Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkų g. 1 statomas namas

QUOTE(mefisto @ 2009 01 30, 20:57)
Sveiki, tėvai yra rezervavę butą šiame name ir prašė manęs pasidomėt, gal galėtumet duoti kas savo telefoną,kas čia daugiausiai žino ir pagrindiniai aktyvistai yra smile.gif, kad konkrečiau apie padėtį sužinot ir gal dėl galimų bendrų veiksmų pakalbet,Ačiū smile.gif

toks protingas buvai alia leidai tevams pirkt nepastatyta buta? blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 01 31, 17:26)
toks protingas buvai alia leidai tevams pirkt nepastatyta buta?  blink.gif  tongue.gif

aš nesakiau,kad aš protingas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mefisto @ 2009 01 31, 23:04)
aš nesakiau,kad aš protingas  4u.gif  biggrin.gif

nu kam cia kuklintis cool.gif

sorry visu nesusijusiu uz OT 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi! Mes irgi esam uzrezirvave buta Dzuku mane. Sedim su vyru siuo metu uzsienyje. Jis kiek vazinejo i Atkirta, skambinom bet vis dar be jokiu rezultatu. Bandem perrasyti sutarti ant vieno k. buta kitame name. Tykejomes nors taip atgauti depozita. Vis dar niekas niekur nejuda. Seria pazadais ir vadovybes susirinkimais del kainos sumazinimo ir t.t. Tikrai nezinome ka daryti. Perskaiciau, kad buvot organizave susirinkyma - saunu 4u.gif . Gaila. kad tik dabar prisijungiau ir suzinojau kad nieni mes esame. Jai turyte kokia informacija apie nama buciau labai dekinga jai pasidalintumet. Ar isvi namas gales bus statomas, jug pamatai ir visa kita jau, tikriausiai, pazeisti oro salygomis g.gif ? Dekoju uz informacija. Tikiousi pasimatysim name, o ne teisme blink.gif
Atsakyti
QUOTE(galex @ 2008 12 10, 23:49)
siunciau pora failu, gavot? ka manot?

Labutis 4u.gif GAl galetum ir man atsiusti sia informacija ax.gif ? Mes irgi "turim" butuka Dzuku g.
Atsakyti
Va paskaitykit sita straipsni jei kas neskaitete
http://www.delfi.lt/...php?id=20532427
Stai kas mums visiems gresia verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rapolas0: 12 vasario 2009 - 15:55
bet tai apie pacia firma niekur nieko nerasoma. juk butu tai nemazai ispirkta - ka jie galvoja.
Atsakyti
QUOTE(mimino @ 2009 02 03, 15:45)
Ar isvi namas gales bus statomas, jug pamatai ir visa kita jau, tikriausiai, pazeisti oro salygomis g.gif ?

Kadangi statinys nebuvo tinkamai užkonservuotas, po atviru dangumi konstrukcijos gali be didesnių pažeidimų stovėti iki 2-2,5 metų. Paskutinė perdanga buvo išbetonuota 2008 m. rugsėjo mėnesį. Tęsiant statybas reikės pasirūpinti surūdijusiais armatūriniais strypais (apdoroti su spec. skysčių, įgręžti papildomus geresniam surišimui), iškištais iš užbetonuotų konstrukcijų, o jau surinktą arm. karkasą išvis demontuoti. Beje, nežinau dabartinės situacijos, gal objekte jau buvo atlikti išvardinti darbai.
Atnaujinus darbus prireiktų mažiausiai 4 mėnesių monolito užbaigimui + tiek pat kitiems darbams. Taip kad "Atkirta" dar turi laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shurlik: 05 kovo 2009 - 23:48
siandien nagrinejama bankroto byla "Atkirtos bustui". turto neturi, o ka turejo - viskas arestuota. milijonines skolos. aisku kitas realus turtas perasytas ant kitu dukteriniu kompaniju, kuriose dirba tie patys zmones is Atkirtos.
Atsakyti
QUOTE(zuzunaki @ 2009 06 02, 15:52)
siandien nagrinejama bankroto byla "Atkirtos bustui". turto neturi, o ka turejo - viskas arestuota. milijonines skolos. aisku kitas realus turtas perasytas ant kitu dukteriniu kompaniju, kuriose dirba tie patys zmones is Atkirtos.

posėdis dėl bankrodo iškėlimo atidėtas
Atsakyti
QUOTE(galex @ 2009 06 04, 11:31)
posėdis dėl bankrodo iškėlimo atidėtas

atidetas tik iki 10.06.2009 - iki sio treciadienio.
Atsakyti
http://www.ntspekuli...u_g_1/#comments - pasiskaitykit komentara po apacia. Gal kam nors iseis panasu finta prasukti. Nes panasu, kad objektas atiteks kreditoriams ir paskui ilga daina iki objekto galutinio ispletojimo. Panasu, kad to reiks laukti x metu.
Atsakyti