QUOTE(Lera @ 2008 10 28, 17:26)
tuoj viska paskaitysiu - bet kol nepamiršau pacituosiu vovere tavo ligu maišą - pirmas dalykas kol nepagydysi PA tol turėsi namuose vaistine , PA aš tau garantuoju nepagydysi jokiais vaistais tik kuriam laikui prislopinsi simptomus, bet liga liks , paskui nuo pačiu vaistu kils depresija , nes suvoksi kad niekaip negali išgyti , privalai mest xanaxą tai labai didelis brūdas geriau vartok SPITOMINĄ - žinau kad atrodo neišgerus tabletes mirsi ar pan, bet čia tik baime nieko daugiau nuo PA nemirštama , kol to nesuvoksi pati sirgsi ilgai ir nuobodžiai . kitas dalykas ar tau su širdimi patologija ar PA pasekme?
Garu puode gali gamintis VISKA ką ankščiau gaminai ne garu puode ir keptuvei, gali net desertus sau gamin, na bet jei nesugalvoji nieko reiškia dar nepabodo tai ką valgai

sakau rimtai
čia kažkada merginos dalinosi recetais garu puode , paskaityk gal ką pritaikysi sau
Man su širdim šiaip nieko blogo tik na tas kraujop spaudimas aukštas. Ir mažas skirtumas tarp apatinio ir viršutinio. O ritmas labai netolygus. Todėl tie vaistai man skirti. O per pirmą PA buvo kaip reikalas sutrikęs ritmas. Vos atstatė
Po operacijos spaudimas buvo labai sumažėjęs, tai užtat silpna buvo. Po to grįžo į įprastą. Čia man kaip ir paveldėtas tas spaudimas. Mūsų giminėj taip įprasta. Net mano 13-metės dukters aukštokas.
O spitominas? Receptinis? Man rodos apie jį klausiau gydytojos. Tai ji man nerašė jų. Griežtai nukirto - tau jų nereikia. Ir tik išrašė silpnesnį xanaxą. Aš jį mažinu, bet po truputį. Negalima jo staiga nutraukti.
Vakar teko išbandyti kai ką negero

Tiesiog man nebuvo kur ir kaip pavalgyt savo maisto. Ir net jokio vaisiaus ar barankos neturėjau. Užtrukau darbe ilgiau ir va - jau jaučiu pareina tas skrandžio - VALGYT DUOK. Drauges vežiau pietaut į kavinę tai pamaniau, kad gal labai labai blogai nebus jeigu sriubos suvalgysiu kavinėj

Baisu, juk nežinau ką jie į ją deda. Bet būt nevalgius irgi negaliu. TAigi pasiėmiau burokėlių sriubos, o jos cepelinų. Labai juos mėgstu. Ui, mėgau norėjau pasakyt

Aš žiūrėjau kaip jos valgo ir man taip šlykštu atrodė. Kažkokie riebalais apipilti, brrr . . . Visai jokio seilės bėgimo ar pavydo, kad aš negaliu.
Čia dabar ne į temą paklausiu, tad atsiprašau

Aš labai išranki arbatoms, na man sunku išsirinkti tokią kuri būtų skani. Jau berods rašiau, kad žalioji arbata, bent jau kiek ragavau, man šlykšti. Bet ji juk sveika. Gal tiesiog nepataikau geros nusipirkti? Tai va ir klausimas - gal kas mėgstat ir jau esat daug rūšių išbandę? Gal patartumėt kokią rinktis?
birgiolita - aš irgi sriubas labai mėgstu. Tirštas ypač. Na, su daug visko. Tai kasdien valgau. Tik namiškiai mano virtų, na dabar verdamų, nevalgo

Sako, kad beskonio jos visos man gaunasi. Na kurgi ne. Kai jokio riebaliuko, be prieskonių įprastų vegetos ar pan. O man skanu. Užtat tie prieskoniai neužgožia tikro skonio...