Įkraunama...
Įkraunama...

Padekite mamai su 7 vaikuciais

Gal ir teisingai, Egle, sakai del maisto vežimo, bet kas gi imsis taip suorganizuot kazkokio maisto karta per savaite... Mes pvz siandien nupirkom sio bei to, nuvezem, apsidziauge labai, dekojo. Tai kaip musu koks prieskaledinis laukneselis. Vezem leliukui kailinius batelius savo isaugtus, tai tuo paciu. Uzversti maistu aisku nereikia, bet kad kazin ar galima tai vadint uzvertimu. Visgi ir suvalgomi kiekiai pas juos kiti, juk septyni vaikai ir mama. Greitai viskas sueina, vaikiukai valgus, nereikia prasyt, kad valgytu. Mano du vaikiukai, tokie be apetitu, ir tai parduotuven reikia vos ne kasdien bigsmile.gif
Del vaiku pinigu, tai kazka girdejau per radija, kad veluoja ir pirmiausia stengsis pervesti uz viena vaika tuos 52Lt, kitiems veliau, man pasirode absurdas, bet gal as ne taip isgirdau ar ne taip supratau...
Perdaviau mamytei, kad kita mamyte (buzzulka rase) ruosias jos maziui atvezt rubelius ir 23d.batukus, tai labai dekoja.
Ta namine kedute, kuri turetu palengvint mamai maziausiojo auginima, mano drauge pazadejo nuvezt.
Misinukas tinka tik tutteli 1 (0-6men), nes nuo kitu labai pucia pilvuka...
Dar ir mamai truksta zieminiu batu, 36 dydi nesioja ji...
Atsakyti
QUOTE(judita @ 2008 12 15, 22:06)
Gal ir teisingai, Egle, sakai del maisto vežimo, bet kas gi imsis taip suorganizuot kazkokio maisto karta per savaite... Mes pvz siandien nupirkom sio bei to, nuvezem, apsidziauge labai, dekojo. Tai kaip musu koks prieskaledinis laukneselis. Vezem leliukui kailinius batelius savo isaugtus, tai tuo paciu. Uzversti maistu aisku nereikia, bet kad kazin ar galima tai vadint uzvertimu. Visgi ir suvalgomi kiekiai pas juos kiti, juk septyni  vaikai ir mama. Greitai viskas sueina, vaikiukai valgus, nereikia prasyt, kad valgytu. Mano du vaikiukai, tokie be apetitu, ir tai parduotuven reikia vos ne kasdien  bigsmile.gif
Del vaiku pinigu, tai kazka girdejau per radija, kad veluoja ir pirmiausia stengsis pervesti uz viena vaika tuos 52Lt, kitiems veliau, man pasirode absurdas, bet gal as ne taip isgirdau ar ne taip supratau...
Perdaviau mamytei, kad kita mamyte (buzzulka rase) ruosias jos maziui atvezt rubelius ir 23d.batukus, tai labai dekoja.
Ta namine kedute, kuri turetu palengvint mamai maziausiojo auginima, mano drauge pazadejo nuvezt.
Misinukas tinka tik tutteli 1 (0-6men), nes nuo kitu labai pucia pilvuka...
Dar ir mamai truksta zieminiu batu, 36 dydi nesioja ji...

drinks_cheers.gif pritariu visom keturiom,juk ne dvi burnos o 8! as rytoj zadu vaziuoti,idejau savoo rubu mamai,kedu 37 ismera dvi poras,pati dar nesenai nesiojau,mama ides patalynes,drauges ir atrinko ka galejo nuo savo berniuku,manau tiks,dar idejau beveik nauja striukyte 4 metu vaikui,ir treninga siltesni 3metu mergaitei,tikiuosi jai viskas tiks ji ivertins tai kad as labai stengsiuos,nes kai vyrui pasakiau jam nepatiko... isvadino nupususia ta daba sedziu isizeidus... bet vistiek vaziuosiu nes noriu padeti..
del misinuko,tuteli 1 milteliais ar skystas pienukas?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzulkaa: 15 gruodžio 2008 - 23:48
Sveikos.Jeigu galite parasykite man i AZ kauniskes daugiavaikes mamytes koordinates, pasistengsiu rasti kauno poniu, kurios pastoviai sefuotu ja. Dekui.
Atsakyti
Na as nesakau mazuju saskaita taupyt... Aisku misinuko reik be kalbu. Tik jie iki musu pagalbos irgi kazkaip gyveno. ir mes nepadesim jiems visa laika. Turi moket ir pati gyvent ir taupyt. Nes as pastebejau kai ka... Na kad ji man pavyzdziui sako nupirkit gal uzpilamu sriubu, bet pirkit butent tokiu (kaina litas su virsum). Tuo tarpu yra uzpilamu po 50centu. Noriu pasakysi kad ji jau renkasi. Toki dalykai man ir sako kad reikia pristabyt arklius truputeli. Cia mano nuomone mirksiukas.gif
Beja vaikus turi ji septyni, taciau su ja auga 6. Viena mergaite kazkur kitur nes jai kazkas su nervais tai sake kai tures normalu busta tai atiduos jai ta mergaite.

Misinuka Tutelli pirkau milteliais.
Papildyta:
QUOTE(Megi @ 2008 12 16, 13:05)
Sveikos.Jeigu galite parasykite man i AZ  kauniskes daugiavaikes mamytes  koordinates, pasistengsiu rasti kauno poniu, kurios pastoviai sefuotu ja. Dekui.

Parasau i AZ
Atsakyti
[quote=Eglucia,2008 12 16, 16:42]
Na as nesakau mazuju saskaita taupyt... Aisku misinuko reik be kalbu. Tik jie iki musu pagalbos irgi kazkaip gyveno. ir mes nepadesim jiems visa laika. Turi moket ir pati gyvent ir taupyt. Nes as pastebejau kai ka... Na kad ji man pavyzdziui sako nupirkit gal uzpilamu sriubu, bet pirkit butent tokiu (kaina litas su virsum). Tuo tarpu yra uzpilamu po 50centu. Noriu pasakysi kad ji jau renkasi. Toki dalykai man ir sako kad reikia pristabyt arklius truputeli. Cia mano nuomone mirksiukas.gif
Beja vaikus turi ji septyni, taciau su ja auga 6. Viena mergaite kazkur kitur nes jai kazkas su nervais tai sake kai tures normalu busta tai atiduos jai ta mergaite.

Taip, Egle, mes nepadesim jiems visa laika... reikes jai paciai tvarkytis... ir iki siol ji kazkaip gyveno... bet manau musu pagalbos ir dabar nera per daug. juk visos tos lauktuves nudziugina ju seima, bet is esmes jiems reikia zmonisko gyvenamojo ploto ir jame isikurti, susitvarkyti buiti su geru zmoniu pagalba. Tikiuosi kreipimasis i seima pades igyvendinti ju svajone apie butuka. Jei ji gaus, tikrai visko truks, nuo lovu, spintu, iki visokiu rakandu... Neisivaizduoju kaip sunku atrasti pinigu kazkokiam daikteliui, kai 8iese reikia gyvent is 670lt. O kiek tokiu daikteliu zmones kartais tiesiog neturi kur det, ismeta arba paslepia giliai i rusi gailedami tiesiog ismest, o rade kam atiduot labai apsidziaugtu... O ir su maisiuku vaišiu nuvaziuot kartais gerai. Manau, kad tuo jos bedu neispresim, bet tikrai ir neislepinsim, o tiesiog nudziuginsim... As pas ja buvau tik du kartus, gal daug ko nepastebejau, Egle ja pazista seniau ir bendrauja daugiau tai visgi reiketu klausyt jos nuomones. Man tik ypac svarbu, kad ta mama myli savo vaikus ir jais rupinasi nepaisydama sunkumu, ir kaip ir visos normalios mamos nori savo vaikus palepinti, kad ir tokiais skanestais kaip pienukas su sausainiais...
Atsakyti
na aisku kad reikia padet. jei taip nemanyciau nebuciau net temos tokios uzvedus. I nauja buta jau sake nupirks viska kazkokios dvi seses verslininkes. Tik kad to buto naujo niekaip negauna.
Pagrindines busto problemos matyt mes nepajegios issprest.

Reikia jos dar issiklausinet ko vaikai tiksliai dovanu norejo. gal kartu bent is dalies galetume tas svajones igyvendint...
Atsakyti
Egle, del dovanu tai tikrai gera mintis, pritariu labai drinks_cheers.gif , manau visos po viena dovanele kaip nors nupirktume, vaikai visgi vaikai ir jiems kaledu senelis turi kazka atnest, nepaisant to, kad mamai pasalpa veluoja... rolleyes.gif O ir laiko dar siek tiek iki kaledu yra tai suspetume manau. Butu gerai jai paskambinus isklausti, ko vaikai noretu, bet bijau, kad ju visu norai, kaip ir visu vaiku - dviratis, kompiuteris ir panasiai... Tokiu taigi nepadovanosim... Tai gal tiesiog pacim nutart cia forume, kas kuriam ka galetu nupirkt ir viskas? Ir mazdaug sumele? Kaip manot? Labai gerai, Egle, kad prisiminei kaledines dovanas vaikuciam! thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės,o jūs Kaune neurit kokios vietinės televizijos? nes Bėdų turgaus gali tekti laukti ilgai, pusmetį,o gal ir ilgiau...jie gauna tieek tų prašymų,kad unsure.gif aišku,šiek tiek nesuprantu kokiu principu atsirenka tuos bėdų pardavėjus,bet...ten eilės tikrai didelės rolleyes.gif o ir tas buto klausimas gana kėblus...nes toj eilėj tikrai stovi įvairių žmonių,jiems irgi sunku ir abejoju,ar taip paprastai praleis ją į priekį...toj eilėj tikrai yra ir kitų mamų su vaikučiais...todėl šiaip nemanau,kad kokia nors laida padėtų jai gaut tą soc. būstą unsure.gif tik va,kad jau tipo pažadėjo ir neduoda-va čia tai....patys gi žinojo įstatymus ir visą kitą,tai kam žadėt g.gif
Dar toks klausimas iškilo-o kaip ten su tom skirybom? Juda kažkas į priekį?
Atsakyti
Sveikos,na va ir as prisidejau prie sios pagalbos,buvau pas ta moterele,nuvezem rubeliu visokio amziaus vaikams,batu,jai rubu nemazai,nesyne,maisto nupirkau uz 50lt.Dieve kaip jie gyvena,as pakraupau is kur pas tiek stiprybes,kantrybes..as cia su vienu vaiku su patogumais buna kad proteju,o ten?? ji sake net normaliai nemiega nes nera vietos ir kaip.. zodziu nebevarom i medi Dievo,nes turbut mazai tokiu kurios sitaip gyvena.. Labai dziaugiuosi kad jai padejau,ir dar gal kada padesiu,dekoju savo draugem Gabijai,Aistei,Jurgai uz prisidejima,taip pat mano mamai kuri ir prisidejo aciuks.gif Ta moteriske nusipelne gyventi geriau! Kantrybes ir stiprybes toliau auginant vaikelius,saunuole mamyte thumbup.gif thumbup.gif

Ji labai dekoja uz viska visiem! dabar jai reikia labiausiai 13 metu berniukui rubu ir batu jo ismera 40,tai jei kad turit nereikalingu prasom neismesti o kaip nors nuvesti smile.gif dar vyresnelis Kaledom nori dviracio gal ir kas atliekama turi??? Pas juos maziukai langiukai,bet vaikuciai laukia Kaledu,mirga lemputes languose,jie laukia stebuklu smile.gif Sveikatos Jiems visiems! ir geresnio gyvenimo!
Papildyta:
QUOTE(Ramunita @ 2008 12 16, 15:24)
mergaitės,o jūs Kaune neurit kokios vietinės televizijos? nes Bėdų turgaus gali tekti laukti ilgai, pusmetį,o gal ir ilgiau...jie gauna tieek tų prašymų,kad  unsure.gif  aišku,šiek tiek nesuprantu kokiu principu atsirenka tuos bėdų pardavėjus,bet...ten eilės tikrai didelės rolleyes.gif o ir tas buto klausimas gana kėblus...nes toj eilėj tikrai stovi įvairių žmonių,jiems irgi sunku ir abejoju,ar taip paprastai praleis ją į priekį...toj eilėj tikrai yra ir kitų mamų su vaikučiais...todėl šiaip nemanau,kad kokia nors laida padėtų jai gaut tą soc. būstą unsure.gif  tik va,kad jau tipo pažadėjo ir neduoda-va čia tai....patys gi žinojo įstatymus ir visą kitą,tai kam žadėt g.gif
Dar toks klausimas iškilo-o kaip ten su tom skirybom? Juda kažkas į priekį?

kodel ilgai?? zn atveju kad labai greit viskas nutinka,paraso laiska ir jau atvaziuoja filmuot.. nezinau nuo ko cia priklauso,ar istorijos idomumas koks..ar kas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzulkaa: 16 gruodžio 2008 - 21:13
QUOTE(Ramunita @ 2008 12 16, 17:24)
mergaitės,o jūs Kaune neurit kokios vietinės televizijos? nes Bėdų turgaus gali tekti laukti ilgai, pusmetį,o gal ir ilgiau...jie gauna tieek tų prašymų,kad  unsure.gif  aišku,šiek tiek nesuprantu kokiu principu atsirenka tuos bėdų pardavėjus,bet...ten eilės tikrai didelės rolleyes.gif o ir tas buto klausimas gana kėblus...nes toj eilėj tikrai stovi įvairių žmonių,jiems irgi sunku ir abejoju,ar taip paprastai praleis ją į priekį...

bet vienisu mamu su 7 vaikuciais turbut ne daug ir tokiom salygom gyvenanciu..

skambino man is "cia ir dabar" laideles, susidomejo jie sia istorija, paeme mamytes kontaktus, darys tyrima del buto. laida veda kilkuviene. gal ka issiaiskins issamiau..gal kai lietuvos mastu nuskambes, issaiskes kas nors..kadangi jie laida kuria ilgeliau, del tyrimo, tai rodyt turetu sausio menesi..

verysad.gif labai gaila kad siai dienai pinigeliais negaliu paremti, bet kai tik prabagotesim butinai paremsim..

Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Pries kokias 2-3 savaites nuveziau daugiavaikei mamytei nemazai daikteliu nuo saves ir dar vienos supermamytes. Kadangi pries tai buvau kalbejusi su Zulfija, ji man sake, kad maziausiajam reikia jau rubeliu, nes turetus isaugo, tai prikroviau maisa drabuzeliu iki 74cm. Dabar jau nebesuprantu, kaip cia gaunasi, kad ji vel sakosi, kad nebeturi. As tikrai neprasau ataskaitos kur ji naudoja musu labdara, bet kazkaip keista. g.gif
Tuokart idejau ir Espumizano buteliuka, kad mazajam pilvelio nepusti. Tikiuosi, kad naudojo. smile.gif

O del maisto vezimo jai, tai gal tiesiog mums cia forume reiketu susitarti kuri ta savaite nuveza. Pvz paskirti kazkuria savaites diena tam reikalui. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(triuba @ 2008 12 17, 11:21)
Sveikos mamytes  4u.gif
Pries kokias 2-3 savaites nuveziau daugiavaikei mamytei nemazai daikteliu nuo saves ir dar vienos supermamytes. Kadangi pries tai  buvau kalbejusi su Zulfija, ji man sake, kad maziausiajam reikia jau rubeliu, nes turetus isaugo, tai prikroviau maisa drabuzeliu iki 74cm. Dabar jau nebesuprantu, kaip cia gaunasi, kad ji vel sakosi, kad nebeturi. As tikrai neprasau ataskaitos kur ji naudoja musu labdara, bet kazkaip keista.  g.gif
Tuokart idejau ir Espumizano buteliuka, kad mazajam pilvelio nepusti. Tikiuosi, kad naudojo.  smile.gif

O del maisto vezimo jai, tai gal tiesiog mums cia forume reiketu susitarti kuri ta savaite nuveza. Pvz paskirti kazkuria savaites diena tam reikalui.  rolleyes.gif

jo pritariu.. reiketu tartis,nes jei taip visi ves tai ji gali ismandreti... gal eglucia tu prazonduok visa esama situacija??? g.gif
Atsakyti