Įkraunama...
Įkraunama...

Padekite mamai su 7 vaikuciais

Sveikos visos mamos!

Kas uzsisakinejate Lietuvos ryta turbut skaitete Laikinojoje sostineje straipsni pavadinimu "Aleksote kaip Afrikoje" Kur mama viena augina 7 vaikus ir gyvena 8 kvadratiniu metru kambarelyje perkosiamam vejo. mazyliams kapsi vanduo ant nosies. Zodziu baisiau uz baisu. Pati buvau viska maciau. Vienam maziukui 1men, kitam 1,2 metuku. Vyriausiam 12 metu. Mama nepiknaudziauja alkoholiu stengiasi vaikus islaikyti is 670lt. Zodziu as skaiciau ir verkiau. Taip baisu ten.
Straipsnis yra cia:
http://www.lrytas.lt...0...d=99&view=2

Tik nezinau ar atidarys jums ta puslapi. net nezinau kaip kitaip patalpint ji.

Nupirkau jiems maisto, daviau pinigu, bet vienai sunku daugiau padeti ir man labai reikia jusu paramos.

Jai reikia sauskelniu nes 3vaikuciai juos naudoja. Misinuku, drabuzeliu vyresniems vaikams (10 ir 12 metu berniukams). Gal kam kas atlieka. Butu labai smagu jei padetumet. Zinau as jos telefono numeri ir adresa jei kas domesis.

Gal galite kas nors paaukoti pinigeliu ar duoti daikteliu kuriu jiems labai labai reik. Galiu tik pazadet kad nei vienas litas nenueis pro sali.

LABAI LABAI ACIU VISOMS!
Atsakyti
na kol paskelbe tema tai daug kas pasikeite doh.gif As toliau bendrauju su doh.gif ta seima ir jiems butiniausi yra sie daiktai. gal kas turit kokiu atliekamu?

38 ismiera batai zieminiai mergaitei, rubeliu 11mergaitei, 6metu berniukui kelniu, uzvalkalai, patalynei, paklodes, pampersai (ir didziausios ismieros reik), maisto (desreles, tomato, makaronu, kiausiniai ir pan), 36 zieminiai batai mamai. taip pat labai praverstu nestyne ant pilvo kudikeliui.

taip pat labai reiktu viengulio ciuzinio, nes vaikai ant baisaus miega, gal kas turit koki atliekama?
Atsakyti
turiu vaikiška lovytę su čiužinuku stovis puikus, gal reikia?
Atsakyti
Gal galit surasyt tu mazuliuku metus ir lyti, nes pagal nuotrauka sunku atsirinkti 4u.gif Kiek ten mergaiciu?
Ir vyriausios mergaites ugi.
Atsakyti
QUOTE(dipsė @ 2008 11 10, 18:45)
turiu vaikiška lovytę su čiužinuku stovis puikus, gal reikia?


taip labai reiktu. mama gaus nauja busta tuscia ir labai reiktu lovytes mazajam thumbup.gif
O kur jus gyvenate?
Atsakyti
Na, jei daiktai nebūtinai turi būti nauji - galiu pasidalinti blush2.gif Aviu 38 dydį, tai galiu duoti mergytei kokius žemakulnius savo batus (būklė gera, gi pati dar nešioti ketinau blush2.gif ), surasčiau gal ir sportinę avalynę kokią g.gif . Specialiai jai iš tėvų namų atvežiau savo nenešiotą puspaltuką (versta odytė, kailiukas nenatūralus, bet gal vis "prisigadys"), pagalvėlių keletą nedidelių vis dėstau iš kampo į kampą - vietos jos neranda mano namuose, o šiai šeimai gal pravers, dar rankšluosčių turiu, galiu antklodę (gyvenimo mačius, bet būklė labai gera) dovanoti. Dar ką nors surasiu tikriausiai ax.gif Tik nelabai galiu pati nuvežti - neturiu kur sūnaus palikt, o su mažium nelabai ten tikriausiai... Užuolaidų gal jaukumui tuščiuose namuose reikia? blush2.gif Mamos, jei kuri važiuosit ir galėsit paimti - duokit žinią, aš irgi Aleksote, tai nesigaus jums didelis ratas ax.gif Jei ką - 865084311, Jolanta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta_Š: 10 lapkričio 2008 - 19:32
QUOTE(bsgess @ 2008 11 10, 19:49)
Gal galit surasyt tu mazuliuku metus ir lyti, nes pagal nuotrauka sunku atsirinkti 4u.gif Kiek ten mergaiciu?
Ir vyriausios mergaites ugi.


Vaikuciai tokio amziaus:
12m berniukas
11m mergaite (Neauksta, taciau ne visai kuda tokia bigsmile.gif )
10m berniukas
6m berniukas (Reikia kelniu siam berniukui)
3m mergaite
1,2m berniukas
1men berniukas
Atsakyti
Kokiu dydziu pamperiu reik? Vyras savaitgali vaziuos namo per Kauna, gales maisto, pamperiu uzvezt, as dar namie rasciau buty reikalingu daiktu, tik nzn net kada tektu i ta gala vaziuot? Gal mamytes kas vaziuosit? Parasykit i az adresiuka pasakysiu vyrui kad uzveztu.
Atsakyti
Perskaiciau vakar sita istorija, tai vis is galvos neiseina... Noreciau kuo nors padeti, bet jie Kaune, o as Vilniuje. Galeciau striuke ziemine (nenauja, bet nenunesiota, tik uztrauktukas kartais issikiria, gal tiktu mamai ar mergaitei apie namus blush2.gif ), vaikstyne, misinuko yra pakelis (naujas) likes, maziukui drabuzeliu paziureciau.
Atsakyti
perskaiciau kad jau daug cia mamytes dovanoja thumbup.gif gal dar ko reikia paziureciau namie gal rasciau ka ax.gif beja maciau viena mayte dovanoja dvi striukytes mergytei "KAUNO SANDELIUKAS"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyyliux: 11 lapkričio 2008 - 16:12
Eglucia,
Gal kokių namų apyvokos daiktų reikia? Puodų, stalo įrankių? Tik kad aš Vilniuj.... doh.gif ir pro Kauną seniai neteko važiuoti.
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 11 10, 21:28)
Na, jei daiktai nebūtinai turi būti nauji - galiu pasidalinti  blush2.gif  Aviu 38 dydį, tai galiu duoti mergytei kokius žemakulnius savo batus (būklė gera, gi pati dar nešioti ketinau  blush2.gif ), surasčiau gal ir sportinę avalynę kokią  g.gif . Specialiai jai iš tėvų namų atvežiau savo nenešiotą puspaltuką (versta odytė, kailiukas nenatūralus, bet gal vis "prisigadys"), pagalvėlių keletą nedidelių vis dėstau iš kampo į kampą - vietos jos neranda mano namuose, o šiai šeimai gal pravers, dar rankšluosčių turiu, galiu antklodę (gyvenimo mačius, bet būklė labai gera) dovanoti. Dar ką  nors surasiu tikriausiai  ax.gif Tik nelabai galiu pati nuvežti - neturiu kur sūnaus palikt, o su mažium nelabai ten tikriausiai...  Užuolaidų gal jaukumui tuščiuose namuose reikia? blush2.gif Mamos, jei kuri važiuosit ir galėsit paimti - duokit žinią, aš irgi Aleksote, tai nesigaus jums didelis ratas  ax.gif Jei ką - 865084311, Jolanta  4u.gif

Gal vis dėlto kas nors važiuos ir paimtų daiktelius, a? ax.gif Ketvirtadienį išvažiuoju, tai taip ir liks neatiduoti verysad.gif
Atsakyti