Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvinės užuolaidos

QUOTE(Sniegutė @ 2006 05 28, 13:11)
Tai gi dar kiti kambariai yra  lotuliukas.gif

tai kad jie jau visi užuolaiduoti doh.gif nu vienas dar ne... bet kažkaip man patiko virtuvei romanetes daryt.. dabar dar tiek idėjų atsirado galvoj.. nors imk ir kitas siūk lotuliukas.gif
Atsakyti
esu numezgusi virtuveje uzuolaidas...
jos tikrai suteikia savitumo ir jaukumo virtuvei

o visai neseniai maciau istapyta organza is kurios padarytos virtuvines uzuolaidos
Atsakyti
Nu va dedu ta zadeta uzuolaida.
Jei per smulku tai parasyk e-maila atsiusiu didesne.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 07 14, 10:03)

Mane tai sudomino ne uzuolaidos, o karnizai ax.gif , labai jau idomus
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 05 28, 13:26)
tai kad jie jau visi užuolaiduoti doh.gif  nu vienas dar ne... bet kažkaip man patiko virtuvei romanetes daryt.. dabar dar tiek idėjų atsirado galvoj.. nors imk ir kitas siūk lotuliukas.gif

Nu tai ant pakeitimo lotuliukas.gif

QUOTE(svajoklis @ 2006 05 28, 15:13)
Nu va dedu ta zadeta uzuolaida.
Jei per smulku tai parasyk e-maila atsiusiu didesne.

Didelis ačiū. Tik kai galėsi, inmesk į mailą, a tai baisiai žlybint reik blush2.gif Mano mailas: sniegasas@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sniegutė: 29 gegužės 2006 - 13:06
Jeigu kam patinka nertos užuolaidos tai čia tikrai galima pasirinkti http://photo.163.com...ro/22935521/#p1
Atsakyti
Peržiūrėjau visas duotas nertų užuolaidėlių nuorodas , bet neišsirinkau blush2.gif , na neradau tokios , už kurios labai labai ''užsikabinčiau'' ( matyt labai esu išranki blink.gif ) gal dar kuri turit kokių nuorodų su nertom užuolaidėlėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2006 05 28, 15:06)
o visai neseniai maciau istapyta organza is kurios padarytos virtuvines uzuolaidos

Turguj nusižiūrėjau tokiom vingiuotom linijom išpaišytą organzą, bet norisi į tuos tarpus dar spalvų įterpti, tad galvoju nusipirkus patapyti biggrin.gif
Atsakyti
as Tai kazkus prie rankdrabiu neriuniu schemu maciau labai faina uzuluodele su drugeliu, tad jei kam patinka drugeliai tai galima ten pasieskoti tikrai rasit neblogu ideju
Atsakyti
Čia pora užuolaidėlių ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Čia lyg ir kambariui užuolaidėlė, bet kuri nors gal sugalvos virtuvėje prisitaikyti smile.gif
Nuotrauka
Aprašymas
Atsakyti
va daili maža virtuvinė užuolaidėlė ir jos schemutė
Atsakyti