Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

žuvų taukais gali pakeisti wink.gif

na vovere tu vis su nuotykiais biggrin.gif buvo ir man panašiai su kelnemis laugh.gif

na mane irgi nustebinai su varške bet matyt kiekvienam skirtingai juk nėra dvejų visiškai vienodu žmonių.

o ribotas ir skurdus valgiaraštis tai pati kalta esi , ką valgyt tikrai yra , bet jei prieš dedant kąsni į burną galvosi nuo jo man bus blogai , tai tau ir bus nuo jo blogai.

laukiam toliau tavo tyrimų rezultatu , įdomu ką pasakys.

o kaip mūsų nėštukes laikosi??? pasibedavojo ir dingo.

beja labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 04, 12:23)
žuvų taukais gali pakeisti wink.gif

na vovere tu vis su nuotykiais biggrin.gif buvo ir man panašiai su kelnemis  laugh.gif

na mane irgi nustebinai su varške bet matyt kiekvienam skirtingai juk nėra dvejų visiškai vienodu žmonių.

o ribotas ir skurdus valgiaraštis tai pati kalta esi , ką valgyt tikrai yra , bet jei prieš dedant kąsni į burną galvosi nuo jo man bus blogai , tai tau ir bus nuo jo blogai.

laukiam toliau tavo tyrimų rezultatu , įdomu ką pasakys.

o kaip mūsų nėštukes laikosi??? pasibedavojo ir dingo.

beja labas rytas smile.gif

laba diena 4u.gif

vis uzsuku paskaitineju kuo gyvenate, kaip jusu organizmai gyvuoja ir tiek... kazkaip kai isejau atostogu, retai prie kompo uzsibunu blush2.gif
musu sveikata puiki... po gastroenterologes konsultaciju nebeturejau nei vieno priepolio. geriu rowaholi ir ursofalka, maitinuosi sakyciau normaliai, nevalgau nieko kepto, riebaus...o siaip leidziu sau ir pasmaliziauti mirksiukas.gif blush2.gif svarbiausia nepersivalgau. o kaip bus toliau Dievas zino... tikiuosi, kad tie akmenukai istirps... o jei ir neistirps, po maziuko gimimo teks operuotis, bet svarbiausia, kad susitvarkiau su savo baimem ir dabar ramiai gyevenu ir laukiu kada jau maziulis bus pasiruoses gimimui wub.gif

vovere74, jei nieko nemaisau, tai tu pas gydytojus Klaipedoje lankaisi, Mano kriksto mama ne taip seniai operavosi latakuose akmenuka, operacioja truko 20 min, ten kazkaip su rentgenu. Prireike 1 metu kad gydytojai issiaiskintu, kodel ja kankina priepoliai, nors tulzis pasalinta, maitinosi sveikai, buvo laikas kai jau tik aviziniu dribsniu kose valge doh.gif na zodziu... linkiu, tau kuo greiciau isikapanoti is tu skausmeliu, bet svarbiausia, kai valgai nebijoti.... nes mano kas savaitiniu priepoliu didziausia priezastis buvo BAIME doh.gif Linkiu kuo greiciau atrasti gyvenimo dziaugsma, nes tai geriausias vaistas nuo visi ligu 4u.gif

labai smagu, kad mumis rupinates wub.gif
Atsakyti
JasVita kaip malonu gaut iš tavęs tokiuuuuu žinių wub.gif tikrai .. o dar šauniau kad nerimas taves neskandina ir kad gali džiaugtis savo ypatinga būklė nors įsivaizduoju kaip norisi greičiau pagimdyt , bet viskas yra gerai ir taip turėtu būti , to tau lb ir palinkėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2008 12 04, 15:40)
vovere74, jei nieko nemaisau, tai tu pas gydytojus Klaipedoje lankaisi, Mano kriksto mama ne taip seniai operavosi latakuose akmenuka, operacioja truko 20 min, ten kazkaip su rentgenu. Prireike 1 metu kad gydytojai issiaiskintu, kodel ja kankina priepoliai, nors tulzis pasalinta, maitinosi sveikai, buvo laikas kai jau tik aviziniu dribsniu kose valge  doh.gif  na zodziu... linkiu, tau kuo greiciau isikapanoti is tu skausmeliu, bet svarbiausia, kai valgai nebijoti.... nes mano kas savaitiniu priepoliu didziausia priezastis buvo BAIME  doh.gif Linkiu kuo greiciau atrasti gyvenimo dziaugsma, nes tai geriausias vaistas nuo visi ligu  4u.gif

labai smagu, kad mumis rupinates  wub.gif

Rūpinamės mirksiukas.gif Ir džiaugiamės, kad viskas gerai.
O vat aš niekaip neišsikapstau kažko. Man skausmai užeina ne pavalgius, o kol nevalgius esu.
Aš klaipėdoj operavausi, tu nemaišai. Universitetinėj ligoninėj.
Sudominai mane su ta operacija. Bet tai tikriausiai ne tas pats. Nes man sakė, kad kažkaip per burną veda kažką, per skrandį. Ir neišima kažką, o įpjauna patį lataką, kad jame nesikauptų visos tos nesamonės. Ir man chirurgas sakė, kad sudėtinga, komplikuota pati operacija ir po operacijos komplikacijų visokių gręsia. Na, bet aš stengiuos negalvot apie tai dabar. Laukiu KT tyrimo. Tada jau galvosiu. Kai žinosiu kas yra. Laikau kumščius, kad nieko blogo nerastų.
Tikrai smagu, kad jums viskas gerai. Kai pati rami tai ir lėliukas ramus biggrin.gif
Atsakyti
man darė ta kur kiša pro gerklė ir eina link latako padaro visur pjūvius doh.gif bet nieko be pasekmių tfu tfu

o skauda nevalgius tai opos požymis, bet ir mums taip būna todėl negalima skrandžio ilgam palikt tuščio kol neapsipras galutinai organizmas ( apie 6 mėn)
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 04, 19:50)
man darė ta kur kiša pro gerklė ir eina link latako padaro visur pjūvius doh.gif bet nieko be pasekmių tfu tfu

o skauda nevalgius tai opos požymis, bet ir mums taip būna todėl negalima skrandžio ilgam palikt tuščio kol neapsipras galutinai organizmas ( apie 6 mėn)

Tai tau ir pūslę išėmė ir dar lataką pjaustė?
O kaip tas latakas po pjūvių? Iš jo juk turėtų kažkur nutekėt tulžis g.gif Nes man aiškino, kad įpjauna tam, kad nesikauptų jame tos nesamonės. O tai kur tda viskas išbėga pro tuos pjūvius?
Tuos pjūvius darė su narkoze?
Aš jau nenoriu narkozės schmoll.gif Eina sau. Man prieš metus gerklę operavo su narkoze, dabar vėl pūslę šalino ir dar turiu gimdos kaklely žaizdelę kurią primygtinai mane skatina ją operuotis. Tai ir vėl narkozė doh.gif O jei dar tą lataką pjaus? Siaubas. Aš jau savo gyvenime esu turėjusi 5 narkozes. Vienos operacijos metu, vaikystėje, pabudau vidurį operacijos. Tais laikais tai nieko tokie bairiai nestebino. Aišku nieko nepamenu ir nejaučiau. Tas pabudimas tik prasidėjęs buvo, tai staigiai gavau dar vieną dozę narkozės doh.gif Tai galima sakyt, kad turėjau 6.
Dėl tuščio skrandžio tai jau nejuokinga. ***** kas dvi valandas reiktų valgyt. O aš turiu vos ne pastoviai ką nors kramtyt. Nes tik baigia virškint kažką iškart organizmas vėl reikalauja. Ryte gal dėl to ir būna blogiausia nes juk naktį nevalgau. Vakar vakare prieš miegą išgėriau ranitidino (gydytoja patarė pabandyt). Ir šiandien ryte tikrai geriau jaučiausi.
Atsakyti
visu pirma pasakysiu 5 narkozes nėra daug , va kai 2 metų vaikas gauna 22 narkozes tai yra daug...
nu ką aš žinau gali prašyt be narkozes mažu patiks lotuliukas.gif juodas humoras nepyk biggrin.gif

bet kai kiša ta pro gerklė tai duoda ne pilna narkoze o tik prisvaigina , bet jeigu nesigauna tada atjungia visai , ty užmigdo .
tai gaunasi beveik visa laiką turi kažka valgyt bet tai nereiškia apsirijimą , užtenka koki bananą ar sausainuką kad nepalikt skrandžio tuščio ilgam .

nors tai gali būti apgaulingas alkio skausmas - nervinis vadinasi . nenorėčiau to patirt vėl doh.gif net nakti keliausi valgyt , kol supratau kas vyksta doh.gif taigi ... stebėk save ir ramink nervukus - visos ligos nuo nervu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 05, 13:24)
visu pirma pasakysiu 5 narkozes nėra daug , va kai 2 metų vaikas gauna 22 narkozes tai yra daug...
nu ką aš žinau gali prašyt be narkozes mažu patiks lotuliukas.gif juodas humoras nepyk biggrin.gif

bet kai kiša ta pro gerklė tai duoda ne pilna narkoze o tik prisvaigina , bet jeigu nesigauna tada atjungia visai , ty užmigdo .
tai gaunasi beveik visa laiką turi kažka valgyt  bet tai nereiškia apsirijimą , užtenka koki bananą ar sausainuką kad nepalikt skrandžio tuščio ilgam .

nors tai gali būti apgaulingas alkio skausmas - nervinis vadinasi . nenorėčiau to patirt vėl doh.gif net nakti keliausi valgyt , kol supratau kas vyksta doh.gif taigi ... stebėk save ir ramink nervukus - visos ligos nuo nervu wink.gif

Na taip, penkios tai ne 22, bet aš labai sunkiai atlaikau narkozes. Sunkiai užmiegu ir sunkiai pabundu. Po vienos narkozės mane labai ilgai žadino, su kažkokiais aparatais net, aš nežinau kaip ten kas daroma, bet tėvai pasakojo, kad lakstė visi daktarai išsigandę...
Tavo humoras man patinka thumbup.gif "mažu patiks" lotuliukas.gif Aš tai perskaičiusi vos bananu nepaspringau, ir apie apsvaiginimą iškart vaizdelį pamačiau - su pagaliu per pakaušį lotuliukas.gif
Aš ir lesu po truputį, neapsiryju. Valgau normalius pusryčius, pietus, vakarienę. Ir tarpuose lesioju tai banano, tai sausainio, tai džiūvėsėlio, tai obuolį virtą...
Žinok aš nejaučiu alkio, visiškai. Gal tie skausmai ir reiškia alkį, bet aš jo nejaučiu kaip anksčiau. Jeigu ne skausmas, tai tikriausiai ir nevalgyčiau, pamirščiau, kad reikia. Aš kartais ir pagalvoju - gal man skrandį pavogė per operaciją lotuliukas.gif Nes nebėra alkio jausmo...
O nervus raminu. Dėl visokių bėdų.
Atsakyti
Rytoj paprašysiu laikyti kumštukus už mane blush2.gif
Važiuosiu KT darytis.
Tik vat porą klausimų iškilo. Gal kas darėtės? Kaip ten daroma? Nepaklausiau žioplė doh.gif ar reik nevalgius? Gal sakau ne? Nes 16:30 val. darys, tai nualpčiau dar ten nevalgius.
Be to dar vakar vakare pajaučiau, kad lyg ir sirgt žadu. Ir - bingo, šiandien atsikėliau sloguojanti, neprakalbanti ir visa laužoma nuo temperatūros. Tai gal rytoj tas nepatrukdys tyrimui?
Atsakyti
sėkmes , na manau nepatrukdys jei nekosai , bet iš kitos puses jei didele sloga gali ir atidėt tyrimą g.gif beja kokio tu tyrimo važiuoji? aš tai apie žarnos rijimą kalbu o tu apie ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 11 gruodžio 2008 - 11:55
QUOTE(Lera @ 2008 12 11, 12:54)
sėkmes , na manau nepatrukdys jei nekosai , bet iš kitos puses jei didele sloga gali ir atidėt tyrimą g.gif beja kokio tu tyrimo važiuoji? aš tai apie žarnos rijimą kalbu o tu apie ką?

Kosciu ir sloguoju, temperatura, gerkle doh.gif
Tyrimas KT - kompiuterine tomograma. Tirs kas ten su kasa ir tulzies lataku. Man yra dare galvos KT. I tokia kapsule paguldo ir sviecia. Nemalonu, baisu, kaip soliariume kokiam, as bijau tokiu dalyku verysad.gif
O vat kaip ten darys su pilvu tai nezinau. Del to ir galvoju kaip su valgymu. Nes jeigu reikia ta zarna ryti, tai aisku, kad nevalgius. Uztat visad rytais daro. cia 16:30 val. tai juk nebus zmogus tiek laiko nevalges g.gif . Juolab toks kaip as - man skausmai prasideda jei nepavalgau.
*****, na ir reikejo man dabar susirgt doh.gif Jau taip nesinori tu vaistu i save kisti. As isvis kazkokia naivuole, kai pries metus man isoperavo tonziles, naiviai tikejausi, kad gerkles niekada nebeskaudes lotuliukas.gif Anginos jau buvo uzkankinusios, o dabar irgi skauda. Tik tiek, kad nebepuliuoja kaip anksciau.
Atsakyti
perspėk kad sergi bet nemanau kad sutrukdytu , žinau kas yra kompiiuterine tomografija tik sutrumpinimą iškart neikirtau , sergu tai biški iš to paplaukymo lėtokai mastau biggrin.gif

gidykis kaip gali nes gerkle nejuokai kaip kai kuriems atrodo smile.gif va pati kankinuosi jau antra diena su temperatūra .

ar gali valgyt tavo vietoj ryte skambtelčiau ten kur darys ir paklausčiau . dėl visa ko ta diena mažiau valgyčiau ax.gif

sėkmes lauksim taves su naujienom - tikiuosi gerom smile.gif
Atsakyti