QUOTE(vovere74 @ 2008 10 30, 11:22)
Kokios jūs šaunuolės

Aš laukiu. Ieškau per pažįstamus, bet nieks nebeturi. Ale kiek pasirodo aplink mane tokių žmonių - be tos pūslės

Kol asmeniškai nesusiduri tai ir nežinai.
Viriausi čia vieną vakarą žuvį tame garų puode. Apsimelavau, ne lydeka ten buvo, o menkė. Na bet ir šlykštynė gavosi

Vyras gabaliuką iš mandagumo suvalgė, tokį trupinėlį ir sako - nepyk, bet nevalgysiu. Kur jau ten pyksi kai pati jau viena akim į šiukšliadėžę šnairavau

Ne visas maistas be druskos skanus

Žuvis tai išvis kažkoks fu dalykas gaunas. Arba aš nemoku jos paruošti.
Šiaip aš tuo puodu jau nusivyliau. Nežinau, man kažkoks jo savotiškas kvapas yra. Lyg kokia plastmasė ar metalas kaista ir skleidžia tą kvapą. Jau gailiuos, kad pirkau elektrinį, o ne paprastą ant viryklės statomą. Man tas kvapas savotiškas po to visą dieną iš nosies neišeina...
Šiaip jau pastebėjau, kad labai mano uoslė paaštrėjusi. Ir nepakenčiu kai kurių kvapų.
Vat vis mąstau kaip kaimyną nubausti. Tas parazitas rūko tualete. Ir visi tie rūkalai eina į mūsų tūliką, koridorių. Jau milijoną kartų prašėm, kad nerukytų ten. Bet jam balalaika. Dažnai namie sėdi durų neužsirakinęs, tai jau galvojau kada įpult į vidų ir gesintuvą jam į snukį ištuštint. Mašinoj turiu atliekamą. Žiauru. Bet gal padės? Jaučiu nelabai...
nu vat tokia beda ir mes turim... o mano uosle tai isvis nesamoninga... ir taip buvo jautri, na bet per nestuma

ir kazkaip galvoju, kad kai maziau prieskoniu naudoju, tai jinai dar labaiu jautresne, nes betkokie prieskoniai labai kvepia

o del to kaimyno rukymo, tai as jau praradau vilti ka nors pakeisti... tik dar bandysim kitoki ventiliatoriu vonioj deti... su kazkokiu voztuveliu, kuris neva nepraleis kvapu, kol bus uzdaryta... jei pades tai pasakysiu, koks, galesi ir tu pabandyti
Jei geru atsilyginsi už bloga, kuo už gera atsidėkosi? Konfucijus