš kažkaip važinėdama autobusais ir matydama gatvės žmones jokio gailesčio nejusdavau. Juk viskas yra mūsų rankose.. taigi, jie galėtų išbristi iš visko jei tik pakeistų savo požiūrį. Visad aatsiras žmonių, galinčių padėti, jeigu tik norėsi sau padėti pats. Savo gyvenime bet kokioje situacijoje neturėjau net minties, kad esu viena savo bėdose, visada žinojau, kad jei tik leisiu, atsiras žmonių, norinčių ir galinčių padėti. Aš į benamius žiūrėdavau su meile, nusišypsodavau ir tiek. Viskas būtajame laike, nes ten, kur esu, autobusuose tokių dalykų nebepamatysi.

Banalu, bet tiesa ,,Draugą pažinsi nelaimėje" Tikrai yra žmonių, norinčių ir galinčių padėti.
Papildyta:
QUOTE(Brainwave @ 2008 11 13, 10:46)
Kalbejot apie benamius, taip vadinamus bomzus - o is kur zinot, kad JIEMS blogai??

Tai cia JUMS atrodo, kad jiems blogai, o ar PACIOS JU paklauset, pakalbejot - ka jie masto apie savo gyvenimus?? Speju, kad ne. O vat jeigu turetumet proga pabendrauti su tais tikrai bomzais- siukslynu zmonemis, paklausyti JU poziurio, gyvenimiskos filosofijos - gaila pasidarytu ne ju, o saves.
Kiekvienas atvejis individualus. Visada lengviau teisti, negu suprasti. Nebūna beviltiškų situacijų tik žmonės arba blaškosi, arba plaukia pasroviui nieko nenorėdami keisti.
Papildyta:
QUOTE(liuteliute @ 2008 11 14, 15:05)
Užteks skųstis gyvenimu: atraskite optimizmo paslaptis
[color=blue]Gyvename žemėje tik vieną kartą, todėl neturime teisės kiekvieną rytą nesidžiaugti gyvenimu.
Visko necitavau, bet labai patiko. Nuoširdus Ačiū!!!!!!!!!!!