Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkų g. 1 statomas namas

Sveiki,
Ir as esu isigijes buta Atkirtos statomame name Dzuku g.1
Sutarti pasirasiau su "Atkirtos Bustu".
Man jie yra atsiunte pranesima pasirasyti sutarties prieda, pratesiant statybu data iki 2009.06 men.
As kol kas nepasirasiau.
Sakykite, o ka Jus planuojate daryti?

Nes namas kol kas nesistato. "Uzsalo" ties trimis aukstais...
sad.gif
Atsakyti
Sveiki, tai kiek zinau tos statybos sustabdytos ilgam laikui, ir bijau kad Atkirtos būstas gali bankrutuoti.
O jie sako kad statybos bus tesiamos šiuo metu deramasi su bankais, bet aš nelabai tikiu.
Tikriausiai teks bylinėtis teisme!!!
Atsakyti
QUOTE(Hexe @ 2008 10 27, 10:48)
Keisti komentarai  schmoll.gif  Aš juk nuomonės neklausiau, tik prašau atsiliepti žmones, pirkusius butus blink.gif Man Naujininkai vienas geriausių rajonų, o gyvenau ir Baltupiuose, ir Pašilaičiuose. Daugiau ten negrįžčiau, gyvenimas per trumpas, kad po 2 valandas per dieną kamščiuose praleistum.

Visa širdim palaikau tave. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi nepasiraseme statybu pratesimo sutarties - laukiam is savo juristo kada gales apsviesti kaip galima apsisaugoti nuo amzinu statybu. be to aisku jau baisu kad gali bankrutuoti, labai jau neberimtai jie atrodo. atsiliepimai visiskai nebepatinka.
Papildyta:
QUOTE(SauliusG @ 2008 11 21, 14:24)
Sveiki, tai kiek zinau tos statybos sustabdytos ilgam laikui, ir bijau kad Atkirtos būstas gali bankrutuoti.
O jie sako kad statybos bus tesiamos šiuo metu deramasi su bankais, bet aš nelabai tikiu.
Tikriausiai teks bylinėtis teisme!!!

is kur zinios kad ilgam laikui? nes kiek zinau jie raso kad realus pridavimo terminas - birzelis. nemanau kad toliau vel galetu tesineti - aisku kaip sutarti pratesta padare - gal apsidraude amzinom statybom. juk kiek avanso gavo is musu, kiek butu jau nupirkta- galejo seniai pastatyti. manau visi musu pinigeliai buvo investuoti i kitu daugiabuciu statybas ( pvz zirmunu g - juk veliau pradetas statyti - o pastatytas per rekordini laika, tik aisku dabar sustojo)
man juokingas ju fors majeure nurodymas - treciuju asmenu kalte... vaiku darzelis. negi nezino kad tai ne nenugalima jega
Atsakyti
Sveiki, siulau visiems susimatyti, susipazinti, pasidalinti patirtim. turiu siek tiek info (nelabai gero), bet per foruma neleisiu. Be to, i jurista reikia kreiptis visiems kartu - galesime pasirinkti geresni, jei reikia ir brangesni. Is mano darbinio juristo gavau kelis protingus pasiulymus, kaip pirmuosius zingsnius padaryti nemokamai, bet pasiekti galima nemazai. Tad jei bus norinciu - susimatom. Galime kad ir ryt. Rasykite i AZ, taip bus greiciau.
Atsakyti
Ar dar vis organizuojate ta susitikima? Nes as irgi vienas is sumokejusiu (uz rezervacija) ir pasimetusiu. Nezinau ar cia pradeti bylinetis ar laukti kol pastatys. Bet statybos vis nevyksta...
Atsakyti
Sveiki, planuojame susirinkimą ir kuo greičiau. Gal šį trečiadienį?
Atsakyti
Gruodžio 3 d. trečiadienį planuojamas susitikimas, bandome pasimatyti 18.30 h dzūkų picerijoje, tai būtų lyg namas Nr. 12 (už dzūkų parduotuvės 2 namas)... Laukiame protingų minčių blink.gif
Atsakyti
Ir as esu rezervavus Dzuku 1, atrodo ne tiek mazai musu, gal imames zygiu visi kartu? kiek zinau, pavieniui atkirta kol kas sekmingai atsimusineja. susitikime busiu
Papildyta:
dzūkų picerija - tai čia kur?
Atsakyti
Na jei kam idomu tai as issiduriau. Buvau tam susitikime, liudnoka nes buvau vienas. O Hexe uz si poksta tikiuosi dievas nubaus :-)
Na bet pokstai juk nebutu idomus jei niekas ant ju nepasigautu.
Atsakyti
O kur Rapolai buvai:), mes visai produktyviai pasedejom:)
Atsakyti
QUOTE(Rapolas0 @ 2008 12 03, 23:58)
Na jei kam idomu tai as issiduriau. Buvau tam susitikime, liudnoka nes buvau vienas. O Hexe uz si poksta tikiuosi dievas nubaus :-)
Na bet pokstai juk nebutu idomus jei niekas ant ju nepasigautu.

labai gerai vakar pasedejo - Rapolai o kur tu buvai nusitrenkes man idomu? juk galejai internete susirasti sia picerija arba Hexe uzsiklausti - butu nurodziusi. va taip ir gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzunaki: 04 gruodžio 2008 - 10:19