Įkraunama...
Įkraunama...

Padekite mamai su 7 vaikuciais

QUOTE(Asciuke @ 2008 11 14, 11:14)
O pačios mamos saskaitos nėra? manau būtu protingiau jai pačiai pervedinėti, nes ji geriausiai žino ko dabr jiems labiausiai reikia. Neįsižeiskit, bet man įtartinai atrodo pinigų pervedinėjimas tarpininkaujančiam asmeniui, tikiuosi dėl savo įtarimų klystu...

Sutinku kad itartinai, taciau pati mama neturi saskaitos. Norejau as pati jos saskaitos numeriuka gauti. Klausiau sake kad neturi. na kelios mamos pasisiule pervesti man tai as ir sutikau. pervede 140lt is Maximos visko pripirkau uz 170lt. Na cia aisku pasitikejimo klausimas, taciau galiu garantuot kad pro sali pinigai tikrai nenueina.
Mes tikrai daug jiems padejom daug visko dovanojom taigi man butu nelogiska dabar detis pinigus sau i kisene kai as zinau kaip jie gyvena. Na aisku irodyti kazko as negaliu. Visada gali mamos pacios nuvaziuot ir duot jai pinigu ar kazka nupirkt, dovanot. As tikrai nieko pries. man butu dar geriau ir tikrai paprasciau. Tik vaziuokit ir padekit jai mirksiukas.gif

Beja visoms norincioms galiu duoti jos telefono numeri ir adresa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglucia: 14 lapkričio 2008 - 11:56
Gaila mano ismera 40 sad.gif per dideli batai bus. O kokia ta mergaite ne kuda, koks mazdaug jos dydis butu?

Perziurejau savo sankaupas. Turiu visiskai nauju ir nenaudojamu: sampuno, plauku kaukes, vaikisko aliejuko, ranku kremo, dar gal kokiu nagu laku rasciau, nes pripirkta milijonas ir stovi dulkeja. Gal mamyte noretu pasigrazinti, nezinau kokios ten gyvenimo salygos, bet visos mes norim but grazios. Galeciau issiusti pastu, nes esu is Vilniaus.

Dar paieskociau barskuciu kokiu, gal reikia mazam leliukui ar zaisliuku? 4u.gif

Toms kurios is Vilniaus noretu ka perduot, galima bendrai i deze didele ideti, tai manau daug visko pridetumem. Man pastas netoli namu, galeciau issiusti, jei man kas ko priveztu, nes as irgi su mazu leliuku ir be masinos.
Atsakyti
sveikos,mane irgi domina ši istorija wink.gif
turiu keletą idėjų-gal jos pasirodys naudingos g.gif
Dėl to rodos 12mečio,kuris yra problematiškas ir neina į mokyklą... Gal reikėtų jam vietos paieškoti internate? g.gif nežinau kaip ten yra,kokie reikalavimai keliami ir pan,bet jei vaikas problematiškas, o mama nieko nedaro,kad tas problemas išspręstų (nors tiesą pasakius jai gal nebelabai ir yra laiko) tai gal tas problemas padetų išspręsti būtent tokio pobūžio įstaiga g.gif kad neatrodyt tas paliūlymas toks baisus norėčiau priminti,kad tas mūsų bronzos laimėtojas imtyninkas Mizgaitis irgi mokėsi internate ir būtent todėl,kad tėvai su juo nesusitvarkė. Dabar pats Mizgaitis sako,kad internatas jam pridėjo daug pliusų ax.gif
O kaip ten dėl tai gyvenamojo ploto? Esu kažką girdėjusi,kad valdžia gali soc. būstą skirti ir ne mieste,o kaime g.gif bent jau buvo toks atvejis,kad kai moteris (berods Vilniuje) pasigimdė trynukus ior valdžia jiems išskyrė soc būstą kažkokiam kaime,nes tipo greičiau ir paprasčiau,nes žmonės neori keltis kaiman,net tie,kurie laukia soc. būsto g.gif Gal reiktų užklausti tų valdininkų kaip ten yra? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2008 11 13, 16:50)
Gal siuskit man o tai nezinia ar ji gaus ta lapuka plius nebus kaip jai pasiimt is pasto. Savo adresa parasau is AZ

Eglucia, šeštadienį išsiunčiau gan didelę dėžę paštu, tavo adresu.
Siuntinyje rūbai 10-11 metų berniukui.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2008 11 17, 10:00)
Eglucia, šeštadienį išsiunčiau gan didelę dėžę paštu, tavo adresu.
Siuntinyje rūbai 10-11 metų berniukui.

4u.gif

Taip taip siandien atsiemiau. Aciu. nuvesiu kokia diena jiems wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2008 11 17, 12:53)
Taip taip siandien atsiemiau. Aciu. nuvesiu kokia diena jiems  wub.gif

klausyk,o kaip jie viską dabar susitapina? nes tiesą sakant,nu nesuvokiama man kaip galima suktis 8kv kambariukyje ir dar susidėt,kad ir menkiausią mantą g.gif
beje,kaip būsto reikalai?
Nu neišeina man iš galvos šita istorija blush2.gif vis galvju,kaip čia tuos valdininkus pajudint,kad duotų nors kiek didesnį gyvenamą plotą šitai moteriškei...
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 11 17, 14:33)
klausyk,o kaip jie viską dabar susitapina? nes tiesą sakant,nu nesuvokiama man kaip galima suktis 8kv kambariukyje ir dar susidėt,kad ir menkiausią mantą g.gif
beje,kaip būsto reikalai?
Nu neišeina man iš galvos šita istorija blush2.gif vis galvju,kaip čia tuos valdininkus pajudint,kad duotų nors kiek didesnį gyvenamą plotą šitai moteriškei...

As net nezinau kaip jie miega unsure.gif Siaip ten yra dar toks koridoriukas irgi ju. Na tai ten gal dar 4kv. Bet siaip ziauru. O dabar kaip su bustu reikalai net tiksliai ir nezinau. Pries pora dienu sake, kad kazkokia ponia is savivaldybes atsisako skirti busta. tai uzsirase ji pas mera gruodzio menesiui. Sake pasiimsiu visus vaikus ir eisiu pas mera. O jei ne sake ir i Vilniu nuvaziuosiu. Zodziu ji ranku nuleist neketina. O kada tas bustas bus paskirtas vienas Dievas zino....
Atsakyti
o ką Vilniuj? tuos butus ne to miesto,kur gyvena prašytojas, skirsto? g.gif
o kaip ta moteris,ar ji bijo viešumos?
Gal kreiptis į kokią tv laidą? g.gif nu,kad nueitų su kamerom pas ta bobą,kur atsisako butą skirti g.gif

Papildyta:
o ji parašius prašymą dėl to būsto? nes nerandu jos sąrašuose g.gif tik kažkokį Hari Čapskį g.gif gal čia jos vyras?
sąrašas
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 11 17, 17:27)
o ji parašius prašymą dėl to būsto? nes nerandu jos sąrašuose g.gif tik kažkokį Hari Čapskį g.gif gal čia jos vyras?

taip, vyras
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2008 11 17, 20:27)
taip, vyras

O ji dar ir pati uzsirasiusi yra. Tai kadangi ji skiriasi tai atsiduria 206 vietoj saraso, nes ir pati prasyma yra padavusi....
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2008 11 17, 20:27)
taip, vyras

Žoržetta, tavo pinigelius siandien perdaviau mamai drinks_cheers.gif

O siaip turiu naujienu, kad ji gruodzio menesi gauna busta thumbup.gif
Ir tautos prisikelimo partijai ja remia. Sake ji bus aprupinta viskuo ko reiks naujam bute. Smagu... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 11 14, 11:14)
O pačios mamos saskaitos nėra? manau būtu protingiau jai pačiai pervedinėti, nes ji geriausiai žino ko dabr jiems labiausiai reikia. Neįsižeiskit, bet man įtartinai atrodo pinigų pervedinėjimas tarpininkaujančiam asmeniui, tikiuosi dėl savo įtarimų klystu...

kai kada geriau, kad ne pinigai pasiektų pačią mamą, o reikalingi daikai bei maistas..
čia tikriausiai suprasi ką turiu galvoje cool.gif ..
beje, duoti tarpininkaujančio asmens sąsk.nr. nėra irgi gerai, rizika. mokestinio patikrinimo metu tektų įrodinėti įplaukų kilmę.
Atsakyti