QUOTE(Lera @ 2008 12 04, 12:23)
žuvų taukais gali pakeisti
na vovere tu vis su nuotykiais

buvo ir man panašiai su kelnemis
na mane irgi nustebinai su varške bet matyt kiekvienam skirtingai juk nėra dvejų visiškai vienodu žmonių.
o ribotas ir skurdus valgiaraštis tai pati kalta esi , ką valgyt tikrai yra , bet jei prieš dedant kąsni į burną galvosi nuo jo man bus blogai , tai tau ir bus nuo jo blogai.
laukiam toliau tavo tyrimų rezultatu , įdomu ką pasakys.
o kaip mūsų nėštukes laikosi??? pasibedavojo ir dingo.
beja labas rytas
laba diena
vis uzsuku paskaitineju kuo gyvenate, kaip jusu organizmai gyvuoja ir tiek... kazkaip kai isejau atostogu, retai prie kompo uzsibunu
musu sveikata puiki... po gastroenterologes konsultaciju nebeturejau nei vieno priepolio. geriu rowaholi ir ursofalka, maitinuosi sakyciau normaliai, nevalgau nieko kepto, riebaus...o siaip leidziu sau ir pasmaliziauti

svarbiausia nepersivalgau. o kaip bus toliau Dievas zino... tikiuosi, kad tie akmenukai istirps... o jei ir neistirps, po maziuko gimimo teks operuotis, bet svarbiausia, kad susitvarkiau su savo baimem ir dabar ramiai gyevenu ir laukiu kada jau maziulis bus pasiruoses gimimui
vovere74, jei nieko nemaisau, tai tu pas gydytojus Klaipedoje lankaisi, Mano kriksto mama ne taip seniai operavosi latakuose akmenuka, operacioja truko 20 min, ten kazkaip su rentgenu. Prireike 1 metu kad gydytojai issiaiskintu, kodel ja kankina priepoliai, nors tulzis pasalinta, maitinosi sveikai, buvo laikas kai jau tik aviziniu dribsniu kose valge

na zodziu... linkiu, tau kuo greiciau isikapanoti is tu skausmeliu, bet svarbiausia, kai valgai nebijoti.... nes mano kas savaitiniu priepoliu didziausia priezastis buvo BAIME

Linkiu kuo greiciau atrasti gyvenimo dziaugsma, nes tai geriausias vaistas nuo visi ligu
labai smagu, kad mumis rupinates
Jei geru atsilyginsi už bloga, kuo už gera atsidėkosi? Konfucijus