sakoma, kad paprašius nupiešti šalia esantį žmogų(neprofui) jis ryškina tuos bruožus kurie pas jį ryškiausi.. na pvz.. jei daug šypsais kitą pieši su šypsena, jei akys didelės tavo tai jas didinsi ir kitam.. jei nosis didelė irgi ir pan.. o kaip yra jums kai lipdot..?
sakoma, kad paprašius nupiešti šalia esantį žmogų(neprofui) jis ryškina tuos bruožus kurie pas jį ryškiausi.. na pvz.. jei daug šypsais kitą pieši su šypsena, jei akys didelės tavo tai jas didinsi ir kitam.. jei nosis didelė irgi ir pan.. o kaip yra jums kai lipdot..?
QUOTE(hausinka @ 2009 02 25, 11:12)
As irgi katik pabaigiau savo nauja lele, siandien dukros gimtadienis, tai jai ir padovanosiu
Nagi, mergaite, pasigyrei, kad pagaminai, bet nesirodai
laukiam demonstracijos
coliukasv, as abejoju, kad save labai perteikiu per leles, nes jei padidinciau tas vietas, kurios ir taip pas mane dideles, tai gracijos "0" butu
QUOTE(Marquise @ 2009 02 25, 13:38)
hausinka, kokia faina tavo lelyte
Lamai man jos stovesena patikoir plaukai nerealiai gerai pritvirtinti.
Kokia technika? Klijavai?
Lamai man jos stovesena patikoir plaukai nerealiai gerai pritvirtinti.
Kokia technika? Klijavai?
Karstu kliju pistoletu po plona sruogyte deliojau,vos ne po plauka
QUOTE(hausinka @ 2009 02 25, 13:51)
Karstu kliju pistoletu po plona sruogyte deliojau,vos ne po plauka
o virsugalviui visada pasidarau toki mini peruka (maza sruoga is apacios patepu klijais, paskui ja issklaidau kad apvaliai beveik kristu ir priklijuoju kur kliju sujungimas, kad uzmaskuot, tai tada atrodo pakankamai naturaliai, nes nemegstu plikes slepti po visokiom skrybeliukem ir kepuraitem). Nors tos kepures grazu, bet kai nuimi, norisi kad leles galva irgi butu grazi 
Nu tai dar viena klausima pakalausiu - kas tie karsti klijai ir kur ju pirkti? jau ne pirmoje vietoje skaitau, kad juos naudoja, bet vis neissiaiskinu, kur ju rasti...
QUOTE(Marquise @ 2009 02 25, 13:56)
Nu tai dar viena klausima pakalausiu - kas tie karsti klijai ir kur ju pirkti? jau ne pirmoje vietoje skaitau, kad juos naudoja, bet vis neissiaiskinu, kur ju rasti... 
senukuose paklausk bet kurio ten besisukiojancio darbuotojo ir parodys kur jie randasi. Ten taip ir klausk "kur rast karstu kliju pistoleta ir pacius klijus"
hausinka-liuks lelyte! Man labiausiai patiko kojos-tokios dailios, tikroviskos. Plaukai irgi super atrodo
. Tik gal sukuosena kitokia suraityciau
Aistiene, mes esam savamoksles (bent jau as)-tai nemazai uztruks, kol veidukai tobulai atrodys. Aciu uz kritika
Aistiene, mes esam savamoksles (bent jau as)-tai nemazai uztruks, kol veidukai tobulai atrodys. Aciu uz kritika
QUOTE(mimo @ 2009 02 25, 15:16)
hausinka-liuks lelyte! Man labiausiai patiko kojos-tokios dailios, tikroviskos. Plaukai irgi super atrodo
. Tik gal sukuosena kitokia suraityciau
Del sukuosenos, tai ne beda, galima keisti kiek tik norisi
Na ir fainuole tavo mergica gavosi
OK, po dienos darbu, reziume:
Aistiene - man irgi Tei lelytes labai grazios, cia su tavim sutinku. Del NEGYVU kitu leliu veidu nesutinku, bet gal tu is tu zmoniu, kuriems leles aplamai kelia ne pacius svelniausius jausmus ir asocijuojasi su siaubo filmais?
Siaip mes gi mokomes, stengiames ir tobulesim!
Hausinka - kaip smagu matyti akivaizdzia pazanga
. Tavo visu leliu veidukai man tokie jaukus, lupas buchkiui atstate, niam niam
Sutinku del koju - labai gerai atrodo - ir strazdanos liuks!!! As turbut dar ne viena lele pagaminsiu kol isdrysiu vienplauke padaryt, kol kas klijuoju abiem kairem rankom su kartshais klijais ir skubiai slepiu viska po kepurem
O kuo ten kojikes apvyniotos???
Aistiene - man irgi Tei lelytes labai grazios, cia su tavim sutinku. Del NEGYVU kitu leliu veidu nesutinku, bet gal tu is tu zmoniu, kuriems leles aplamai kelia ne pacius svelniausius jausmus ir asocijuojasi su siaubo filmais?
Hausinka - kaip smagu matyti akivaizdzia pazanga