Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkų g. 1 statomas namas

QUOTE(MatasM @ 2009 06 24, 13:46)
http://www.ntspekuli...u_g_1/#comments - pasiskaitykit komentara po apacia. Gal kam nors iseis panasu finta prasukti. Nes panasu, kad objektas atiteks kreditoriams ir paskui ilga daina iki objekto galutinio ispletojimo. Panasu, kad to reiks laukti x metu.

tavo komentaras nieko nevertas. niekas neinicijavo. mes siuleme toki varianta dar buvusiam direktoriui Nauriui, bet buvo atsakyta. Atkirta pradzioje siule pratesti visiems sutartis iki birzelio men. 2009 ( tipo veluoja pastatyti). dabar paprasciausia keliasi bankroto byla. viskas arestuota.
Atsakyti
Teisus as ar ne, taciau girdejau sita info is dvieju zmoniu. Anyway, info turi sviezesne, tad uzjauciu pirkusius.
Atsakyti
gal kas žinote kodėl buvo atmestas bankrotas "Atkirtos būstui" kuri cia kazkas neseniai incijavo?
Atsakyti
QUOTE(Rapolas0 @ 2009 07 30, 16:26)
gal kas žinote kodėl buvo atmestas bankrotas "Atkirtos būstui" kuri cia kazkas neseniai incijavo?

Normalu balansa parode, tai ir atmete.
Atsakyti
Ko jie dar vis spardosi...? g.gif
Atsakyti
Sveiki visi,
Seniai nesimatėm doh.gif Kaip sekasi tvarkytis dėl įnašo grąžinimo? Ar pasikreipę į teismą ką nors išlošė? O kaip su bankais? Ar pertvarkė paskolas į vartojamąsias? Ką darysim toliau? Mane kartais panika apima, kai už orą bankui reikia 900 Lt kas mėnesį pakloti verysad.gif Tiesa, taip ir neradau info, kad atkirtos būstui buvo keliamas banktotas g.gif
Atsakyti
Keliamas bankrotas rangovinei kompanijai - http://www.bankrotod...Tipas=5&Id=7838
Atsakyti
Bet tai ne tas pats. Geriau papasakokite, kaip sekasi pinigėlius atgauti...
Atsakyti
QUOTE(Hexe @ 2009 09 02, 09:06)
Sveiki visi,
Seniai nesimatėm  doh.gif  Kaip sekasi tvarkytis dėl įnašo grąžinimo? Ar pasikreipę į teismą ką nors išlošė? O kaip su bankais? Ar pertvarkė paskolas į vartojamąsias? Ką darysim toliau? Mane kartais panika apima, kai už orą bankui reikia 900 Lt kas mėnesį pakloti  verysad.gif Tiesa, taip ir neradau info, kad atkirtos būstui buvo keliamas banktotas  g.gif

info buvo paskelbta www.vat.lt kelis kartus nukele ta byla, o po to kaip supratau neiskele. inicijavo fizinis asmuo.

pinigu susigrazinti kol kas nepavyko. kazkaip net neigiamos info apie juos nera naujos. negrazina pinigu bet ir sedi nejudinami. net nezinau ko imtis. so li televizija kvieti ir pas juos ofisan.
Atsakyti
sveiki. Turiu pasiūlymą: einam į Nordea, pažiūrėsim, ką pasakys. Jie savo sprendimu nutraukti projekto finansavimą padarė mums žalos. Tegul grąžina įnašus, jei ne - siųlau skelbti karą (teisminį aišku). Bet mūsų nemažai, mes privalome vienytis drinks_cheers.gif. jei yra palaikančių mano mintį, susisiekit per az
Atsakyti
sveiki, gal kam pavyko atgauti avansa, ar turite kokios naujos info apie atkirtos busta - pasidalinkite 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, na man teismas jieškini patenkino, šiuo metu dirba antsoliai bet , iš jų jokių gerū žinių nėra?
Atsiliepkit kas dar teismą laimėjo, būtų idomu ką jums antstoliai užstatė. Gal tas pačias patalpas blink.gif
Atsakyti