Ta metaline ausele padaryta su skyle,kaip kabliukas,jos galai,kiek suprantu,turi i stikla ieiti
Nusipirkau siandiena akiu GA,bet kokybe tai nelabai
Ta metaline ausele padaryta su skyle,kaip kabliukas,jos galai,kiek suprantu,turi i stikla ieiti
Dabar galvoju,ar neiskris tos akys,kai prisiusim
siuvu ir as
kazko labai jau mazas man tas musu meskiukas
kokio dydzio jis turi buti?
aciu uz aiskinima del galvos- man irgi nevisai aisku buvo su tuo klynu, o dar snukutis i suns panasus
noriu paklausti del kunelio- siules bus ant pilvo i nugaros ar abi siules paskui bus sonuose?
bet kaip smagu adata rankose laikyti
kazko labai jau mazas man tas musu meskiukas
aciu uz aiskinima del galvos- man irgi nevisai aisku buvo su tuo klynu, o dar snukutis i suns panasus
noriu paklausti del kunelio- siules bus ant pilvo i nugaros ar abi siules paskui bus sonuose?
bet kaip smagu adata rankose laikyti
vasarėja, kūno siūlės mano supratimu bus ant pilvo ir nugaros, pagal iškarpas matosi nugaros įlinkimas ir išpūstas pilvukas
O be to ir taškučiai iškarpoj buvo uždėti, kur turi būti rankos ir kojos
Pradžiai ir mažo meškelio užteks, po to jau galėsi dvigubą ar trigubą daryt
QUOTE(fukuotukaf @ 2008 10 26, 22:26)
vasarėja, kūno siūlės mano supratimu bus ant pilvo ir nugaros, pagal iškarpas matosi nugaros įlinkimas ir išpūstas pilvukas
O be to ir taškučiai iškarpoj buvo uždėti, kur turi būti rankos ir kojos
Man tai kuo mažesnis meškiukas, tuo gražiau... Ir ne tik meškiukas - viskas man patinka mažiukai arba smulkūs. Vaikams žaisti šito meškiulio turbūt vistiek neduosiu, o ant lentynos pasisodinti - pats tas dysis.
Rulle, o sakai, tų akių kokybė tau įtartina?
Tiesa, o kada jau adatas užsakinėjam, nes po to baisii reiks ilgai gal laukti, negalėsime toliau darbuotis? Nors iš Anglijos tai greitai viskas ateina.
Tu akiu kokybe,manau,pagal kaina,turiu keleta akiu is Voketijos,Uups man dovanojo
tai tos tikrai geresnes,nes cia ilgai rinkausi,kol vienodas radau ir keista,kad ausele ne istisa 
Man tai meskiukas visai nemazas gaunasi
Labas rytas
Kaip man keista del tų akių
Gal čia vis dėlto brokas? Nes kaip juos prisiuti reikes net neisivaizduoju - juos gi už tas auseles labai stipriai traukti reikės
QUOTE(rulle @ 2008 10 26, 23:29)
Tu akiu kokybe,manau,pagal kaina,turiu keleta akiu is Voketijos,Uups man dovanojo
tai tos tikrai geresnes,nes cia ilgai rinkausi,kol vienodas radau ir keista,kad ausele ne istisa 
Kaip man keista del tų akių
Labukas merginos
Tikiuosi, jau šian galėsiu kibti į siuvimus, nes savaitgalį šventėm MB gimtadienį
Mažasis gavo dovanų mažą zuikutį, tai man atrodo labai panašus modeliukas į mūsų meškį

Tikiuosi, jau šian galėsiu kibti į siuvimus, nes savaitgalį šventėm MB gimtadienį
Mažasis gavo dovanų mažą zuikutį, tai man atrodo labai panašus modeliukas į mūsų meškį

Aš irgi savaitgalį "galynėjausi su meškučiu" (čia mano MB žodžiai)
Oi, pajutau, kad adatą paskutinius metus metus naudojau tik sagoms įsiūti
- ir pirštai "atšipo", ir adata sulinko
Tačiau atkakliai judu į priekį
, nes teliko susiūti meškio ausytes bei pusę galvytės
Oi, pajutau, kad adatą paskutinius metus metus naudojau tik sagoms įsiūti
Tačiau atkakliai judu į priekį
QUOTE(rulle @ 2008 10 27, 11:47)
Labas rytas
nufotkinau,ka nusipirkau
Pas mus,kaip visad
visoki s... veza Ir suabejojau,ar jos- stiklines.
Taaaaip... ir aš savo apžiūrėjau, gi tokios pačios, gal tik ne taip atsilenkusios tos kilpos. O kaip, Im-bear, tos kur perki užsienyje, tai ne tokia jų kojelė?
Saullute, gal gali pataisyti sąrašą dar (jei ne vėlu) ir man prie adatos prirašyti dvi poras stiklinių akyčių - mėlynų ir rudų? Nerandu dabar to sąrašo, o jau striokas pagavo, kad bus mano meškiukas be akių
Rulle, aš Liuksemburge rankdarbių parduotuvėlėj pirkau stiklines akytes savo meškiui, tai jų auselė buvo vientisa (t.y., uždaryta), o ne su tokiais kabliukais kaip tavo įdėtoj foto
Na tai ir as turiu gi akis is uzsenio,tai ausele vientisa,maciau,kad jos tokios,bet kitu tai nera
Ir ta viela,ant ribos,ja kelis kart sulenksi ir ji nuluz. Sakau,kad pas mus broka veza, nusiperka ka siuksline randa