sveikos , šią tema skaitau jau ne pirma ir ne antra , jau seniai ji man aktuali ir noriu iš visos širdies padėkot
Lerai už viską ką ji čia rašo ir pataria , man patinka kad kalba tiesiai be užuolankų viską ką ji sako , aš perklausiau pas savo gydytoja visa laiką sulaukiu pritarimo , už jos patiekalą ryžiu vištienos kukulaičiai statyčiau paminklą

buvo laikas kai jau nieko negalėjau valgyt turbūt ne tiek fiziškai kiek psichologiškai o tie kukulaičiai buvo tikra atgaiva ir pilvui ir protui ačiū . dabar jau visi mano giminaičiai be pūslių juos gamina , tobulina ir atsidžiaugt negali

mums labai patinka
Lera neišeik iš čia man tavęs labai truks, nekreik dėmesio į tas kelias nuomonės tu juk stipri moterys nepasiduok taip greitai , tiesiog ignoruok. nes manau daugumai labiau norėtųsi nei nesinorėtu kad čia butum
pastebėjau kad diskutuot
nemokat , nediskutuojat kai kalbama į temą o išrenkat žodžius pavieniui ir prasideda o tu , o aš, o mes kartu. pradeda ieškot kažkokiu žodžių , kaip šlykštu. fui. suprantu kad sėdint namie atsiranda daug laisvo laiko bet raskit kaip ji panaudot prasmingiau nei darkant temas. kodėl kai baimes pilnos kelnes buvo nepuolėt savo tesu įrodinėt? o godžiai klausėt ir siurbėt info? o dabar jau pasišiaušėt kaip vištos. Nesu jaunikle gal dėl to man tokie dalykai nepriimtini kaip vaikų darželis.
teisingai buvo pasakyta kad temą ne apie vaikus,namus ir pan, kodėl dėl šio supykstama??????????

pamenu kai rimtai ieškojau naudingos informacijos ir blevyzgos ne į temą tikrai labai trukdė , galima keliasi žodeliais kažką parašyt bet nedaugiau.
o dabar į tema papasakosiu mūsų giminės istorija , mūsų išviso yra penkiese kurie turėjo tulžies pūslės akmenlige:
teta su savo vyrų keturis metus bande "natūraliais" budai gydytis , vartojo kažkokius vaistus kurie turėjo "ištirpint" akmenukus reziume : tetai užėjus stipriam priepuolius ir tik prapjovus pilvą pūslė trūko , ačiū D viskas baigesi laimingai nors pooperacinis laikotarpis buvo labai sunkus ir brangus , o jos vyrui supūliavo vos neprasidėjo gangrena ir kraujo užkrėtimas , štai ir prisgyde natūraliai , o važinėjo pas garsiausius homeopatus ir žolininkus ir pan.
mama irgi neskubėjo gydytis , pasibaigė kasos uždegimu nes jos daktare prie natūralistu aiškino kad nėra kur skubėt ji ir neskubėjo..... dabar negali valgyt nieko turi rimtu problemų ...
mano sese bande kažkaip ten skaldyt ar ką ten , žodžiu kažkaip šalint kad pūsle liktu, to pasekoje suskaldytas gabaliukas užkimšo lataką ir su baisiais skausmais atsidūrė ant operacinio stalo...
mano patirtis biški kitokia , nejaučiau jokių priepuoliu , akmenys radom atsitiktinai , du metus laiko nieko nejaučiau, operuotis labai neskubėjau tai ir tempiau laiką

kol viena naktį suriete taip, kad darė extra operacija , paskui pasakojo kad buvo bepradedantis pūliuot latakas o aš nieko iki to nejaučiau... matyt ne visada jei neskauda yra viskas gerai...
nežinau kol kas nieko kam pavyktu juos "išvest' iš tulžia pūslės be komplikacijų , kadangi aplink turiu ne viena tokį kuris bande išvengt operacijos ( aš irgi ) bet nepavyko niekam. o tie "žaidimai" tik vilkina laiką ir paverčia žmogų tiksinčia bomba...
visada sakiau neišbandžius visko nereikia skubėt gultis po peilių bet dėja mano ir mano giminaičių istorijos pakeite mano mąstymą. beabejo kai galima visada geriau pasinaudot natūralioms priemonėm nei pult prie chemijos ir pan. bet čia ne tas atvejis.
tai tiek norėjau pasakyt ir pasidalint savo patirtimi.