Įkraunama...
Įkraunama...

Padekite mamai su 7 vaikuciais

QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 11 11, 22:26)
Gal vis dėlto kas nors važiuos ir paimtų daiktelius, a?  ax.gif  Ketvirtadienį išvažiuoju, tai taip ir liks neatiduoti  verysad.gif

O kur jus gyvenate?
Papildyta:
Beja galiu duoti jos tel nr ir gal pacios kas nors nuvestumet prie progos, nes man sudetinga su mazu vaikiuku visus daiktelius surinkti ir nuvesti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Žoržetta @ 2008 11 11, 15:00)
Perskaiciau vakar sita istorija, tai vis is galvos neiseina... Noreciau kuo nors padeti, bet jie Kaune, o as Vilniuje. Galeciau striuke ziemine (nenauja, bet nenunesiota, tik uztrauktukas kartais issikiria, gal tiktu mamai ar mergaitei apie namus  blush2.gif ), vaikstyne, misinuko yra pakelis (naujas) likes, maziukui drabuzeliu paziureciau.

net nezinau kaip butu galima perduoti is Vilniaus i kauna g.gif
Atsakyti
Irgi Aleksote gyvenu. Va su tais vaikais ir yra bėda - mano mažius labai judrus, nenunešiu aš nieko su juo schmoll.gif O su vežimu (ten sūnutis paprastai užmiega, tai šiokia tokia ramybė įsivyrauja) - tolokai gausis doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2008 11 11, 22:38)
net nezinau kaip butu galima perduoti is  Vilniaus i kauna  g.gif

Tai gal tada nors lituku pervesti g.gif o jei kas nors vaziuotu pas sia seimynele is Vilniaus, tada bandyciau perduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2008 11 12, 10:01)
Tai gal tada nors lituku pervesti  g.gif o jei kas nors vaziuotu pas sia seimynele is Vilniaus, tada bandyciau perduoti 4u.gif

Zinoma pinigeliai labai praverstu ypac dabar kai dar jos pasalpa yra 700lt Pries kokia savaite 2 mamos pervede tai nupirkau as jiems sio to. Atsiunciu savo saskaita jums i AZ jei sugalvotumet pervesti. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2008 11 10, 14:22)
na kol paskelbe tema tai daug kas pasikeite  doh.gif  As toliau bendrauju su doh.gif  ta seima ir jiems butiniausi yra sie daiktai. gal kas turit kokiu atliekamu?

38 ismiera batai zieminiai mergaitei, rubeliu 11mergaitei, 6metu berniukui kelniu, uzvalkalai, patalynei, paklodes, pampersai (ir didziausios ismieros reik), maisto (desreles, tomato, makaronu, kiausiniai ir pan), 36 zieminiai batai mamai. taip pat labai praverstu nestyne ant pilvo kudikeliui.

taip pat labai reiktu viengulio ciuzinio, nes vaikai ant baisaus miega, gal kas turit koki atliekama?

Jei dar reikia, turiu viengulį čiužinį (180cmx80cm). Tik nuvežti neturiu kaip, nevairuoju doh.gif Jei ką, gal kas prigriebtų jį iš manęs g.gif Gyvenu Žaliakalnyje
Atsakyti
As mielai išsiųsčiau paštu keletą beveik naujų rūbų didesniems berniukams. Tik pasakykite adresą ir kam siųsti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2008 11 12, 16:57)
As mielai išsiųsčiau paštu keletą beveik naujų rūbų didesniems berniukams.  Tik pasakykite adresą ir kam siųsti.  4u.gif

Gal siuskit man o tai nezinia ar ji gaus ta lapuka plius nebus kaip jai pasiimt is pasto. Savo adresa parasau is AZ
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2008 11 13, 14:50)
Gal siuskit man o tai nezinia ar ji gaus ta lapuka plius nebus kaip jai pasiimt is pasto. Savo adresa parasau is AZ

Turiu keleta smulkmeneliu kudikeliui - nenaudoti zindukai, ciulptukai, arbateles. Mielai atiduociau. Drabuzeliu irgi turiu, bet kaip supratau, jau priaukota
Atsakyti
QUOTE(triuba @ 2008 11 13, 19:17)
Turiu keleta smulkmeneliu kudikeliui - nenaudoti zindukai, ciulptukai, arbateles. Mielai atiduociau. Drabuzeliu irgi turiu, bet kaip supratau, jau priaukota

Drabuzeliu jau turi o kitos smulkmeneles tikrai praverstu thumbup.gif
Atsakyti
Prisidėčiau ir aš parašykit, sąsk. nr. nes pamperių vistiek paštu nesiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 11 14, 01:02)
Prisidėčiau ir aš parašykit, sąsk. nr. nes pamperių vistiek paštu nesiųsiu.

Parasiau jums i AZ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2008 11 12, 10:27)
Zinoma pinigeliai labai praverstu ypac dabar kai dar jos pasalpa yra 700lt Pries kokia savaite 2 mamos pervede tai nupirkau as jiems sio to. Atsiunciu savo saskaita jums i AZ jei sugalvotumet pervesti. Aciu

O pačios mamos saskaitos nėra? manau būtu protingiau jai pačiai pervedinėti, nes ji geriausiai žino ko dabr jiems labiausiai reikia. Neįsižeiskit, bet man įtartinai atrodo pinigų pervedinėjimas tarpininkaujančiam asmeniui, tikiuosi dėl savo įtarimų klystu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asciuke: 14 lapkričio 2008 - 10:17