Įkraunama...
Įkraunama...

Padekite mamai su 7 vaikuciais

As prisideciau tikrai, tik bandziau sugalvot kuriam ir ka padovanociau, tai nelabai gavos... g.gif Vis mastau apie ta vietos stoka pas juos namuciuos, nesinori uzgriozdint dideliais daiktais, arba kazkokiais zaislais is daug detaliu... Nes pas mus vaikai kai pazeria konstruktorius ir masinytes, tai ner kur praeit, nors vietos nemazai, oten pas juos tai neisivaizduoju... g.gif
Vienintele man normali mintis atrodo knygutes pagal amziu kiekvienam zinoma. Mano vaikai tai jomis ypac dziaugiasi, megsta vieni vartyt ir kartu paskaityt, didysis tai ir spalvinimo knygas jau naudoja pagal paskirti. Nezinau tik ar tie vaikuciai apsidziaugtu, gal visai nemegsta knygeliu. Na nezinau, cia tik pamasciau, kaip jus galvojat, ka siulot?
Atsakyti
as nezinau ka pasiulyt.. ir nzn ar prisidesiu.. aiskku butu gerai,bet jei atvirai patys be bakiu sedim.. uz virtuve sumokejom ir liko nekas sad.gif o dar ne visas dovanas turiu nupirkus artimiesiems.. tad tikrai nezinau kaip su manim... o jus jei dviese tai ir labai mazai.. schmoll.gif
Atsakyti
Na taip, dviese tai mazoka, ane Egle? Bet as kazkaip manau, kad daugiau atsiras. rolleyes.gif Juk 15-20Lt tikrai nedaug, o tiek manau uztektu vienam vaikiukui nudziugint.
Taigi, prisijunkit, mielos mamos! 4u.gif Jei neiseina skirti pinigeliu dovanelei, tai bent ideju pamėtėkit geru, kad vaikam patiktu ir kambariuko nepaverstu dar labiau nepraeinamu... bigsmile.gif
Atsakyti
Nejaugi neatsiras daugiau mamyciu, kurios noretu nudziuginti ne tik savo, bet ir vargingai gyvenancios seimyneles vaikucius sv.Kaledu proga? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Perskaičiau visą šią istoriją. Kilo tik vienas klausimas, kokią mokyklą lanko vaikai?
Turiu pažįstamą miesto taryboje, o ir Aleksoto seniūnija turėtų kažkaip sureaguoti. Kiek žinau, šie vaikiukai, kurie lanko mokyklą, turi gauti nemokamą maitinimą, o ir dovanėlių kažkokių (o gal kokią šventinę popietę) organizuoja Aleksoto seniūnija.
Atsakyti
4u.gif del tu ideju ko vaikai noretu, tai as skaiciau www.1000svajoniu.lt puslapi. ten vaikai is vaiku namu raso savo norus. nieko apie ta puslapi as nezinau, radau netycia. yra kad vaikas nori tik piesianciu flomasteriu, na yra kad ir dviracio nori. gal patiktu koks stalo zaidimas prie kurio prisestu keliese.
Atsakyti
Paskelbiau tema Zaisluose kad ieskom dovaneliu siems vaikams. Pazekit pas mane temose. Viena mama atsiliepe kad dovanoja Clementi kvepiancias kaladeles. Tai va bus gal tam berniukui 1,4m. Taip pat mano sesuo turi 2 paspirtukus. Na jie pavazineti bet vyresniems gal tiktu g.gif ?
Taip pat tam 6 metu berniukui kita mano sese duos Lego konstruktoriuka nauja. Taip kad dali dovaneliu turime. Reikia mazajam kazka kur 3 men. Mama ir pati prase kazkokiu barskuciu kur lengvai i rankyte pasiimt galima.
Tai va galim ir nepinigeliais mestis. Gal atsiras dar geru zmoniu ka nors kad ir naudoto bet geros bukles dovanojanciu wub.gif

Papildyta:
QUOTE(judita @ 2008 12 19, 16:17)
Nejaugi neatsiras daugiau mamyciu, kurios noretu nudziuginti ne tik savo, bet ir vargingai gyvenancios seimyneles vaikucius sv.Kaledu proga?  4u.gif

Judita as manau kad ir mes uz 40lt galetume kokiu flamastreriu dar nupirkt ir spalvininmo knyguciu. Juk visi vaikai tokius dalykus megsta o jie nera brangus. ka manai?
Atsakyti
Jau pasikalbėjau su pažįstama soc. pedagoge, pasirodo, tie vaikiukai lanko Dobkevičiaus vidurinę. Tik gaila, kad ne viskas, ką pavyko sužinoti, džiugina. Aišku, kiekviena turi teisę elgtis, kaip atrodo tinkama, tačiau bijau, kad remiama mama piktnaudžiauja jūsų gerumu. Vaikai, žinoma, niekuo nekalti ir jų nuoširdžiai gaila, bet jei pasidairytume plačiau, tokių vaikų šimtai.
Eglucia, jei važiuotumėte kada jų lankyti, mielai prisidėčiau. Mažiukui tikrai dovanėlių rasiu (mano mažiukė jau dalį išaugo) 4u.gif
Atsakyti
Na as pas ja buvau, tai man ji nepasirode piktnaudziaujanti, bet as gal nepastabi, nzn...
As prisideciau prie dovaneliu pirkimo, bet tik paciu lengviausiu budu, galiu pervest pvz Egluciai 20Lt, jei tinka toks variantas, nes man nei vaziuot kazka pirkt, nei nuvezt dovaneles tikrai neiseis. Grizo mano berniukas is darzelio spuoguotas, gydytoja sako vejaraupiai, liepe 10d. sedet namie. Jo palikt nera kam, tai ir as sedesiu namie. Nelabai dziugios kaledos mums nusimato verysad.gif . Bet gi buna blogiau, bent busim persirge, negerai tik, kad ir sese greiciausiai sirgs, o dakt sako, kad ji dar tokiai ligai per maza...
Tai kaip Egle del tu mano 20Lituku? parasyk prasau i AZ, nes gal neiseis man tema sekt, slaugysiu vaikus...
Atsakyti
Prisidesiu ir as 4u.gif . Aisku, vaikai tikrai nekalti del mamos elgesio.
Atsakyti
kokio ugio tas maziausias? g.gif
Atsakyti
Mamytes, nesupykit, prasau, kad as ta kose uzviriau su itarinejimais. 4u.gif Tiesiog esu ne karta gerai pamokyta ir i panasius dalykus ziuriu atsargiai. verysad.gif O padet vargstanciam tikrai gera ir nesunku smile.gif

Maziukas turetu svert apie 7-7,5kg dabar jau. O rubeliai greiciausiai 62-68 siuo metu tinkami butu. Gaila, kad as nemaciau maziulio sad.gif. Kai viska nuveziau, mama buvo isejusi buto apziuret. tai jos kaimyne ir berniukas gal 6 metuku susinese viska. mirksiukas.gif
Atsakyti